Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

Οι κουτοπονηριές του Αδώνεως και η γνωστή Δεξιά-ΤΟΥ ΚΑΡΤΕΣΙΟΥ


















































 











Τα έγγραφα κυκλοφόρησαν και αποδεικνύουν ότι η κυβέρνηση Σαμαρά από το 2012 αρνιόταν επίμονα και στον υψηλότερο βαθμό να δεχτεί CD με ονόματα Ελλήνων φοροφυγάδων. Είναι προφανές ότι δεν βόλευε το περιεχόμενο των CD’s. 

Κι όταν δε βολεύουν τα περιεχόμενα, τότε ή δεν τα ακουμπάμε ή τα παίρνουμε σπίτι μας και τα χαντακώνουμε όπως έκανε ο Βενιζέλος με το στικάκι της λίστας Λαγκάρντ.

Αδώνηδες, Σαμαράδες, Μητσοτάκηδες, Λοβέρδοι, Λεβεντομαλάκες και Βενιζέλοι, όμως, είναι επίσης γνωστό ότι λειτουργούν με την πρακτική «όποτε η άποψή μας διαφωνεί με την πραγματικότητα, το πρόβλημα το έχει η πραγματικότητα». 
Απλώς αυτή η πρακτική δεν πιάνει πάντα και οι Αδώνηδες δε μπορούν πάντα να μας τρελαίνουν.
Έγραφε σχετικά με το θέμα Μπόργιανς ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδ. Γεωργιάδης, στο twitter…

… προσπαθώντας και πάλι να επιλέξει αυτό που τον βολεύει από ένα ολόκληρο κείμενο. Κακώς για τον ίδιο, η λογική επιμένει ότι αναγνωρίζοντας ως αξιόπιστη την παράγραφο ενός εγγράφου, αναγνωρίζουμε ταυτόχρονα την αξιοπιστία ολόκληρου του εγγράφου.
Και τι άλλο αναφέρεται στο ίδιο έγγραφο του προξένου μας στο Ντύσσελντορφ, το οποίο αναγνωρίζει ως αξιόπιστο ο αντιπρόεδρος της ΝΔ; Κατ’ αρχήν έχει ως θέμα του «Πρόσκληση Υπουργού Οικονομικών Β. Ρηνανίας – Βεστφαλίας σε υπογράφοντα προκειμένου να συζητήσει θέμα οικονομικής κρίσεως και CD με στοιχεία καταθετών φοροφυγάδων».
Επίσης, ο πρόξενος στο έγγραφο με το οποίο ενημερώνει τον τότε πρωθυπουργό της Ελλάδας μέσω των παρατρεχάμενών του αναφέρει ότι με πρωτοβουλία του ρώτησε τους ομολόγους του της Ισπανίας και της Πορτογαλίας αν έχουν λάβει αντίστοιχη πρόσκληση από τον Υπουργό Οικονομικών Β. Ρηνανίας – Βεστφαλίας και του απάντησαν αρνητικά.
Τι λέει η κοινή λογική; Ότι ο Μπόργιανς ήθελε να ενημερώσει την ελληνική πλευρά για «CD με στοιχεία καταθετών φοροφυγάδων». Καταθέτες φοροφυγάδες που σαφώς δεν ήταν Ισπανοί, Πορτογάλοι, Γάλλοι, Άγγλοι ή Ιρλανδοί. Κυρίως όμως δεν ήταν Γερμανοί, καθώς όπως αναφέρει το έγγραφο οι Γερμανοί τακτοποίησαν μόνοι τους το θέμα της λίστας με τους γερμανούς φοροφυγάδες και μάλιστα ο πρόξενος παραπέμπει σε άρθρο της Deutsche Welle!!!
Ειλικρινά τώρα, έχουμε δώσει το δικαίωμα στον κάθε Άδωνη να μας περνάει για τόσο ηλίθιους ώστε να προσπαθεί να μας πείσει πως ο Μπόργιανς ήθελε να ενημερώσει σε ειδική συνάντηση τον Έλληνα πρόξενο για ένα θέμα που είχε δημοσιοποιήσει σε όλο τον κόσμο η Deutsche Welle; Κι όμως, μάλλον έχουμε δώσει τέτοια δικαιώματα, δεν εξηγείται διαφορετικά.
Κι όχι μόνο προσπαθεί να μας γαμήσει τα μυαλά ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, αλλά στη συνέχεια το έκανε χειρότερο ρίχνοντας πάλι στο twitter την εξής φοβερή «αποκλειστικότητα»…


… σύμφωνα με την οποία ο Μπόργιανς ήθελε απλώς να μας προσφέρει «know how» έτσι, γενικά κι αόριστα ή ίσως κι ένα «know us better», όλα είναι πιθανά στο μπουρδέλο που ζούμε.
Τους έχουμε πιάσει με τη γίδα στον ώμο, με την κότα στο χέρι, με το στικάκι στο συρτάρι, με το CD δίπλα στη νουαζέτα, με τον Παπασταύρου στην ίδια μπαρμπουτιέρα και παρ’ όλα αυτά επιμένουν στην αθλιότητα, στην παραπλάνηση, στις προσβολές για την αντίληψή μας και στο βιασμό της πραγματικότητας.
Αυτοί είναι κι έτσι είναι όλοι τους. Αυτή είναι η κατάντια των ΣαμαροΒενιζέλων και των ΑδωνοΚούληδων. Αυτή είναι η πλέον επικίνδυνη μορφή της νεοφιλελεύθερης, νεοταξίτικης ακροδεξιάς με γραβάτα. Η ευγένεια του δολοφόνου.
Και όλος αυτός ο θρασύτατος παραλογισμός τους συνεχίζεται ενώ μέχρι και η «Καθημερινή» – Ποια; Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ!!! – δημοσιεύει σήμερα το εξής «Ο υπουργός Οικονομικών της Βόρειας Ρηνανίας- Βεστφαλίας, Νόρμπερτ Βάλτερ Μπόριανς, επιχειρούσε από τριετίας να παραδώσει στις ελληνικές αρχές λίστες με ονόματα Ελλήνων καταθετών σε ελβετικές τράπεζες (κυρίως), αλλά τα κατάφερε μόλις φέτος να παραδώσει τα cd με τα ονόματα στις ελληνικές φορολογικές αρχές. Αυτό ανέφερε χθες στην «Καθημερινή» ο υπουργός Οικονομικών του μεγαλύτερου γερμανικού κρατιδίου κ. Μπόριανς».
Τι καλό όμως μπορείς να περιμένεις από αυτό το είδος που οι εκπρόσωποί του έχουν επιλέξει τη λεηλασία της ενημέρωσης με τουί τύπου…

Ο τίτλος να μένει και το μυαλό να πηγαίνει σε κυβερνητικούς διορισμούς. Πόσοι άραγε θα κάνουν τον κόπο να πατήσουν το link για να δουν ότι οι διορισμοί αυτοί αφορούν στον γαλάζιο δήμο Γλυφάδας και σε ανθρώπους «που απασχολούνται τα τελευταία χρόνια στη δημοτική επιχείρηση» του Δήμου; Είπαμε, ο τίτλος να μένει, οι λεπτομέρειες δεν αφορούν.
Όσο, λοιπόν, οι ΑδωνοΚούληδες και οι ΛοβερδοΛεβέντηδες θα βρίσκουν χώρο να πλασάρονται ως εναλλακτική λύση στο μεταλλαγμένο αριστερομνημονιακό έκτρωμα, προσωπικά θα συνεχίσω να πηγαίνω βόλτες με τον σκύλο στο βουνό για να ταΐσουμε μυρμήγκια. 
Σας το προτείνω ανεπιφύλακτα για να σωθείτε από τα μουρλόχαπα και τη θλίψη στην οποία παλεύουν να μας βυθίσουν ώστε να απολαμβάνουν την κυριαρχία τους επάνω μας και μάλιστα με την άδεια της ψήφου μας. Μωρ΄ δε γαμιούνται…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου