Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Ποιόν φοβάται η ΝΔ;
























 


 

 Γράφει ο mitsos175

Θέλω τον Άδωνη αρχηγό της γαλάζιας συμμορίας, γιατί αυτή είναι μια καλή τιμωρία για τους νεοδημοκράτες που ψηφίζουν ΝΑΙ στην υποτέλεια και την καταστροφή συνανθρώπων μας. Ένας "κανίβαλος" σαν το Μπουμπούκο, θα γκρεμίσει πιο γρήγορα το δεξιό ερείπιο. Ο Σαμαράς βέβαια έκανε χειρότερη ζημιά στη Νέα Δικτατορία, αλλά έφυγε πριν προλάβει να κλείσει το μαγαζί. Ατυχία.


Ότι να πούμε για το κατακάθι της ακροδεξιάς είναι λίγο. Να θυμίσω μόνο ένα: Θεωρεί τον πιο άδικο και απάνθρωπο φόρο που εφευρέθηκε ποτέ από τους τοκογλύφους, τον ΕΝΦΙΑ, ως δίκαιο! κι ως κίνητρο! για την αξιοποίηση της ακίνητης περιούσιας!!!





Δυστυχώς δεν τον βλέπω να βγαίνει. Κρίμα, γιατί ήλπιζα στην ηλιθιότητα του νεοδημοκράτη.



Ακούστε τώρα το καινούριο "τούβλο" που πέταξε:

«Ο κ. Λαζόπουλος αρνείται να μου δώσει το λόγο στην εκπομπή του. Εγώ δεν φοβάμαι τον Λάκη και θέλω μια ΝΔ που δεν θα τον φοβάται επίσης»

Πήγε έξω από το Θέατρο Βέμπο για να μιλήσει στην εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου! Ναι, την έκανε ΚΑΙ αυτή την κουταμάρα.



Δεν θα πω τα αυτονόητα για τον ανόητο. Δεν θα πω πχ ότι ο πολιτικός που ενεργεί έτσι για σατυρική εκπομπή, έχει τουλάχιστον σοβαρή ανασφάλεια, είναι γεμάτος φασισμό κοκ. Ίσως βέβαια να θέλησε να πάει, για να δείξει, ότι βγάζει περισσότερο γέλιο. Αυτό το βεβαιώνω κι εγώ: Άδωνη, όλοι πιστεύουν ότι εσύ είσαι ο πιο γελοίος που υπάρχει, και δεν βρίσκεται κανένας άλλος κηφήνας που να μας κάνει να γελάμε περισσότερο από σένα.



Τα κανάλια σε παίζουν όχι μόνο γιατί λες την προπαγάνδα των τοκογλύφων αλλά κι επειδή τα λες χωρίς να κοκκινίζεις από ντροπή με το πιο χαζό ύφος που μπορεί να εμφανιστεί σε παράθυρο εκπομπής. Κοντολογίς είσαι νούμερο, που κάνει νούμερα. Ολόκληρο τσίρκο από μόνος σου.



Θα μιλήσω όμως πιο σοβαρά. Θα πω αυτό, που ο Άδωνης πιστεύει με άλλα λόγια: Ο Άδωνης υπόσχεται μια συνέχεια του Σαμαρά που είναι η συνέχεια του παρακράτους της Δεξιάς. Μια επανάληψη της Ιστορίας των Διώξεων, της Λογοκρισίας, της Τρομοκρατίας, του Χαφιεδισμού, που χαρακτηρίζει την Ελλάδα μετά τον Εμφύλιο, και κυρίως τη χώρα την εποχή της Χούντας.



Όλοι οι δικτατορίσκοι συνδυάζουν βλακεία και φόβο. Αυτό σε κάποιες περιπτώσεις είναι ευτράπελο. Όπως πχ η εμμονή του δικτάτορα Πάγκαλου να αναγκάσει τις γυναίκες να φορούν μακρύτερα φουστάνια, ή επί Παπαδόπουλου που στους δίσκους των 45 στροφών έβαλαν αληθινά τσιρότα! πάνω στο βινύλιο, έτσι ώστε να μην μπορεί να παίξει ο δίσκος στο πικ-απ της Ελληνικής Ραδιοφωνίας!



Τις περισσότερες φορές όμως ακριβώς λόγω της ανοησίας τους είναι πολύ επικίνδυνοι και μπορούν να κάνουν μεγάλη ζημιά, ανάλογη της εξουσίας που θα έχουν. Άδωνη, έχεις δίκιο να φοβάσαι το Λαζόπουλο. Δε μιλάει συλλαβιστά, ούτε Γερμανικά για να καταλαβαίνεις.



Σου προτείνω ένα βιβλίο που θα σε βοηθήσει. Το αναγνωστικό της Α' δημοτικού, το παλιό, για να μπεις στο κλίμα. Πάμε μαζί να μάθουμε λεξούλες: Λόλα, να ένα μήλο, Άδωνη, είσαι λωλός, τόσο λωλός που θα αυτοκαταστραφείς και θα κάνεις μεγάλη ζημιά στο κόμμα το οποίο βρίσκεσαι σήμερα ενώ το έβριζες πριν πας παρακαλώντας. Καλή τύχη σ' αυτό: Μετά το ΛΑΟΣ θα διαλύσεις και τη ΝΔ, συνέχισε την καλή δουλειά... .



ΥΓ Η αρχή του τέλους του Σαμαρά ήταν το κλείσιμο της ΕΡΤ που έγινε γιατί ακριβώς είχε κόμπλεξ ότι δεν τον έγλειφαν αρκετά. Δεν περιμένω φυσικά να το καταλάβει ο Άδωνης. Τελικά Μπουμπούκο με έκανες να δω το Τσαντίρι, μην το ξανακάνεις αυτό...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου