Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

Πολύ μεγάλο το πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ στα πάνελ των τηλεοπτικών εκπομπών (ΒΙΝΤΕΟ)
























Το έργο είναι γνωστό. Πολιτικές εκπομπές καλούν εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ κι εκεί δημοσιογράφοι, δήθεν δημοσιογράφοι και πολιτικοί αντίπαλοι "πυροβολούν" κατά ριπάς εναντίον τους. 
Με εξαίρεση λίγα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος, τις περισσότερες φορές οι βουλευτές ή ακόμη και υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ γίνονται τα θύματα στις στημένες τηλεοπτικές φαρσοκομωδίες καθώς αδυνατούν να αντιμετωπίσουν ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ όσους έχουν απέναντί τους. 
Πάρτε για παράδειγμα την χθεσινοβραδινή εκπομπή στο Action24. Εκεί ήταν καλεσμένη η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χαρά Καφαντάρη, η οποία είχε να αντιμετωπίσει, τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη, τον εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ, Παύλο Χριστίδη, μία κοπελίτσα που αν καταλάβαμε καλά εργάζεται στον Star παριστάνοντας τη δημοσιογράφο και κάτι έγραψε το τελευταίο χρονικό διάστημα για την επίθεση στον Παπαδήμο και τον κουμπάρο της Ντόρας Μπακογιάννη, Γιάννη Πολίτη που συντόνιζε τη συζήτηση.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε το γνωστό show αραδιάζοντας ψέμματα σε συνδυασμό με τις γνωστές υστερίες, ο Παύλος Χρηστίδης τα έδινε όλα για να γίνει αρεστός στον ακροδεξιό πρόεδρο της ΝΔ, ο Γιάννης Πολίτης ειρωνευόταν από την αρχή μέχρι το τέλος την κυβέρνηση και η άλλη η κοπελίτσα που παριστάνει τη δημοσιογράφο, ζώντας προφανώς στον δικό της κόσμο, καλούσε την κυβέρνηση να απολογηθεί για τους "γκεσταπίτες" του Παύλου Πολάκη. 
Η Χαρά Καφαντάρη ήταν δύσκολο να αντιμετωπίσει όλον αυτόν τον θίασο. Συν τοις άλλοις έδειξε κι αδύναμη να υποστηρίξει το κυβερνητικό έργο, έχοντας απέναντι ένα τσούρμο που αλάλαζε αραδιάζοντας νούμερα, τα οποία ένας Θεός γνωρίζει αν ανταποκρίνονται ή όχι στην πραγματικότητα. 
Και δεν βρέθηκε ένας, ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ημέρα που ήταν, να "διαλύσει" τον Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος εμπλέκεται στο σκάνδαλο του Ερρίκος Ντυνάν (χθες φιλοξενούσε αποκαλυπτική συνέντευξη του Μαρτίνη η Εφημερίδα των Συντακτών και στην επιτροπή έρχονται αποκαλύψεις), να αποκαλύψει τον ρόλο του Χρηστίδη, ως ουράς της Δεξιάς, να βάλει στη θέση του τον κουμπάρο των Μητσοτάκηδων και να διασύρει το κοριτσάκι που στα σόσιαλ μίντια τα δίνει όλα με αβρότητες και ευχαριστίες προς τον ακροδεξιό αντιπρόεδρο της ΝΔ, τον Mr Kολλαγόνο, τους Χειμωνάδες και όλη τη σάρα και τη μάρα και τη λουμπεναρία των "Παραιτηθείτε". 
Το πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ μεγάλο. Εμ όλοι οι σταθμοί είναι εχθρικοί, εμ δεν υπάρχουν και πολλοί για να στηρίξουν όπως πρέπει την κυβέρνηση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου