Κατερίνα Μπρεγιάννη
Ο Αδ. Γεωργιάδης υποψήφιος για την αρχηγία της Ν.Δ. έριξε τους τόνους για να προσελκύσει τους κεντρώους ψηφοφόρους της, αποποιήθηκε το ακροδεξιό του παρελθόν πολλάκις και φανερά συγκρατεί τον ευερέθιστο χαρακτήρα του, ο αγαπημένος των τηλεοπτικών πάνελ στα οποία φιλοξενείται σε αποκλειστικές συνεντεύξεις, καθημερινά.
Ωστόσο ο «μεγαλύτερος κωλοτούμπας της πολιτικής» σύμφωνα με τον Γ. Παπαδάκη, πίσω από την εκτίμηση, φιλία και αγάπη με την οποία μιλά για τους συνυποψηφίους (έφτασε στο σημείο να δώσει συγχαρητήρια στον Κυρ. Μητσοτάκη, «που είχε επιτύχει να μην γίνουν απολύσεις στο Δημόσιο») ασκεί έντονη κριτική για τα στρατηγικά λάθη της Ν.Δ. και τον τρόπο που πολιτεύτηκε στις εκλογές.
Ουσιαστικά χρέωσε στον Ευαγ. Μεϊμαράκη, τη βαριά εκλογική ήττα, λόγω της αντιφατικότητας των μηνυμάτων που εξέπεμπε η παράταξη στους πολίτες, παρόλο, δηλαδή, που ο Τσίπρας ήταν «επικίνδυνος», επιζητούσε συνεργασία μαζί του.
Προβάλλοντας το προφίλ του «τίμιου βιοπαλαιστή» του φτωχόπαιδου που πέτυχε βάλει κατά της οικογενειοκρατίας και ενάντια στα «τζάκια» της Ν.Δ. Ενώ για τον Απ. Τζιτζικώστα είπε με νόημα ότι «ο πατέρας του ήταν βασιλόφρων» σε αντίθεση με το δικό του δηλαδή που πήγε φυλακή επί χούντας.
Ο ακροδεξιός επίδοξος «σωτήρας» της Ν.Δ. θέτει κεντρικό ως μόνο του στόχο να σώσει τη χώρα από τον Αλ. Τσίπρα, χωρίς καμία άλλη πολιτική πρόταση, υποστηρίζοντας μάλιστα, με αυξημένους τόνους αλαζονείας, ότι μόνο αυτός μπορεί είναι προφανές ότι θέλει να ενσαρκώσει το "αντιτσιπρικό μένος" κάποιων ακραίων ψηφοφόρων χωρίς κανένα πολιτικό υπόβαθρο.
Το ξέπλυμα της ακροδεξιάς πτέρυγας της Ν.Δ. επιχειρείται από το παλαιοκομματισμό με τις αρωγούς και πρωτοστατούντες στην προσπάθεια αυτή τα κανάλια. Έτσι όσο και να απολογείται για το «παθιασμένο» ύφος του, ο κ. Γεωργιάδης στο ενικό, όσο και να κάνει την αυτοκριτική του για να συγκινήσει στο Κοινωνία Ώρα Mega. Δηλώσεις σαν και αυτές θυμίζουν ποιο είναι το πολιτικό ήθος, πρόσωπο και ποιες πρακτικές υιοθετεί.
Όσο να προσπαθεί να αιτιολογηθεί για τις σχέσεις του με τους χουντικούς και να αποστασιοποιηθεί από τον πάλε ποτέ πολιτικό του πατέρα κ. Πλεύρη του οποίου το κατάπτυστο βιβλίο για τους Εβραίους όχι απλά διαφήμιζε στις εκπομπές του αλλά πουλάει και σήμερα στο βιβλιοπωλείο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν διεκδικεί το ρόλο του «καταπιεσμένου» δεξιού, όπως του αρέσει να λέει, αλλά του περήφανου ακροδεξιού "σωτήρα" της χώρας.

Μερικά μόνο ενδεικτικά video από παλαιότερες τηλεοπτικές στιγμές του υποψήφιου για την αρχηγία της Ν.Δ.

Αποποίηση του παρελθόντος του, πριν μια εβδομάδα περίπου...
Παλαιότερα: