Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019

Συμπυκνώνουμε το νόημα των ημερών.Τον Οκτώβριο αν κάνουμε το λάθος και ψηφίσουμε την Ν.Δ., τότε την επομένη μας περιμένει. Τέταρτο μνημόνιο με απολύσεις, μειώσεις μισθών και συντάξεων





Συμπυκνώνουμε το νόημα των ημερών.  
Τον Οκτώβριο αν κάνουμε το λάθος και ψηφίσουμε την Ν.Δ. του... Σαμαρά, τότε την επομένη μας περιμένει. 
Τέταρτο μνημόνιο με απολύσεις, μειώσεις μισθών και συντάξεων, "επιστροφή" της ανεργίας και απροστάτευτη ξανά την εργασία από την αυθαιρεσία των κακών εργοδοτών. 
Οι ίδιοι τα λένε αυτά. Μάλιστα, δεν τους αρκούσε ο Κουκοδήμος βγήκε να τα ξαναπεί ο Στύλιος. Για να τα εμπεδώσουμε.
Μας περιμένει ακόμα αμνήστευση της διαπλοκής και επιστροφή στον "θρόνο" της τής "παλαιάς" διαφθοράς. Αυτόν τον ρόλο παίζει ο κεντρικός τραπεζίτης. 
Δεν είναι απλώς κομματικός κομισάριος (έχει το θράσος να υποστηρίζει ότι δεν έκανε ποτέ κομματικές παρεμβάσεις). Από την θέση του, την τόσο ισχυρή και υπεύθυνη, δεν ενόχλησε ποτέ και κανένα λαμόγιο. 
Δεν ακούμπησε ποτέ την διαπλοκή και την διαφθορά του "παλαιού συστήματος". Εκτός κι αν δεν πιστεύει ο ίδιος ότι αποτελούν τέτοια φαινόμενα ο Φρουζής και η Novartis, ο Τσουκάτος και τα 16 δις μαύρα λεφτά στον Σημίτη, οι «κρυφοί» χρηματοδότες του «Θέματος» και της Μαρέβας. 
Μπορεί όλα αυτά να τα θεωρεί υγιή επιχειρηματικότητα την οποία πολεμά ο κακός Αλέξης. Ποια τράπεζα "συνέλαβε" η ΤτΕ για παράνομη χρηματοδότηση της σε επιχειρηματία; Αν μπορεί ας απαντήσει ο κύριος Στουρνάρας.  
Μας περιμένει τέλος η «Χρυσή Αυγή» με το κοστούμι και την γραβάτα. 
Η Ν.Δ. του "φιλελεύθερου" Μητσοτάκη στηρίζει και στηρίζεται στο εμφυλιοπολεμικό μίσος και στην ανθρώπινη υστερία του κάθε Βορίδη. Εν έτει 2019 υπάρχουν ακόμα πολιτικές δυνάμεις που αναφέρονται στον εμφύλιο που έγινε πριν 70 χρόνια.  
Μαύρο στους κυρίους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου