Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

Κωνσταντίνος Ταχτσίδης: Περνάμε καλά στα παρασκήνια και αυτό βγαίνει στον κόσμο







































Γράφει ο Κωνσταντίνος Ταχτσίδης
*** Ιδιωτικό κανάλι έκλεβε επί τρεις ώρες εικόνα από τη δημόσια τηλεόραση! Όλη η ανάπτυξη και η «υγιής επιχειρηματικότητα» του σημιτικού εκσυγχρονισμού, σε ένα μικρό παράδειγμα…
*** Θα μου πεις «γιατί γράφεις ότι ο ΣΚΑΙ είναι ιδιωτικό κανάλι;» Δημόσια τηλεόραση είναι και αυτός. Μάλιστα ο Έλληνας φορολογούμενος έχει πληρώσει την εκπομπή σήματος των ιδιωτικών καναλιών όσο θα χρέωναν με το τέλος της ΔΕΗ, πεντακόσιες «ΕΡΤ»
*** Πόσα ρεπορτάζ κατά του κινήματος «Δεν πληρώνω» έχουν μεταδώσει Μέσα ενημέρωσης καναλάρχη που ξέχασε να δηλώσει 50 εκατομμύρια ευρώ;
*** Αυτοί που φώναζαν υστερικά πως την Ελλάδα την κατέστρεψαν οι τυροπιτάδες, οι υδραυλικοί και οι ταβερνιάρηδες που δεν έκοβαν απόδειξη… τώρα καταγγέλλουν πολιτικές διώξεις στην επιχειρηματικότητα επειδή υπάρχει για πρώτη φορά κυνήγι της φοροδιαφυγής.
Να, εδώ, ο δημοσιογράφος, κολλητός του Άδωνη…

*** Η ΝΔ βάζει τα οικονομικά της σε τάξη! Στην ίδια τάξη από όπου τα είχε δανειστεί… τη μεγαλύτερη! 
*** Το  πιο διεφθαρμένο και χρεωμένο κόμμα Δυτικού ημισφαιρίου, έχει νέα γραφεία, συνεχίζει να χρωστάει σε όποιον αναπνέει και στηρίζει καναλάρχες που ξέχασαν να δηλώσουν 50 εκατομμύρια ευρώ.
*** Αν τα θλιβερά ανθρωπάκια της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ υπερασπίζονταν τόσα χρόνια τον κόσμο, με το πάθος που το κάνουν για τους καναλάρχες, δε θα είχαμε φτάσει σε αυτό το σημείο.
*** Λαϊκισμός είναι να είσαι τόσο αδίστακτος που να «πουλάς» τη σχέση με τη γυναίκα σου και τα ανήλικα παιδιά σου στα social media… για λίγη προσοχή, για λίγους ψήφους παραπάνω… για μια διαστρεβλωμένη εικόνα!
*** Αναπάντεχη στήριξη στην κυβέρνηση στον πόλεμο εναντίον της διαπλοκής των ΜΜΕ και της φοροδιαφυγής των πλουσίων. Η ΝΔ λοιπόν κάλεσε την κυβέρνηση «να μπει τέλος στο ιδιότυπο άβατο που έχουν επιβάλει οι «γνωστοί- άγνωστοι»
*** Είχαμε και στο σχολείο κάτι συμμαθητές σαν τον Θεοδωράκη και τον Κυριάκο… ότι τους έλλειπε σε μυαλό το αντικαθιστούσαν σε ρουφιανιά, δημόσιες σχέσεις και καλές μάρκες στα ρούχα.
Την ώρα που ο μικρός Ομράν στη Συρία σου ραγίζει την καρδιά με το αθώο του βλέμμα όταν τα πάντα γύρω του έχουν καταστραφεί στο Χαλέπι… ο χρυσοποίκιλτος ταλιμπάν της ελληνορθόδοξης εκκλησίας (στα αριστερά), ο Μητροπολίτης Χίου, Μάρκος, κηρύττει το μίσος λέγοντας πως «δεν υπάρχουν πρόσφυγες, παρά μόνο λαθρομετανάστες». Βουλευτές της ΝΔ και της Χρυσής Αυγής, επίσης, μας τρομοκρατούν λέγοντας πως θα έρθουν και άλλοι πρόσφυγες. Είναι σχέδιο της κυβέρνησης, λένε. Με έχουν επηρεάσει και φοβάμαι… φοβάμαι για τους πρόσφυγες… 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου