Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020

Από 15 χιλιάρικα πήραν επίσης οι ιστοσελίδες hrwstaw500000stodimosio.gr, denehwforologikienimerotita.gr και outeasfalisitikienimerothtaehw.gr, που ασχολούνται κυρίως με φορολογικά και ασφαλιστικά θέματα


















Δεν χρειάζεται κριτήρια η λίστα Πέτσα. Και από μια απλή ανάγνωση φωνάζει ότι είναι διαφανέστατη.
Το είπε άλλωστε και ο πρωθυπουργός. Σε ιδιωτική εταιρεία την αναθέσαμε, αυτή αποφάσισε πώς θα τα δώσει. Τι φταίμε εμείς αν έδωσε μόνο στους δικούς μας;
Σωστά, μπορούσε κάλλιστα να τα δώσει όλα στο «Documento», θα της έλεγε κανείς κάτι;
Έχει και κάποια λαθάκια, βέβαια, αλλά συμβαίνουν αυτά. Για παράδειγμα, το eimaikoumparosvouleftitind.gr και το ehwnatoananewswapoto2016.gr είναι μάλλον το ίδιο σάιτ.
Αλλά εντάξει, 15 χιλιάρικα το καθένα πήρε, μην το κάνουμε και θέμα.
Ειδικά αυτό που έχει να ενημερωθεί από το 2016, έπρεπε να τα πάρει για να ενημερωθεί ο κόσμος.
Έστειλε μάλιστα και ευχαριστήρια επιστολή προς τον πρόεδρο της Ν.Δ. κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη.
Από 15 χιλιάρικα πήραν επίσης οι ιστοσελίδες hrwstaw500000stodimosio.gr, denehwforologikienimerotita.gr και outeasfalisitikienimerothtaehw.gr, που ασχολούνται κυρίως με φορολογικά και ασφαλιστικά θέματα.
Κάπως αυξημένη ενίσχυση πήραν κάποια σάιτ, που, εκτός από τον κορωνοϊό, ανέλαβαν να μας ενημερώσουν και για την κομψότητα της Μαρέβας.
Η sic πλαστική παντόφλα, που εντυπωσίασε τις Βρυξέλλες, και τέτοια.
Αυτά πήραν από 100 χιλιάρικα και πάνω. Διότι η δημοσιογραφική έρευνα σε βάθος έχει κόστος και πρέπει να την υποστηρίζουμε.
Και η οφσόρ που χρηματοδότησε τον οίκο μόδας της εντυπωσίασε τις Βρυξέλλες, αλλά αυτό το προσπέρασαν.
Αυτό που έπαθε η κυβέρνηση με τον Μαρινάκη, που της πέταξε τα λεφτά στα μούτρα, το έχει πάθει και η Α' Εθνοσυνέλευση το 1821 με τον Μάρκο Μπότσαρη.
Του απένειμε δίπλωμα στρατηγού, μαζί με διάφορους άλλους που είχαν ανύπαρκτο λημέρι, χρώσταγαν χιλιάδες γρόσια στο Δημόσιο ή είχαν να ανανεώσουν το ασκέρι τους από το 1817.
Ήταν η περιβόητη λίστα Μαυροκορδάτου.
Έχει ένα δίκιο ο Μαρινάκης, πάντως. Σου λέει, ρε ξεφτίλες, αν πήρε 30 χιλιάρικα ο "Κήρυκας Αρκουδορέματος", εγώ πρέπει να πάρω το λιγότερο τρία υπουργεία.
Δίκαιο ακούγεται, γιατί μόνο με συγκρότημα εφημερίδων, πρακτορείο διανομής, κανάλι, συνδρομητικό κανάλι, ποδοσφαιρική ομάδα και τον Δήμο Πειραιά δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα με τον ανταγωνισμό.
Δόξα τω Θεώ να λέμε, παιδιά, που δεν πήρε κανάλι ο Καλογρίτσας. Από το πρωί μέχρι το βράδυ τον Θεοδωρικάκο θα έπαιζε.
Μέσω του Καλογρίτσα οι μαδούροι επιχείρησαν να πλήξουν την πολυφωνία που διασφαλίζεται με τόση προσπάθεια από τα κανάλια του Αλαφούζου, του Βαρδινογιάννη και του Μαρινάκη.
Χρειαζόταν ένας αυστηρός νόμος για τις συναθροίσεις, γιατί οι διαδηλώσεις των 50 ατόμων που ντε και καλά να πηγαίνουν από το οδόστρωμα δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν με το υπάρχον νομικό οπλοστάσιο.
Και τα περίπτερα παλιά τα κατέβαζαν στο οδόστρωμα, αλλά μόλις βγήκε νόμος που τα περιορίζει στο πεζοδρόμιο έγινε πολύ πιο εύκολη η κυκλοφορία στο κέντρο.
Φώναζε και τότε η αντιπολίτευση, αλλά ο νόμος δικαιώθηκε από τη ζωή.
Πολύ σωστή είναι και η πρόβλεψη για εκπρόσωπο της διαδήλωσης που θα έχει αστική και ποινική ευθύνη για παρανομίες που διαπράττουν άλλοι.
Θα είναι ο γνωστός διαδηλωσάκιας, κατά τον αυτοφωράκια στα νυχτερινά κέντρα.
Είναι σίγουρο ότι θα δουλέψει, διότι είναι γνωστό ότι όσοι διαδηλώνουν το κάνουν γιατί ο νόμος δεν τους υποχρεώνει να ορίσουν εκπρόσωπο.
Αλλά και αν δεν δουλέψει, δεν υπάρχει πρόβλημα. Θα πλακώνει η αστυνομία όποιον βρίσκει μπροστά της και θα λέει μετά ο Χρυσοχοΐδης ότι κινδύνευσαν ζωές αστυνομικών.
Θα βγαίνει και ο Μπαλάσκας με τον Πλεύρη σε δεκαπέντε πάνελ να το υποστηρίξουν και θα τελειώνει η ιστορία. Αυτό που γίνεται μέχρι σήμερα δηλαδή.
Άντε να προκύψει και καμία ενδιαφέρουσα ιστορία του τύπου "αστυνομικός του ΣΥΡΙΖΑ απελευθέρωσε κουκουλοφόρο μπαχαλάκια που είχε συλληφθεί από αστυνομικούς".
Είναι πολύ σοβαρό γεγονός. Δεδομένου μάλιστα ότι ο κουκουλοφόρος μπαχαλάκιας είναι 65χρονο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που βγήκε και μίλησε επωνύμως.
Λεπτομέρειες. Γιατί να αφήσουμε την αλήθεια να χαλάσει μια όμορφη ιστορία;
Τι φοβάστε, μήπως ντραπούν οι Πορτοσάλτε και τα «Πρώτα Θέματα» να την υποστηρίξουν;
Αντέδρασε ταχύτατα εδώ η Υπηρεσία πάντως. Στην περίπτωση των αστυνομικών του Δημητριάδη, που έδειραν έναν άνθρωπο στον δρόμο, ακόμα ΕΔΕ κάνουν.
Αλλά μην τα ψειρίζουμε. Μπροστά στο παρακράτος του ΣΥΡΙΖΑ όλα τα άλλα είναι δευτερεύοντα.
Ακόμα και οι κασέτες της ΕΥΠ που μπλέκουν πρώην υπουργούς της Ν.Δ. με τον μισό Ποινικό Κώδικα.
Εντάξει, η παιδεραστία δεν είναι σοβαρό ζήτημα, είναι η δεύτερη φορά που το διαχειρίζονται με επιτυχία το θέμα.
Είναι και ζήτημα προσωπικού γούστου, όπως εξήγησε και ο Άδωνις.
Σωστά. Δεν είναι κανένας συριζαίος που πάρκαρε σε διάβαση πεζών να το κάνουμε μείζον πολιτικό θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου