Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

ΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ 25ΧΡΟΝΗΣ Κ.ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ 75ΧΡΟΝΟ Δ.ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ;






''Το γεγονός ότι η Κωνσταντίνα με τον Δημήτρη είναι ζευγάρι , πολλοί το ξέρανε αλλά ως διακριτικοί άνθρωποι δεν το διέδιδαν.


Ο Δημήτρης Κοντομηνάς , φέρθηκε λεβέντικα και αντί να σκέφτεται προφανώς « τι θα πει ο κόσμος » πήρε την αγαπημένη του και πήγε χέρι , χέρι στην Golden αίθουσα του Village για να δούνε την ταινία JOBS .



Φυσικά και την κρατούσε από το χέρι , φυσικά και την είχε και αγκαλιά και φυσικά δώσανε και πεταχτά φιλάκια όπως κάνει κάθε φυσιολογικό ζευγάρι.'' έγραψε η Νανά Παλαιτσάκη στο mylady.gr!

 Σύμφωνα με το xespao.gr αυτό που δεν έμαθε ποτέ κανείς είναι πως η φωτογράφηση της Σπυροπούλου για το Hello,το οποίο ανήκει στον όμιλο του Κοντομηνά, έγινε στο Κτήμα του Δημήτρη Κοντομηνά στη Βαρυμπόμπη.



 Πρόκειται για μια έκταση 30 και πλέον στρεμμάτων που παλιότερα ο επιχειρηματίας την χρησιμοποιούσε ως την έδρα της Εταιρείας Green Farm. Της εταιρείας με βιολογικά προϊόντα που νομίζω ότι εδώ και καιρό έχει πουλήσει. Όπως και να χει η εταιρεία μπορεί να πουλήθηκε το ακίνητο ωστόσο του έμεινε. Και μαζί με αυτό και οι πάπιες, οι χήνες, τα άλογα και τα αγριογούρουνα. Όπως και τα οπωροκηπευτικά. 



Ο 75χρονος Δημήτρης προσέλαβε την Ζήνα Κουτσελίνη για να ''φτιάξει'' την περσόνα Σπυροπούλου ή τουλάχιστον να κάνει ότι καλύτερο μπορεί.

Την έκανε κολλητή της Ελένης Μενεγάκη ή έτσι τουλάχιστον να φαίνεται για να την κάνει πιο συμπαθή στον κόσμο, λέμε τώρα...

 Ταξίδια στο εξωτερικό, στα Ελληνικά νησιά, με την Ελένη και τον Μάκη ή και χωρίς αυτούς, ακριβά ρούχα και παπούτσια και γενικά μια ζωή γεμάτη πολυτέλεια.



Πολυ λένε ''γιατι αφού έχει τα μέσα δεν έκανε δική της εκπομπή;'' η απάντηση είναι απλή, για να μην κάνει τα πράγματα χειρότερα και προκαλέσει με την κίνηση αυτή και πόσο μάλλον από την στιγμή που ήξερε πως θα επιβεβαίωνε όλα όσα ακούγονται γι αυτήν.



Είναι γελοίοι να μην μιλούν για αυτήν την σχέση, ενώ όλοι γνωρίζουν την ύπαρξη της, γιατί γίνονται γελοίοι οι ίδιοι με τον να κάνουν τους ανήξερους.



Εκτός και αν είναι καθημερινό και φυσιολογικό μια φοιτήτρια που την έβαφαν και στην Μενεγάκη καμιά φορά, να φύγει από το διαμερισματάκι στην Κυψέλη και να μετακομίσει σε μονοκατοικία στην Γλυφάδα, ενώ λίγο καιρό πριν δεν μπορούσε ούτε έναν σκύλο να θρέψει.



Μήπως συνηθίζεται μια κοπέλα που συμμετέχει σε μια εκπομπή να διώχνει σκηνοθέτη, αρχισυντάκτη, μαγείρισσα, άλλη κοπέλα που συμμετέχει και αυτή στην εκπομπή, να μετράει τα πλάνα της και να κάνει φασαρία γιατί ήταν λιγότερα από αυτά της βασικής παρουσιάστριας?



Αν αυτό συνέβαινε στο εξωτερικό θα τους είχαν κάνει εξώφυλλο στα περιοδικά από τον πρώτο μήνα στης σχέσης τους, η οποία πλάκα πλάκα είναι οδεύει προς τον τρίτο χρόνο ζωής της, αν όχι στον τέταρτο.Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά, μήπως όμως κοιτά το πορτοφόλι?




























H Σπυροπούλου επισκέφτηκε στο νοσοκομείο τον Δ.Κοντομηνά!
Χθες βράδυ τον επισκέφτηκαν στο ιδιωτικό θεραπευτήριο η Ελένη Μενεγάκη με τον Ματέο Παντζόπουλο και ΦΥΣΙΚΑ το κορίτσι του η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.
Χθες βράδυ τον επισκέφτηκαν στο ιδιωτικό θεραπευτήριο η Ελένη Μενεγάκη με τον Ματέο Παντζόπουλο και ΦΥΣΙΚΑ το κορίτσι του η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.
Ο Δημήτρης Κοντομηνάς νοσηλεύεται στον 9ο όροφο ιδιωτικού θεραπευτηρίου με λοίμωξη του αναπνευστικού  έχοντας πάρει προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη, στις 10:00 το πρωί. Πριν δύο μέρες εκδόθηκε και εκτελέστηκε εις βάρος του ένταλμα σύλληψης για την υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.
Περαστικά Δημητράκη...






Κ. Σπυροπούλου: Η ζωή της πριν ασχοληθεί με την τηλεόραση και το στέμμα ομορφιάς!

Αναμφισβήτητα είναι το τηλεοπτικό πρόσωπο που έχει κεντρίσει μεγάλο ενδιαφέρον... Ο λόγος; Το ότι κανείς πριν από μερικούς μήνες δεν την ήξερε και ξαφνικά έγινε talk of the town! Φυσικά μιλάμε για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, παρουσιάστρια του Μες την καλή χαρά μαζί με την Κατερίνα Καρβατου φέτος, και έχοντας στο πλευρό της (όπως η ίδια έχει πει)  την Ναταλία Γερμανού πέρυσι




Τι έκανε όμως στη ζωή της η ξανθιά Κωνσταντίνα πριν τη γνωρίσουμε ως παρουσιάστρια στους τηλεοπτικούς μας δέκτες; Ήξερες ότι έχει κερδίσει τίτλο ομορφιάς;

Ας πάρουμε τα πράγματα όμως από την αρχή... Η Κωνσταντίνα γεννήθηκε το 1988 στη Ρόδο. Μεγαλωμένη λοιπόν στο Νησί των Ιπποτών, που αγαπά ιδιαίτερα και κάνει συχνές αναφορές σε εκείνο. 

BVymizUCYAAGU_B

Τελειώνοντας το Λύκειο και μεγαλώνοντας, ήρθε στην Αθήνα για να σπουδάσει Φιλοσοφική αλλά φαίνεται πως την κέρδισε ο λαμπερός κόσμος της μόδας. Πολλές ήταν και οι σέξι φωτογραφίσεις που έκανε...



41de91d7-96b5-493b-a8e3-2db76fc27c56


Έτσι συνεργάστηκε με το πρακτορείο της Κρίστης Κρανά και διακρίθηκε με τον τίτλο «Miss Europe Face» 2007. 




Για λίγο καιρό εργαζόταν και ως υποδοχή στο μαγαζί όπου εμφανιζόταν ο Σάκης Ρουβάς, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso. Τηλεοπτικά την είδαμε αρχικά στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha.



Έχει πάρει μέρος σε διαφημιστικά σποτ αλλά και σε τηλεοπτική σειρά που πρωταγωνιστούσε ο 
Μέμος Μπεγνής

Τα καυτά της φιλιά με τον Μέμο Μπεγνή


Στη διαφήμιση γνωστής εταιρίας κινητής τηλεφωνίας

 Ένα χρόνο μετά από την εμφάνισή της στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, τον Σεπτέμβρη του 2012, βρίσκεται στον καναπέ της Ναταλίας Γερμανού ως συμπαρουσιάστρια στην εκπομπή και ως δια μαγείας εξαφανίζεται η Ευαγγελία Αραβανή.





Κι έτσι ξαφνικά αρχίζει να ζει το μεγάλο της όνειρο! Βασικά την βλέπουμε παντού και πάντα στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη - ακόμη και στο γυμναστήριο - περνώντας μας το μήνυμα πως μια νέα μεγάλη φιλία ξεκίνησε.

/

Στη συνέχεια έρχονται εξώφυλλα, πρωτοσέλιδα, εμφανίσεις σε events με ντυσίματα που κοστίζουν μια... περιουσία, χλιδάτες διακοπές αλλά και κάτι που δεν είχε υπολογίσει... η πολύ σκληρή κριτική.





47 σχόλια:

  1. Ήμαρτον!!!
    Εντάξει να τα φτιάξει με μεγαλύτερο εφόσον θέλει πλούσιο, αλλά όχι και με ηλικία του παππού της!
    Λίγη αξιοπρέπεια δεν θα έβλαπτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελεος με τα κόμπλεξ, τι ζόρι τραβάτε;;;
    Έχει ο άλλος δικό του κανάλι και δεν θα βολέψει την σύντροφο του θα βολέψει εσάς... όλοι οι ήθικοι!!. Και τι ζορί τραβάτε με την διαφορά ηλικίας εσάς πρότεινε ο Κοντοκομηνάς να είστε ζευγάρι;; Αν σας το προτείνει να του πείτε όχι και όταν γίνετε εβδομήντα και ΜΠΟΡΕΙΤΕ να έχετε μια εικοσιπεντάχρονη να μην την πάρετε να την γυρίσετε πίσω.. Όλοι οι υποκριτές που κάνουν κριτική... Σε λίγο θα τα βάλετε και με τον Πλωρίτη και με τον Ελύτη και με τον Ξαρχάκο όλοι επέλεξαν να είναι με γυναίκες απο τριάντα έως και πενήντα πέντε χρόνια διαφορά.. Αυτοί είναι οι χαζοί και εσείς οι έξυπνοι! Α και για τις κυρίες αν σας ζητήσει κανένας Κοντομηνάς ή όποιος άλλος επιφανής άντρας να κάνετε σχέση μαζί του πείτε όχι. Πρέπει να πει και η Σπυροπούλου και η Καρύδη και η όποια άλλη δηλαδή επειδή δεν αρέσει εσάς;;; Αν δεν σας αρέσει μην τους βλέπετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eσύ ζαβό που συγκρίνεις τον Ελύτη,τον Πλωρίτη και τον Ξαρχάκο με τον Κοντομηνά,ΨΗΦΙΖΕΙΣ,ε;Επηρεάζει η ψήφος σου και τη δική μου ζωή,Ε;Ανεγκέφαλα όντα.Πειραγμένοι εγκέφαλοι

      Διαγραφή
    2. Προσωπικά δεν είχα ιδέα μέχρι τώρα ποια είναι η πουτανίτσα. Ούτε με ποιον ήταν. Με ενδιαφέρει και με καίει όμως σήμερα που ξέρω ότι αυτό το αγράμματο τσουλάκι ζει στη χλιδή με λεφτά που ο "πλούσιος" νταβατζής της πήρε σαν δωράκι από δημόσια τράπεζα δίχως να το δικαιούται. Και τώρα καλούμαι εγώ να πληρώσω το μάρμαρο.
      Παρεμπιπτόντως, εσύ να υποθέσω πως όταν λες λογοτεχνία, εννοείς τα φυλλάδια του Liddle;
      Αντώνης (vantonios)

      Διαγραφή
    3. εχεις δικιο αλλα εχει αναφερθει και στη λιστα λαγκαρντ ο κυριος αυτος αμην και ποτε θα ελεχθει .δεν θρεφει μονο την γκομενιτσα του αλλα και ολο της το σοι τραβολογουσε τη μανας στα νησια της δωδεκανησου με το γιωτ το καλοκαιρι και τωρα στισ μαλβιδες κι ενω η μαμα της τηλσταρ δια τηλεφωνου απο την αθηνα οταν γυρισε απο μαλβιδες ελεγε στις φιλες της ποσο απιθανα περασε οταν ηρθε στο νησι ακρα του ταφου σιωπη ειχε παει στον εισαγελεα ο κοντομηνας.....

      Διαγραφή
    4. axou einai xazo san th spuropoulou...vre mpas kai eisai esu????exw stamathsei na vlepw alpha exaitias ths...tosh xazomara sugkentrwmenh s'ena atomo den thn antexw

      Διαγραφή
    5. Βγαλτο το φαρμακογλωσσα και καντο βρωμογλωσσα ταιριαζει περισσοτερο

      Διαγραφή
  3. ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΟ ΚΥΡΙΑΚΟΥ -ΜΑΡΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ?ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατι απλα η Μαρι Κυριακου κραταει χαμηλοτερο προφιλ,δεν πηγε καπου βαλτη ,σιγουρα προσπαθει σαν γυναικα πλουσιου καναλαρχη να κανει το κοινωνικο της εργο για να γεμισει τον χρονο της,γιατι εινα παντρεμενη και δεν παιζει κρυφτο σαν την Σπυροπουλου
      Απο κει και περα ο κοσμος ασχολειται διοτι τυγχανει να ειναι γνωστοι ανθρωποι,το ιδιο θα σχολιαζαν αν ηταν καποιος γειτονας
      Οσο για τον Κοντομηνα δεν το κατακρινει κανεις,διοτι ο ανθρωπος στην 3η ηλικια εξαργυρωνει την δυναμη του,την οικονομικη του ευμαρεια και παιρνει οτι μπορει
      Ολοι οι εργενηδες ,που εχουν ηδη παιδια θα ηθελαν να εχουν την τυχη του,εδω οι 30αρηδες θελουμε 20χρονα δεν θα θελει αυτος?
      Φυσικα και την κοπελας ειναι δικαιωμα της,αλλα να παραδεχεται οτι υπαρχω λογω σχεσης οχι λογω ταλεντου και ικανοτητας.Οσον αφορα την ποινικη διωξη Κοντομηνα φυσικα αν ειναι ενοχος πρεπει να καταδικαστει και οχι να το παιζει αρρωστος και ηλικιωμενος.Και φυσικα αφου επιστρεψει οτι χρωσταει να φυλακιστει οπως καθε πολιτη

      Διαγραφή
    2. ..εδω μιλάμε για Κωνσταντίνα όχι για Κυριακού ουτε για Ανδρέα που η συζυγός του ήταν πρωθυπουργός αυτής της δυστυχισμένης χώρας για δύο χρόνια.

      Διαγραφή
  4. νομίζω ότι αυτό που σχολιάζει ο κόσμος βασικά είναι το ότι η επαγγελματική πορεία της κοπέλας δε συνάδει με το ταλέντο, την πείρα και την αξία της και κατά πως όλα δείχνουν υπάρχει λόγω της πιεστικής προβολής και προώθησης από τον "πλούσιο σε δυνατότητες" σύντροφό της.
    Η Μαρί Κωνσταντάτου σχεδόν χάθηκε από το επάγγελμα που έκανε όταν άρχισε το θέμα με τον Κυριακού και είναι επίσημη σύζυγος. Όπως και άλλες σχέσεςι που αναφέρθηκαν παραπάνω, ερωτευμένες ή μη οι κυρίες, τους αρέσει ο μεγάλος ισχυρός άνδρας ή απλά τα λεφτά του είναι δικό τους πρόβλημα. Για τον έξω κόσμο το θέμα είναι ότι κάποιες το χειρίζονται με αξιοπρέπεια και στηρίζουν την επιλογή τους με συνέπεια και σοβαρότητα δια βίου και κάποιες απλά χωριάτικα και δεύτερα.. η περίπτωση της κας Σπυροπούλου ανήκει στη 2η κατηγορία προς το παρόν, κι αυτό ενοχλεί τον κόσμο.. δεν είναι ακριβώς το ίδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. to thema einai na kanei kales pipes ama i pipa einai kali to gamisi paei sinefo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στην εποχή μας συτές τις λέγαμε πουτάνες, άντε ευνικότερα πόρνες - τώρα πως τις λένε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. η ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.ΜΕ ΤΝ ΠΑΠΠΟΥ ΤΗΣ ΤΩΡΑ Κ ΣΤΑ 40 ΤΗΣ ΘΑ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΝΕΟΤΕΡΟΥΣ.ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΝ ΠΑΠΠΟΥ ΑΦΟΥ ΔΝ ΜΠΗΚΕ ΦΥΛΑΚΗ Κ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΧΕΣΟΥΝΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΡΥ ΑΔΙΚΗΜΑ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΕ ΤΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ..75 ΧΡΟΝΩΝ ΤΙ ΤΗΝ ΘΕΣ ΤΗΝ 25ΑΡΑ ΡΕ ΠΑΠΠΟΥ?ΑΦΟΥ ΚΟΥΚΟΥ ΔΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΤΥΡΟΓΑΡΙΔΑΚΙ ΣΟΥ.ΓΙΑ ΦΙΓΟΥΡΑ?ΚΑΤΑΝΤΙΑ.ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΤΑΛΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.ΜΗΔΕΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Κ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΗΝ ΒΙΛΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΧΑΜΟΜΗΛΙ ΤΟΥ ΓΕΡΟΥ.ΡΟΥΜΠΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η εν λόγω κυρία είναι ασήμαντη και ανόητη (χαρά στην υπομονή της Καραβάτου) μέσω της οποίας η περίφημη Ελληνική Τηλεόραση κοροϊδεύει και υποβιβάζει τη νοημοσύνη του κόσμου. ΝΤΡΟΠΗ!! Και δεν είναι το μόνο κανάλι, όπου κάνεις ζάπινγκ την ίδια βλακεία συναντάς. Η σοβαρή τηλεόραση και η θεματολογία παραπαίει στα άδυτα του εξευτελισμού των ίδιων των καναλαρχών, των παρουσιαστών κ.τ.λ. και πάει λέγοντας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι να πεις; Για ντοματες! Και να ελεγες οτι εχει μια στοιχειωδης μορφωση και ξερει που παν τα τεσσερα, παει στο καλο αλλα αυτη ανοιγει το στομα της και το ενα μαργαριταρι διαδεχεται το αλλο. Η φιλια της με τη Μενεγακη καρα-στημενη (ορεξη ειχε η Μενεγακη να την κουβαλαει παντα και παντου μαζι της). Για τη ''σχεση'' της με το καπι δε σχολιαζω καν -.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. πραγματικα οτι η μενεγακη που περηφανευεται για τα χρονια "καριερας" της,θα εφτανε στο σημειο να εκτελει διαταγες απο την σπυροπουλου και να της κανει πλατες και promotion ουτε που θα το φανταζοταν!ηταν που ηταν,μηδενιστηκε κι αυτη!και τρεχει κι ο μακης της ελενης!τι να πω το ...νινι και το χρημα σερνει καραβι κι οχι μονο!ολοι ξεπουληθηκαν.οσον αφορα στον ανωνυμο που υπερασπιζεται την παρεα του αλφα,πιστεψε με κι εμεις εχουμε τα "τυχερα"μας να μας προσεγγισουν πλουσιοι τυποι,ο κοντομηνας δεν ειναι ο μονος.αλλα ξερουμε οτι οταν υπαρχει αξιοπρεπεια ερχεται η αρνηση γιατι βλεπεις οτι με τα λεφτα πανε να σε μανιπιουλαρουν!οποτε μην απορεις που σε καποιους απο εμας φαινεται ξεδιαντροπη η σταση της σπυροπουλου και λεμε και κανενα οχι.αλλα μαλλον και συ της "πεινας" εισαι οποτε συμπασχεις μαζι τους στο θεμα της αξιοπρεπειας!και στο τελος τελος αυτο που λενε ολοι.ας εχει και ταριφα η σπυροπουλου.εμεις να μην την τρωμε στην μαπα!δεν ανεχομαι να μου την επιβαλλουν!και αταλαντη και αμορφωτη!αν με αυτα που λεει δειχνει οτι εχει τελειωσει την φιλοσοφικη τοτε εγω συνεργαζομαι με την NASA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ayto to poytanaki h Spyropoyloy K. xerei na grafei paramythia ?
    An oxi ...... na paei na kanei paraia me to allo poytanaki toy alloy kanalarxh thn Mari thn Kyriakoy re paidia ........
    A..............kai poy eiste ths exw kai tytlo gia to paramythgiths........jim o xontropatatas........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΓΩ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΤΑ ΤΑΙΖΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΡΟΦΗ ΠΟΤΕ....ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. blepw thn ekpomph...k toys lypame....pws mpopoyn k thn anexonteeee....k aytoi k olo to kanali fantazomai.....ti mporei na kanei ena vivi.....otan to doyleyh etsi....krima poy mas thn serbiroyn k emas k prospauoyn na mas to kanoyn k diko mas problhma....oyst stoys megaloxarxaries k stis poytanes tous..................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κακός την βλέπεις !!!!!!! Τους ανεβάζεις την τηλεθέαση και το τούβλο ψωνίζεται ακόμη περισσότερο !!!

      Διαγραφή
  14. ...να κάνω μια ερώτηση σ'αυτούς που λένε ότι ...."μας την επιβάλλουν", "μας την σερβίρουν" κ.α....?! Πως ακριβώς σας τα κάνουν αυτά? Ερχονται και ανοίγουν την τηλεόρασή, επιλέγουν το κανάλι του ΑΛΦΑ, σε δένουν σε μια καρέκλα κ σε βαζουν μπροστά στην TV να την παρακολουθείς καθε Σαβ/κο?! ...Ελεος ρε παιδιά... γιατί στέκονται και υπάρχουν στην ελλ.τηλεόραση αυτά τα σκουπίδια..?! (και δεν εννοώ, μόνο αυτή την "εκπομπή")......Διότι, τα βλέπει ο περισσότερος κόσμος...και έχουν ακροαματικότητα ...και κάνουν νούμερα! ....όλοι εσείς λοιπόν που τα παρακολουθείτε, μη μιλάτε...έσεις είστε υπεύθυνοι που επιπλέουν αυτοί οι φελοί...όλα αυτά τα ανεγκέφαλα, αμόρφωτα, φιλοχρήματα, άπληστα, ανούσια υποκείμενα... Όσο γι'αυτό το παχύδερμο, που ονομάζεται "κοντομηνας"...., έχει "αγοράσει" τη διαμονή μου σε ιδιωτικό θεραπευτήριο (άλλοι λέρες και οι συγκεκριμένοι υπευθυνοι, γιατροί κλπ), για να μην καταλήξει στη φυλακή... έχει καταχραστεί τοσο δημόσιο χρήμα...και είναι ακόμα ελεύθερος!!! ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ και ξερό ψωμί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΒΑΣΙΚΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ!!!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ Η ΜΟΝΗ...ΚΑΙ Η ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΑΠΟ ΒΥΖΙΤΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΥΡΙΕΣ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΛΟΥΣΙΟ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΑΝΤΡΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΗΠΟΥΡΟ....ΚΛΑΣΙΚΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  16. giati den asxoleitai o kathenas me ta dika tou themata...kanenas den einai upoxreomenos na dinei se allous logariasmo gia oti kanei.einai zwh tou kai th zei opws goustarei.iremiste kiries kai kirioi...pouritanoi oloi........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΘΕΛΕΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΙ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Για να καταλάβω. Παίρνει δάνειο κι αγύριστο από τις τράπεζες ο Άλφα, οι πολιτικοί κανονίζουν το δάνειο του Άλφα να το πληρώσουμε εμείς με τους φόρους μας. Ο condom in ass προβάλει διαρκώς τους "ευεργέτες" του προκειμένου να εξασφαλίσει ότι θα συνεχίσουν να έχουν εξουσία για να μπορεί κι αυτός να εξασφαλίζει στην κοx2τα του τα ακριβά που την κάνουν να τον ερωτεύεται παράφορα και να πληρώνουμε εμείς τα γμισιάτικά του, και φυσικά της έφτιαξε και εκπομπούλα που πάει καταδιαόλου γιατί ποιος ενδιαφέρεται να βλέπει ένα ανεγκέφαλο τίποτα, αλλά λεφτά υπάρχουν και τα κορόιδα που ψηφίζουν αυτούς που τον τακτοποιούν οικονομικά, υπάρχουν.
    Μπορεί να σέρνονται στον εισαγγελέα 80χρονες με bypass και άνοια για χρέη 500 ευρώ, αλλά ο κοντομηνούλης που δήθεν έχει ΧΑΠ μπορεί να διαπράττει κακουργήματα για να πληρώνει τον έρωτά του ελευθερα!

    Το αφιερωνω του στίχους του τραγουδιού ΚILLER που τραγούδησε ο αείμνηστος Σάκης Μπουλάς.

    "ΔΟΛΟΦΟΝΩ ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΑΝΟΙΓΩ ΔΡΟΜΟ ΣΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΜΕ ΠΑΤΕΝΤΑ"

    Μόνο που την βλακεία με πατέντα που της ανοίγει δρόμο για να τον "ερωτεύεται" την πληρωνουμε εμείς.
    ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ ΣΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΣΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΟΥ.

    ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΜΕ ΠΑΤΕΝΤΑ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗΝ ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΠΗΔΑΕΙ. .
    ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ευχαριστουμε για την συμμετοχη σου....
    η μεγαλυτερη διαφημιση ειναι η δυσφημιση συνεχιστε ετσι και θα την κανετε μεγαλη σταρ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Εγω ξερω πως με όλα αυτα τα blog και τα υβριστικά ακομα λόγια την έχετε κάνει αυτό που τάχα δεν θέλετε να βλέπετε. Γιατί ξέρετε πως δουλεύει το συστημα..ασχολούνται μαζι σου? Αρα πουλάς. Και η δυσφημιση ειναι η μεγαλύτερη διαφημιση. Και βλεποντας ποσος κοσμος ασχολείται μαζι της και γραφει σχολια σημαινει οτι τραβηξε την προσοχη. Ο μονος τροπος για να καταστραφουν τετοια ατομα τηλεοπτικα ειναι να γίνουν αδιαφορα και κοινωνικα αορατα. Οπως καταλαβαίνετε με τουτα και με τα άλλα φτιαξατε μια σταρ! Να τη χαιρεστε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. http://www.lifo.gr/team/design/52468

    Oχι ρε γμτ. Ο Κοντομηνας αναγκαστηκε να πουλησει το διαμερισματακι του στην Νεα Υορκη. Κριμα, και θα ηταν τοσο ωραια προικα για τη Σπυροπουλου. Καθολου καπατσα αυτο το κοριτσακι, εν τελει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ.ΤΑ ΕΙΧΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ. ΑΠΛΑ Η ΕΛΕΝΗ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΑΛΕΝΤΟ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ.ΟΠΟΤΕ ΚΟΡΑΚΑΣ ΚΟΡΑΚΟΥ ΜΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Το τί κάνει η όποια κοπελίτσα ανύπαρκτης ηθικής στην προσωπική της ζωή επί της ουσίας δεν αφορά κανέναν. Ούτε και μπορεί κανείς να την επιβάλει στο κοινό ως παρουσιάστρια από τη στιγμή που το τηλεκοντρόλ το κρατάει ο καθένας στο σπίτι του. Και από ότι φαίνεται δεν αρέσει και σε πολλούς αν αναλογιστεί κανείς το βατερλώ στα νούμερα τηλεθέασής της.
    Τό σοβαρό όμως θέμα που προκύπτει είναι το γεγονός ότι αυτό το θρασύτατο άτομο έχει γίνει αιτία να απολυθούν άνθρωποι που εργάζονταν στην εκπομπή επιρρίπτοντάς τους την ευθύνη της δικής της αποτυχίας. Θυμίζω επί εποχής Μες την καλή χαρά την απομάκρυνση της Ευαγγελίας Αραβανή, την απόλυση του σκηνοθέτη Περικλή Ασπρούλια, της αρχισυνάκτριας Μαίρης Κούσουλα, τον εξαναγκασμό σε παραίτηση της μαγείρισσας κυρίας Τσολομύτη που οδήγησαν σε ένα κλίμα που η Ναταλία Γερμανού ασφυκτιούσε και γι` αυτό αποχώρησε από το κανάλι.Φέτος βλέπουμε να επαναλαμβάνεται το ίδιο σκηνικό και μέχρι στιγμής μέσα σε τρεις μήνες που βρίσκεται στον αέρα η εκπομπή της να έχουν απολυθεί ή παραιτηθεί πέντε αρχισυνάκτες. Τελευταία, μέχρι στιγμής, αποχώρηση έίναι αυτή της δημοσιογράφου Άντζελας Βέργη και του πιανίστα.Αυτό για μένα είναι ΘΡΑΣΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Θα παντρευτούνε.. Ο γέρος θα τα κακαρώσει και αυτή θα χλαπακιάσει την περιουσία του με τα αντράκια που θα την χύνουν ολημερίς και ολονυχτίς... Γιατί εξυπνος ανδρας μονο για γαμησι θα την έχει... Χωρις βεβαια να μιλάει γτ η πούτσα από την αντιτηλεοπτική φωνή της πέφτει... Ειναι σουργελάκι και δεν μπορεί να το κρύψει...όμως μην ανησυχείτε το πολύ για 3 χρόνια ακόμη να χαίρεται... Μετά πώς την είπαμε εκείνη την τσιμπουκλού ? Σπυρο"πάππου" ?!! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Δυστυχώς και η μενεγακη σαν πορνη πολυτελείας ξεκίνησε και τώρα την λένε γεννημένη μάνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΕ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΗ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΣ Η ΑΠΛΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΦΗΜΕΣ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.Η ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΣΤΑ 18/20 ΕΤΩΝ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΣΧΕΣΗ ΠΡΙΝ. ΜΕΤΑ ΚΑΠΑΚΙ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΟΤΕ ΔΙΑΟΛΟ ΠΡΟΛΑΒΕ ΚΑΙ ΗΤΑΝΕ ΒΙΖΙΤΑ.

      Διαγραφή
  26. ΑΣ ΜΗΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ. ΚΙ Η ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΔΕΧΤΗΚΕ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ..ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΑΓΑΠΗΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΛΘΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ..ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑ..ΔΕ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αν την ξερατε δε θα μιλούσατε ετσι γι αυτόν τον αγγελο. Η κοπέλα κάνει απαικτες πίπες και δεν κατηγορω τον κοντομηνα αν τελικά "τον ρουφηξε" καποτε κι από τοτε του ρουφα και το πορτοφόλι. Ατελείωτο λαρυγγι ...δεν θα την ξεχάσω ποτε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή