Σάββατο 18 Μαΐου 2019

Όλη η αλήθεια για τον Τσίπρα Μια εβδομάδα πριν από τις ευρωκάλπες και τα σόσιαλ μίντια πήραν φωτιά...




 Μια εβδομάδα πριν από τις ευρωκάλπες και τα σόσιαλ μίντια πήραν φωτιά, να αποδομήσουν τον Αλέξη Τσίπρα, να χτυπήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ, να υπερασπιστούν όσα τόσα χρόνια έχτιζαν με κόπο ΜΜΕ, «παπαγαλάκια», αδωνιδοτρόλ, «Ομάδες Αλήθειας»...
Η αγωνία είναι μεγάλη και το έργο ομολογουμένως πολύ δύσκολο. Η στήλη, αναγνωρίζοντας την προσπάθεια, θα επιχειρήσει να συμβάλει με μερικές ιδέες, συνοψίζοντας τα βασικά επιχειρήματα και αποτρέποντας τους ερασιτεχνισμούς των χρηστών του διαδικτύου στη μάχη εναντίον του Τσίπρα...
Ας μάθουν όλοι πλέον την αλήθεια για τον Τσίπρα:
- Γόνος μεγάλης χουντικής οικογένειας που δεν πήγε καν εξορία, γιατί είχε το θράσος να γεννηθεί αμέσως μετά τη Μεταπολίτευση. Αν και ο πατέρας του θησαύρισε στην επταετία, ο ίδιος έγινε κομμουνιστής και θαυμαστής του Βελουχιώτη, για να εκδικηθεί την οικογένειά του που, παρά την αμύθητη περιουσία, τον έστελνε  σε δημόσια σχολεία και στο συνοικιακό φροντιστήριο ξένων γλωσσών με αποτέλεσμα να μη μάθει καλά αγγλικά.
- Πρόεδρος δεκαπενταμελούς, μετά τη γνωστή νοθεία των αποτελεσμάτων στο Πολυκλαδικό των Αμπελοκήπων, έκανε την επανάστασή του και ήθελε να κάνει μάθημα με ανοιχτά παράθυρα.
- Φοιτητής στο Πολυτεχνείο, αφού το Κολάμπια δεν δεχόταν τέτοια αναρχοκομμουνιστικά φρικιά, όργωνε τα αμφιθέατρα με άλλους κομμουνισμένους.
Αυτός είναι ο επικίνδυνος ηγέτης:
- Αυτός που δεν μπορεί να κυκλοφορήσει στους δρόμους, που δεν μπορεί να κάνει μια συγκέντρωση και χρησιμοποιεί κομπάρσους, ηλικιωμένους με αλτσχάιμερ που τον περνούν για τον Μητσοτάκη.
- Που κουβαλάει Ρομά στις συγκεντρώσεις του, γιατί με τέτοιους θέλει να συγχρωτίζεται, με ανθρώπους που κοιμούνται ακόμα με ανοιχτά παράθυρα στα τσαντίρια.
- Που πήγε κι έδωσε 13η σύνταξη για να γρουσουζέψει με αυτό το καταραμένο 13 του έρμους συνταξιούχους που θέλουν Κυριάκο και ξερό ψωμί... και κομμένη σύνταξη.
- Που αφήνει τους εργαζόμενους να δουλεύουν μόνο πέντε ημέρες, οι ανεπρόκοποι, για να αναπαύονται και να συνηθίζουν στην τεμπελιά.
- Που μετά από τέσσερα χρόνια πρωθυπουργός δεν κατάφερε ο ανάξιος να αποκτήσει ένα δικό του κότερο.
- Που είναι τόσο άχρηστος ώστε μένει στην μπας κλας Κυψέλη, σε διαμέρισμα που ο Βολταίρος ούτε να το χέσει.
- Που έχει αγοράσει στι σπίτι του ηλεκτρικές συσκευές ΠΙΤΣΟΣ, γιατί δεν βρέθηκε μια SIEMENS να του τις κάνει δώρο.
- Που ούτε ένας εξωγήινος δεν του έχει πιάσει κουβέντα.
- Που είναι τόσο αντικοινωνικός, ώστε δεν έχει έναν φίλο επιχειρηματία να του πληρώνει τα νοίκια στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.
- Που ζει με την άχρηστη την αστεφάνωτη που δεν ξέρει καν τι θα πει οφσόρ.
- Που εξαναγκάζει όλους τους φίλους του μιντιάρχες και δημοσκόπους να τον «χτυπούν» αλύπητα για να βγαίνει να κλαίγεται. Μόνο η «Αυγή» αντιστέκεται στις πιέσεις του και επιμένει να τον στηρίζει.
- Που έβγαλε τη χώρα από τα μνημόνια χωρίς να της φορέσει ζακέτα και τώρα κινδυνεύει να πάθει βηχαλάκι.
- Που είναι με τους πολλούς, γιατί δεν ξέρει να διαλέγει τους λίγους και καλούς.
Αλλά πού θα πάει;
Μια βδομάδα έμεινε για να τον μαυρίσουν οι πολλοί στις κάλπες. Όπως είχαμε πει η διαφορά θα είναι 15% και μετά είχαμε πει ότι θα είναι διψήφια και μετά ότι ο πήχυς είναι στο 3,5% και μετά ότι και με μία ψήφο διαφορά είναι νίκη και μετά ότι μπορεί να γίνει νοθεία και μετά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου