Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ-ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ:ΕΝΑΣ ΕΡΩΤΑΣ ΜΕ...ΔΙΑΦΟΡΑ





















Η 26χρονη Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει νόστιμο προσωπάκι, σπούδαζε στην Φιλοσοφική ( και μάλλον με τον νόμο που καταργεί του ''αιώνιους φοιτητές, το χάνει το πτυχίο, άλλωστε δεν το χρειάζεται) όσο περίεργο και αν σου φαίνεται, είναι ατάλαντη ως παρουσιάστρια και έγινε γνωστή εξαιτίας της σχέσης της με τον 77χρονο επιτυχημένο επιχειρηματία και παππού Δημήτρη Κοντομηνά.

Το τι τους ένωσε είναι εύκολο να το φανταστείς....



''Το γεγονός ότι η Κωνσταντίνα με τον Δημήτρη είναι ζευγάρι , πολλοί το ξέρανε αλλά ως διακριτικοί άνθρωποι δεν το διέδιδαν.



Ο Δημήτρης Κοντομηνάς , φέρθηκε λεβέντικα και αντί να σκέφτεται προφανώς « τι θα πει ο κόσμος » πήρε την αγαπημένη του και πήγε χέρι , χέρι στην Golden αίθουσα του Village για να δούνε την ταινία JOBS .



Φυσικά και την κρατούσε από το χέρι , φυσικά και την είχε και αγκαλιά και φυσικά δώσανε και πεταχτά φιλάκια όπως κάνει κάθε φυσιολογικό ζευγάρι.'' 

έγραψε η Νανά Παλαιτσάκη πρίν από καιρό στο mylady.gr!



 Σύμφωνα με το xespao.gr αυτό που δεν έμαθε ποτέ κανείς είναι πως η φωτογράφηση της Σπυροπούλου για το Hello,το οποίο ανήκει στον όμιλο του Κοντομηνά, έγινε στο Κτήμα του Δημήτρη Κοντομηνά στη Βαρυμπόμπη.


 Πρόκειται για μια έκταση 30 και πλέον στρεμμάτων που παλιότερα ο επιχειρηματίας την χρησιμοποιούσε ως την έδρα της Εταιρείας Green Farm. Της εταιρείας με βιολογικά προϊόντα που νομίζω ότι εδώ και καιρό έχει πουλήσει. Όπως και να χει η εταιρεία μπορεί να πουλήθηκε το ακίνητο ωστόσο του έμεινε. Και μαζί με αυτό και οι πάπιες, οι χήνες, τα άλογα και τα αγριογούρουνα. Όπως και τα οπωροκηπευτικά. 



Ο 75χρονος Δημήτρης προσέλαβε την Ζήνα Κουτσελίνη για να ''φτιάξει'' την περσόνα Σπυροπούλου ή τουλάχιστον να κάνει ότι καλύτερο μπορεί.

Την έκανε κολλητή της Ελένης Μενεγάκη ή έτσι τουλάχιστον να φαίνεται για να την κάνει πιο συμπαθή στον κόσμο, λέμε τώρα...

 Ταξίδια στο εξωτερικό, στα Ελληνικά νησιά, με την Ελένη και τον Μάκη ή και χωρίς αυτούς, πανάκριβα ρούχα και παπούτσια και γενικά μια ζωή γεμάτη πολυτέλεια.



Πολλοί λένε ''γιατι αφού έχει τα μέσα δεν έκανε δική της εκπομπή;'' η απάντηση είναι απλή, για να μην κάνει τα πράγματα χειρότερα και προκαλέσει με την κίνηση αυτή και πόσο μάλλον από την στιγμή που ήξερε πως θα επιβεβαίωνε όλα όσα ακούγονται γι αυτήν, γι αυτό αφησε να περάσουν δυό χρόνια για να δείξει οτι ''ανεβηκε'' με το σπαθι της( με το ποιο;) μέχρι να γίνει η κεντρική παρουσιάστρια που πάντα ήθελε να γίνει.




Είναι καθημερινό και φυσιολογικό για μια φοιτήτρια που την έβαφαν στην Ε.Μενεγάκη καμιά φορά στην στήλη του μακιγιάζ, να φύγει από το μικρό διαμερισματάκι στην Κυψέλη και να μετακομίσει σε μονοκατοικία στην Γλυφάδα, ενώ λίγο καιρό πριν δεν μπορούσε ούτε έναν σκύλο να θρέψει όπως είχε πεί η ίδια.

Μήπως συνηθίζεται μια κοπέλα που συμμετέχει σε μια εκπομπή να διώχνει σκηνοθέτη, αρχισυντάκτη, μαγείρισσα, άλλη κοπέλα που συμμετέχει και αυτή στην εκπομπή, να μετράει τα πλάνα της και να κάνει φασαρία γιατί ήταν λιγότερα από αυτά της βασικής παρουσιάστριας?



Αν αυτό συνέβαινε στο εξωτερικό θα τους είχαν κάνει εξώφυλλο στα περιοδικά από τον πρώτο μήνα στης σχέσης τους, η οποία πλάκα πλάκα είναι οδεύει προς τον τρίτο χρόνο ζωής της, αν όχι στον τέταρτο.Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά, μήπως όμως κοιτά το πορτοφόλι?



Η πορεία της μέχρι τώρα είναι ανοδική  μόνο και μόνο λόγω της σχέσης της με τον Κοντομηνά, αυτό τα λέει όλα, όπως και η ημερομηνία λήξης της , γιατί πόσο καιρό ακόμα θα την σχολιάζουμε...



Ίσως να μην την έκρινα τόσο αυστηρά αν δεν είχε αυτή την απαράδεκτη και αγενή συμπεριφορά, γιατί ούτε η πρώτη είναι ούτε η τελευταία που έχει τέτοιου είδους σχέση,το θέμα είναι το πως είναι τόσο ατάλαντη και δεν έχει αυτό το ''κάτι'' που κάνει τον τηλεθεατή να θέλει να την παρακολουθήσει, και έτσι πάντα θα λένε ''η γκόμενα του Κοντομηνά'' και τίποτα άλλο.



Η Μαρί Κυριακού έχει τόσα πολλά χρόνια διαφορά ηλικίας με τον σύζυγο της Μίνωα Κυριακού και δεν κοίταξε να το ''εκμεταλλευτεί'' και αναφέρω το συγκεκριμένο ζευγάρι για να δείξω και την άλλη πλευρά του ίδιου νομίσματος. 



Πέρα από την γελοία τους εικόνα λοιπόν, είναι δυνατόν να μην την σταμάτησαν οι γονείς της; Βεβαια όλα από την οικογένεια ξεκινούν, γιατί αν ο πατέρας τον γνώρισε και τον ενέκρινε όπως λένε να την χαίρεται την κόρη του,η ηθική της/τους φαίνεται από τις πράξεις της, γιατί μόνο ηθικό δεν το λες όταν κάνει σχέσει με τον ''παππού'' σου για να ζείς μια χλιδάτη ζωή και να βγαίνεις στην τηλεόραση.



Αν και έχει κοινά με την Ελενη Μενεγάκη, δεν θα καταφέρει ποτέ να γίνει αυτό που έγινε εκείνη γιατί πολύ απλά ή το 'χεις ή δεν το 'χεις το ταλέντο και το άστρο, γιατί σ'αρέσει ή όχι η Μενεγάκη δεν θα διαφωνήσεις μαζί μου.



Βλέπεις την Μενεγάκη στο ξεκίνημα της και δεν το ''επαιζε'' σταρ και ''αφεντικό'' αν και εκείνη είχε όπως έλεγαν σχέση με τον Μ.Κυριακού.



Φέτος τα κατάφερε και έγινε κεντρική παρουσιάστρια δικής της φυσικά, μ' ένα σκηνικό υπερπαραγωγή και αν δεν είχε τον Λουδάρο και τον Σταματόπουλο δεν θα έκανε ούτε το 11% που κάνει, γιατί μπορεί μεν να έχει την φιλοδοξία αλλά τι σκατά παρουσιάστρια είσαι αν τα ''χάνεις'', μένεις με το στόμα ανοιχτό περιμένοντας την Κουτσελινή να σου πει από το κοντρόλ τι να πεις και τι να κάνεις.



Όσο για τα νούμερα τηλεθέασης μάλλον θα συνεχίσουν να κατρακυλούν...




















































1 σχόλιο:

  1. ... το θέμα, ποιό είναι;
    ... η διαφορά ηλικίας Κοντομηνά - Σπυροπούλου;
    ... ή κάποιος τα 'ριξε στην Σπυροπούλου και έφαγε πόρτα;
    ... παίζει κάτι άλλο;
    ... κάθε εξήγηση για την ανάρτηση δεκτή ...
    ... για να μυηθούμε και οι αμύητοι ...
    ... έρρωσθε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή