Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΒΕΛΑΣ:ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ....... ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ

Το πρόβλημά του είναι ότι ειναι πολύ ευτυχισμένος και γι αυτό θα πάει.....στο Λονδίνο.
Και ποιοι διάβασαν σελίδες απ το βιβλίο του;
Η Στεφανία Γουλιώτη,μία απ τις μεγαλύτερες ηθοποιούς της νέας γενιάς και ο
Γιώργος Κιμούλης,ίσως ο μεγαλύτερος ηθοποιός της γενιάς του.


Και οι δύο απόντες απ'τα σημερινά δρώμενα,προτιμούν να παρευρίσκονται
σε παρουσιάσεις των Καρβελικών βιβλίων.
Αυτός είναι ο πνευματικός μας κόσμος.
Συνειδητοποιήστε το.


«Ο κόσμος είναι γεμάτος κακία, μίσος, τρικλοποδιές...». Λόγια που επαναλήφθηκαν πολλές φορές με περισυλλογή από τον Νίκο Καρβέλα στην παρουσίαση του νέου του βιβλίου προχθές στον Πολυχώρο «Αγκυρα», με τον τίτλο «Ο τρίτος δρόμος».
Ο εκδοτικός οίκος δεν... μάσησε τα λόγια του αναφορικά με το πρώτο πεζογράφημα του Καρβέλα χαρακτηρίζοντάς το «ένα ανατρεπτικό έργο από έναν “αιρετικό” καλλιτέχνη».
Ο δημιουργός, σε μια εποχή περικοπών όχι μόνο στην οικονομία αλλά και στις αξίες της ζωής (κυρίως αυτές), προτάσσει, σύμφωνα με την Espresso, την καλοσύνη ως εναλλακτική λύση, αν και εφόσον επιλέξουμε να σταθούμε σε εκείνη την πλευρά του δρόμου.
Αφοπλιστικά ειλικρινής, ο Νίκος Καρβέλας περιέγραψε τον τρόπο ζωής του και αποκάλυψε τι πραγματικά θα ήθελε να κάνει: «Εγώ τώρα που είμαι ευτυχισμένος, γιατί τον τελευταίο καιρό κάνω πολλά πράγματα, νιώθω ένα απίστευτο κενό μέσα μου και μια απίστευτη βαρεμάρα, την οποία δεν μπορώ να καταπολεμήσω με τίποτα». Γι' αυτό και, όπως είπε, επιθυμεί να φύγει εκτός Ελλάδας και να πάει στην απόλυτη γαλήνη και ηρεμία.
«Πρέπει να φύγω, να πάω στην Αγγλία, να γυρίζω σε ένα δάσος και να μην κάνω τίποτα, γιατί όλη η ευτυχία και η δημιουργικότητα με έχουν κάνει να αισθάνομαι πολύ έντονα τη μαυρίλα. 
Αυτό που κάνει τη ζωή ωραία είναι τα προβλήματα, τα οποία δίνουν τη απαραίτητη ζωντάνια στο μυαλό του ανθρώπου» σημείωσε επίσης ο δημοφιλής μουσικοσυνθέτης, που χειροκροτήθηκε από τους αγαπημένους του φίλους, όταν αναρωτήθηκε αν χρειάζεται να συνεχίσει να μιλά.
Για το βιβλίο μίλησε ο καθηγητής της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών Πάνος Λαζαράτος, ενώ αποσπάσματα διάβασαν ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Γιώργος Κιμούλης και η ηθοποιός Στεφανία Γουλιώτη. 
Για το βιβλίο μίλησαν και οι εκδότριες Αννα και Αναστασία Παπαδημητρίου. Δίπλα στον Νίκο ήταν η σύζυγός του Αννίτα Πάνια, αλλά και η Αννα Βίσση με την κόρη τους Σοφία. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν φίλοι του Νίκου, όπως ο Γιάννης Κακουλίδης, ο Γιάννης Δημαράς, ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος κ.ά.

http://www.markos.tv/o-tritos-dromos-kai-i-fygi-toy-karbela
οι φωτογραφίες είναι απ το tlife


Με τον Γιώργο Κιμούλη είμαστε....φίλοι στο φέισμπουκ και του έγραψα αυτό
Εχω δεί όλες σχεδόν τις παραστάσεις σας,σας είχα λατρέψει,παθιαστεί μαζί σας,Πλεον έχει επέλθει η πλήρης απογοήτευση.Πληρης απουσία απ τα κοινωνικά δρώμενα,εκτός απο παρουσιάσεις βιβλίων......Καρβέλα.Η πολλή παρέα με Μαρκουλάκη,βλάπτει.Αλλη παλιά μου αγάπη αυτή.Κρίμα,πολύ κρίμα κύριε Κιμούλη


Σε λίγο ίσως να μην είμαστε πια φίλοι γιατί οι αμέτοχοι καλλιτέχνες δεν έχουν ανοχή στην άποψη

2 σχόλια:

  1. Δεν θέλω να το πιστέψω με τίποτα για τον Κιμούλη!
    Είμαι πρόθυμη να πιστέψω έστω και μία εκδοχή, του τύπου ότι τον εκβίασαν και δεν φαίνεται το όπλο στην πλάτη του, γι αυτό αναγκάστηκε να το κάνει ή ότι άλλο παλαβό.
    Αλλά όχι ότι εκτιμά αυτόν τον άνθρωπο που θέτει εαυτώ υπεράνω όλων, άρα και του νόμου (όλοι πιστεύω θυμόμαστε το πως αντέδρασε στο περιστατικό που "τόλμησαν" να του κάνουν έλεγχο λόγω υπερβολικής ταχύτητας).
    Για την "καλλιτεχνία "του δεν θα σχολιάσω καν!

    Κάτι μας ψεκάζουν, δεν γίνεται... κάτι πολύ δυνατό που αλλοιώνει προσωπικότητα και πιστεύω...
    Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. xaxaxaaxaxaxaxaxaaxaxax αχ φιλαράκι πέθανα.Το ίδιο νιώθω κι εγώ .Ο Κιμούλης ήταν ο ΕΡΩΤΑΣ ΜΟΥ!Εχω δει άπειρες παραστάσεις του.Λατρεία,πάθος,δέος.
      Τί να πώ τώρα,τί να πώ.
      Αυτό με το όπλο στην πλάτη με έριξε κάτω απ'την καρέκλα.χαχααχαχαχαχαχαχαχα Να σαι καλά-)))))

      Διαγραφή