Δευτέρα 15 Αυγούστου 2016

Η απάντηση του ΣΚΑΪ (σχολιασμένη από το TPP)









 
 














Σύμφωνα με το άρθρο που σηκώθηκε στο ανεξάρτητο skai.gr ο ΣΚΑΪ υποστηρίζει ότι ο σταθμός του Φαλήρου «ξεγυμνώνει τους παντελώς έωλους ισχυρισμούς της ΕΡΤ». 
Ωστόσο από την ανάγνωση του άρθρου ουσιαστικά ο ΣΚΑΪ παραδέχεται ότι χρησιμοποίησε τα πλάνα της κρατικής τηλεόρασης. Ε, δεν μπορούσαμε να το αφήσουμε αυτό ασχολίαστο...


Ακολουθεί (σχολιασμένη από τον Κώστα Εφήμερο) η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ. Η ανακοίνωση ήρθε ως απάντηση σε αυτή της ΕΡΤ με την οποία ο ΣΚΑΪ κατηγορείται ότι έκλεψε την εικόνα της κρατικής τηλεόρασης και άλλαξε τα λογότυπα προκειμένου να καλύψει την λειτουργία της Παναγίας της Τήνου. 
Στην ανακοίνωση που ακολουθεί ο ΣΚΑΪ ουσιαστικά παραδέχεται τις κατηγορίες... αλλά το κάνει με στιλ. Χάνονται τέτοιες ευκαιρίες σχολιασμού;


Στην ΕΡΤ «δεν έχουν το Θεό τους»



Η διοίκηση της ΕΡΤ που ζει στην Ελλάδα της ανάπτυξης και όχι της ύφεσης, όπως μάς πληροφορούν καθημερινά οι ειδήσεις του κρατικού καναλιού, με μια πρωτοφανή ανακοίνωση καταφέρεται κατά της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ που «τόλμησε» να κάνει δημοσιογραφική αποστολή στην Τήνο για την τηλεοπτική κάλυψη των εκδηλώσεων για τον εορτασμό του Δεκαπενταύγουστου [Σχόλιο: Η ανακοίνωση της ΕΡΤ δεν ήταν πολιτική, κατήγγειλε συγκεκριμένη κλοπή]



Και ζητεί την «αποκλειστικότητα» στη Θεία λειτουργία και στη λιτάνευση της θαυματουργής εικόνας [Σχόλιο: Το αντίθετο: Η ΕΡΤ υποστηρίζει ότι αν ήθελαν ζωντανή κάλυψη στον ΣΚΑΪ, να την έκαναν μόνοι τους].



Νέα ήθη για τη «Νέα ΕΡΤ» [Σχόλιο: σε αντίθεση με ποια; με τα παλιά ήθη του ΣΚΑΪ;].



 Για να λογαριαστούμε: Η διοίκηση του ΣΚΑΪ πληρώνοντας με δικούς της πόρους έστειλε στο νησί της Τήνου: Τέσσερις κάμερες με δυο μονάδες εξωτερικής μετάδοσης και ένα drone το οποίο δεν χρησιμοποιήθηκε μετά από αίτημα της Ελληνικής Αστυνομίας για λόγους ασφαλείας–αίτημα το οποίο και ο ΣΚΑΪ σεβάστηκε [Σχόλιο: ΟΚ το drone δεν χρησιμοποιήθηκε, τις 4 κάμερες γιατί δεν τις χρησιμοποίησαν;].



Ο ΣΚΑΪ σεβάστηκε επίσης το αίτημα της Μητρόπολης να μη μπει με δική του κάμερα εντός του Ιερού Ναού της Ευαγγελίστριας προκειμένου να μη διασαλευτεί η ομαλή τέλεση της Θείας Λειτουργίας [Σχόλιο: 1ον θα ρωτήσουμε την Μητρόπολη για αυτή την πρωτότυπη απόφαση της αλλά 2ον με μια κάμερα θα κάλυπτε την λειτουργία εντός του ναού ο ΣΚΑΪ;]



Συνολικά η αποστολή του ΣΚΑΪ στην Τήνο αποτελούνταν από έξι (6) τεχνικούς και δυο (2) δημοσιογράφους. Η διοίκηση της ΕΡΤ η οποία πριν από ακριβώς έναν χρόνο έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων της τις εκδηλώσεις στην Τήνο παίρνοντας προφανώς άλλες εντολές από τους πολιτικούς της προϊσταμένους [Σχόλιο:ναι γιατί είναι γνωστό ότι αυτοί οι βρωμιάρηδες της αριστεράς είναι και αντίχριστοι], αντί να απολογείται για την ποιότητα και το περιεχόμενο των ειδήσεων που παρουσιάζει καθημερινά στους ελάχιστους τηλεθεατές της [Σχόλιο: σε σχέση με το καταπληκτικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ που παρακολουθούν όλοι οι Έλληνες ανελλιπώς] καταφεύγει σε εμπρηστικές ανακοινώσεις κατά ενός ιδιωτικού τηλεοπτικού σταθμού που σέβεται όλες τις αρχές της δεοντολογίας [Σχόλιο: κλέβοντας το σήμα της ΕΡΤ και βάζοντας μπλερ και φάσες πάνω στα λογότυπα της] και της ελευθεροτυπίας [Σχόλιο: χωρίς σχόλιο].







Ο ΣΚΑΪ σέβεται απόλυτα τον κόπο και την εργασία όλων των συναδέλφων [Σχόλιο:ιδιαίτερα αυτών που δεν πληρώνει αυτός], δημοσιογράφων και τεχνικών της ΕΡΤ[Σχόλιο: τους οποίους στήριξε με μεγάλη ζέση όταν έπεσε το μαύρο στην ΕΡΤ], αλλά δεν πρόκειται να δεχθεί και να ανεχθεί κανένα «τελεσίγραφο» από τη διοίκηση της κρατικής τηλεόρασης [Σχόλιο: Το οποίο ήταν;] που προφανώς για να γίνει αρεστή στα υπόγεια του Μαξίμου [Σχόλιο: εκεί που βασανίζουν τους νεοφιλελεύθερους] βάζει την υπογραφή της σε όποια ανακοίνωση της υπαγορευτεί [Σχόλιο: Σύνδρομο καταδίωξης]. 



Για την καθεστωτική διοίκηση της ΕΡΤ για όλα ευθύνεται ο ΣΚΑΪ [Σχόλιο: Εμένα μου φάνηκε ότι σας την είπαν επειδή κλέβατε το σήμα τους]. Ελπίζουμε να μην ευθύνεται και για τον τορπιλισμό της Έλλης [Σχόλιο: Σίγουρα θα ευθύνονται].



Ως ΣΚΑΪ θα ευχόμασταν επίσης «φώτιση» στη διοίκηση της ΕΡΤ και όχι άλλες χαμένες μεταδόσεις Ελλήνων αθλητών από τους Ολυμπιακούς Αγώνες [Σχόλιο: Αν η ΕΡΤ πλήρωνε δικό της κύκλωμα η κατηγορία θα ήταν ότι πετάγονται τα χρήματα των Ελλήνων φορολογούμενων για ανούσιες μεταδόσεις προκριματικών. Επίσης μήπως ο ΣΚΑΪ να μας πει αν έστειλε προσφορά για τους Ολυμπιακούς Αγώνες;], αλλά δυστυχώς δεν πιστεύουμε στα θαύματα [Σχόλιο: Αν δεν πιστεύετε στα θαύματα γιατί τότε όλη αυτή η υποκρισία με την κάλυψη της «Θείας Λειτουργίας» στην Παναγία της Τήνου; Ουπς!].

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου