Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

"Ζευγάρι" Αλαφούζος-Μπογδάνος-Η στενή σχέση, ο "γάμος" και το διαζύγιο



















 

Του Ορέστη Μάρκου - Εφημερίδα FREDDO
Στο μυθιστόρημα του Φ. Σ. Φιτζέραλντ «Τρυφερή είναι η νύχτα» τίποτε δεν είναι αυτό που φαίνεται. Οι ωραίοι είναι καταραμένοι, οι πλούσιοι είναι καταδικασμένοι στην αποτυχία και η ευτυχία είναι ένας στόχος που πρέπει να δουλέψεις σκληρά για να τον κατακτήσεις. 
Ο, κατά πολλούς, ωραίος δημοσιογράφος κ. Κωνσταντίνος Μπογδάνος δεν είναι ούτε κατά διάνοια «καταραμένος». Το αντίθετο, μάλιστα, λένε αυτοί που τον ξέρουν καλά. Βιώνει τις καλύτερες στιγμές της καριέρας του στον ΣΚΑΪ του κ. Γιάννη Αλαφούζου -είναι ο πλούσιος καταδικασμένος στην αποτυχία, κατά τον Φιτζέραλντ-χάρη στη στενή φιλική του σχέση με τον καναλάρχη, η οποία, σύμφωνα με τους καλά γνωρίζοντες, έχει δομηθεί σε πολύ γερές βάσεις. 
Ούτως ή άλλως ο κ. Μπογδάνος έχει αποδείξει ότι είναι ένας δημοσιογράφος αφιερωμένος ψυχή τε και σώματι επαγγελματικά στον πάλαι ποτέ ισχυρό άνδρα του ΣΚΑΪ. Κάτι που, όπως ακούγεται, κόστισε ακριβά στην προσωπική του ζωή και στον γάμο του με την επίσης δημοσιογράφο κυρία Τζίνα Μοσχολιού.
Εναν διπλό γάμο (ο πολιτικός έγινε το καλοκαίρι του 2014 και ο θρησκευτικός στις 28 Σεπτεμβρίου του ιδίου έτους), ο οποίος άντεξε μόλις τεσσερισήμισι μήνες, μέχρι τα μέσα του περασμένου Φεβρουαρίου. 
Επρόκειτο για ένα διαζύγιο-ρεκόρ, η αιτία του οποίου, σύμφωνα με το στενό φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού, ήταν οι εντονότατοι επαγγελματικοί ρυθμοί του συζύγου στο κανάλι. Το παρασκήνιο λέει ότι ο δημοσιογράφος δούλευε περισσότερες από δώδεκα ώρες την ημέρα στον τηλεοπτικό σταθμό, ενώ είχε και καθημερινή επαφή με τον Γιάννη Αλαφούζο για διάφορα θέματα. 
Αυτό προκάλεσε, σύμφωνα με φήμες, ρήξη στον έγγαμο βίο του με την κυρία Μοσχολιού, η οποία φέρεται να μην άντεξε τους απίστευτους εργασιακούς ρυθμούς του συζύγου της.Ο δημοσιογράφος, θέλοντας να επιβραβεύσει την τεράστια εμπιστοσύνη που έδειξε ο καναλάρχης στο πρόσωπό του καθώς και τη στενότατη φιλική τους σχέση, επέλεξε, λένε οι καλά γνωρίζοντες, να «θυσιάσει» την προσωπική του ζωή στον βωμό της επαγγελματικής του καριέρας. 
Μόνο τυχαίο δεν είναι, λένε άνθρωποι που γνωρίζουν πολύ καλά τον χαρακτήρα του κ. Αλαφούζου, το ότι στο baby face του Κωνσταντίνου Μπογδάνου ανακάλυψε το νεανικό alter ego του, γεγονός που τον ώθησε να «σπρώξει» επαγγελματικά τον δημοσιογράφο στο κανάλι του.
Ο τελευταίος πλέον τον θεωρεί κάτι σαν μέντορά του, ως τον άνθρωπο που τον συμβουλεύει καθημερινά πώς να γίνεται καλύτερος στο γυαλί. 
Μόνο που αυτή η συγκεκριμένη πολύ στενή σχέση των δύο ανδρών έχει προκαλέσει, εκτός από τα συνήθη σχόλια των μιντιακών διαδρόμων, και τη ζήλεια -καθαρά επαγγελματική φυσικά- ενός τουλάχιστον ανθρώπου. 
Πρόκειται για τον διευθύνοντα σύμβουλο και γενικό διευθυντή του ραδιοφωνικού ΣΚΑΪ 100,3 κ. Γιάννη Σπανολιό, πουλέν και δεξί κυριολεκτικά χέρι του κ. Γιάννη Αλαφούζου, ο οποίος θεωρείται -μέχρι πρότινος τουλάχιστον- στενότατος φίλος του. Είναι αυτός που σύμφωνα με τις φήμες φέρεται να έχει ενοχληθεί από την πολύ στενή φιλική σχέση και τις συχνότατες συναντήσεις καναλάρχη και δημοσιογράφου εντός και εκτός των εγκαταστάσεων του Φαλήρου. Μόνο που δεν μπορεί πλέον να κάνει τίποτε για να «χωρίσει» τους δύο αυτοκόλλητους φίλους…  
Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, που την προηγούμενη εβδομάδα έδωσε το «παρών» σε πάρτι στη Μύκονο, τραγούδησε το πασίγνωστο «Ο Μπάμπης ο Φλου». Μια σύνθεση ιδιαίτερα οικεία σε αυτόν αλλά και αγαπημένη του Γιάννη Αλαφούζου, ο οποίος λατρεύει το τελευταίο τετράστιχο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου