Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

Το νέο σχέδιο του Κυριάκου Μητσοτάκη



http://pitsirikos.net/2017/01/το-νέο-σχέδιο-του-κυριάκου-μητσοτάκη/


Τιτάνια προσπάθεια κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, για να δώσει την εικόνα κανονικού ανθρώπου και να συγκινήσει τα λαϊκά στρώματα που τον βλέπουν και τρομάζουν.


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ξεσκιστεί να φιλάει γριές από τα γηροκομεία της Αθήνας μέχρι την Ψέριμο, να παίζει μπάλα με άστεγους, να αλλάζει πάνες σε ανάπηρους και να προσπαθεί να παρουσιαστεί σαν κανονικός άνθρωπος, μπας και τσιμπήσει καμιά ψήφο.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης -πάντα με έναν φωτογράφο από δίπλα- πήγε και για ψώνια με την κόρη του, ενώ τις επόμενες μέρες θα δημοσιευτούν φωτογραφίες του να βάζει μπουγάδα και να καθαρίζει τη λεκάνη της τουαλέτας.

Οι εμφανίσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη δίπλα σε καθημερινούς ανθρώπους δεν έχουν και πολύ καλά αποτελέσματα, αφενός γιατί έχει τον ανθρωποδιώχτη και αφετέρου γιατί έχει την συνήθεια να μην κοιτάει στα μάτια τους ανθρώπους που συναντάει αλλά να τους μιλάει και να κοιτάει κάπου αλλού (σ.σ. Αυτό ακριβώς έκανε και ο Κώστας Σημίτης).

Σε μια προσπάθεια να έρθει πιο κοντά στην πλέμπα, τις τελευταίες ημέρες, ο Κυριάκος Μητοστάκης μεταμφιέζεται και κυκλοφορεί στην Αθήνα σαν άστεγος.
Κάθε βράδυ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ντύνεται με κουρέλια, βάζει και ψεύτικο μούσι, και κάνει βόλτες στην Αθήνα, για να ακούσει τα προβλήματα του λαού.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πάντα ντυμένος σαν άστεγος, μιλάει στους περαστικούς και τους λέει πως ήταν νοικοκυραίος αλλά ο αλήτης ο Τσίπρας είναι ο υπεύθυνος που έμεινε στον δρόμο και τρώει φαγητό από τα σκουπίδια.


Επίσης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης λέει συνέχεια στους περαστικούς πως μόνο με τον Μητσοτάκη υπάρχει ελπίδα για τη χώρα αλλά αυτοί του λένε πως, αν το πιστεύει αυτό, καλά να πάθει που είναι άστεγος και κακό ψόφο να ‘χει.

Τις επόμενες ημέρες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα αλλάξει μεταμφίεση και θα κυκλοφορεί στην Αθήνα σαν πρόσφυγας που θέλει να πάρει την ελληνική υπηκοότητα, για να ψηφίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

(Νομίζω πως δεν υπάρχει πιο αστείο πράγμα από τους πολιτικούς που από τη μια έχουν πολύ μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους και από την άλλη γελοιοποιούνται για να σε πείσουν να τους ψηφίσεις για να σε σώσουν. Τώρα που η Ελλάδα είναι και επίσημα προτεκτοράτο, είναι ακόμα πιο αστείο.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου