Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

ΑΝΤΙΝΕWS-Μην επιτρέψετε να συμβεί το μοιραίο...









































http://www.antinews.gr/action.read/politiki/min-epitrepsete-na-sumbei-to-moiraio-/2.103827

Ο Άδωνις Γεωργιάδης κάλεσε όλους τους Νεοδημοκράτες που συμφωνούν με τις ύβρεις του Λάκη Λαζόπουλου κατά της ΝΔ και των στελεχών της, να ψηφίσουν τον Μεϊμαράκη, όπως κάνουν ο Ε. Στυλιανίδης και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Σ. Ιωαννίδης, οι οποίοι πήγαν στην παράσταση του Λάκη και φωτογραφήθηκαν μαζί του.
Αυτά είπε ο υποψήφιος πρόεδρος στη συνέντευξη που έδωσε στον ΑΝΤ1 και είναι μία η απορία. Ποιος διαφωνεί με τη θέση αυτή;
Ποιος δηλαδή είναι αυτός που ενώ βλέπει τον υβριστή της Νέας Δημοκρατίας να χαριεντίζεται με τον Αλέξη, πάει σαν κολαούζος και του σφίγγει το χέρι;
Υπάρχουν δύο. Ο ένας είναι ο Στυλιανίδης, ο άλλος ο Ιωαννίδης. Είναι δύο γαλάζια στελέχη που δεν έχουν προσφέρει τίποτε στη Νέα Δημοκρατία. Ο πρώτος, αποτυχημένος υπουργός του Καραμανλή που έχει γίνει γνωστός απλά και μόνο γιατί είναι ο... spokesman του πρώην πρωθυπουργού. Είναι σαν κι αυτούς τους ετερόφωτους που μόλις σβήσει το φως του άλλου εξαφανίζονται.
Ο δεύτερος είναι απλά... ανύπαρκτος. Διέλυσε τη μεγαλύτερη νεολαιϊστικη οργάνωσης της χώρας, την ΟΝΝΕΔ, έσπειρε θύελλες παντού και έχει έχθρες παντού. Κι αυτός εμφανίζεται ως το... νέο, το σύγχρονο, τον ανανεωτικό. Τρομάρα μας, αν η ΝΔ στηρίζεται σε τέτοιους ανθρώπους.
Πήγαν λοιπόν αυτοί να χαιρετήσουν τον... μεγάλο κωμικό Λάκη ο οποίος έχει υβρίσει τόσες πολλές φορές της ΝΔ που δεν έχει νόημα να ασχολείται κανείς μαζί του. «Πήγαμε για... πολιτιστικούς λόγους», ακούστηκε η φοβερή ατάκα. Σιγά σύντροφοι μη χάσετε την υψηλή τέχνη του Λαζόπουλου. Μαζί με τον Τσίπρα, το μισό υπουργικό και κάτι τηλεπαραθυρατζούδες - πανελίστες, πήγαν και τα στελέχη της ΝΔ να δώσουν τα διαπιστευτήριά τους. Έλεος πια. Δίκιο έχει ο Άδωνις που φωνάζει.
Μαθαίνουμε δε ότι ειπώθηκαν πολλά εκεί. Π.χ. ο Στυλιανίδης φέρεται να είπε ότι αν ο Σαμαράς δεχόταν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας την Λαίδη Γιάννα τώρα θα ήταν ακόμη πρωθυπουργός. Λεπτομέρεια. Όταν μίλαγε ο Στυλιανίδης άκουγε και η Αγγελοπούλου; Έδινε και σ' αυτήν τα διαπιστευτήριά του ο κολοσσός της πολιτικής;
Είπε και το αμίμητο ότι συναντήθηκε η καραμανλική αριστερά με την καραμανλική δεξιά και έπεσαν τα πατώματα από τα γέλια. Μπορεί άνετα ο Ευρυπίδης να παίξει στον θίασο του φίλου του Λαζόπουλου.
Από αυτούς τους ανθρώπους πρέπει να γλιτώσουμε. Αυτοί οι τύποι που στηρίζουν τον Μεϊμαράκη φιλοδοξούν να γίνουν το μέλλον της ΝΔ. Αν αυτό συμβεί να είστε σίγουροι σύντροφοι Νεοδημοκράτες. Ο Τσίπρας θα είναι για άλλα 20 χρόνια πρωθυπουργός. Θα τους κάνει μια χαψιά όλους αυτούς τους τύπους που μόνο την ίντριγκα ξέρουν και είναι παντελώς ανίκανοι για όλα τα άλλα.
Μην επιτρέψετε να συμβεί το μοιραίο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου