Τρίτη 9 Μαρτίου 2021

Το ότι ο κ. Κυρανάκης δεν είχε κανένα πρόβλημα να δώσει στον αέρα τα στοιχεία ενός πολίτη, μπορούμε να το αποδώσουμε στον σκληρό ανταγωνισμό που δέχεται από άλλο βουλευτή της ΝΔ στο πρωτάθλημα του "εθνικού καταδότη".

 






Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης, πασχίζει κάθε φορά που τοποθετείται δημόσια να μας υπενθυμίζει ότι το νεαρόν της ηλικίας, δεν συνεπάγεται και φρέσκιες ιδέες ή "φρέσκο αέρα δημοκρατίας" για να είμαστε και επίκαιροι.

Αντίθετα μπορεί ένας νέος σε ηλικία πολιτικός να είναι μπαγιάτικος σαν κομματικός μαυρογιαλούρος και αδίστακτος σαν καταδότης εποχών που ανήκουν στο σκοτεινό παρελθόν της χώρας μας.

Το νέο του κατόρθωμα, ξεπέρασε κατά πολύ τις νουθεσίες προς τους άνεργους για την καλύτερη δόμηση του βιογραφικού τους, που τον είχαν βάλει στο ψυγείο και αρκετό διάστημα.

Μετά τα γεγονότα της Νέας Σμύρνης, προφανώς η κυβερνητική γραμμή ήταν η αποδόμηση των διαμαρτυρόμενων και κυρίως του νεαρού που όλοι είδαμε να δέχεται χτυπήματα από αστυνομικούς, χωρίς να προβάλλει αντίσταση.

Υπουργοί της κυβέρνησης (Βορίδης, Γεραπετρίτης) 

άφησαν αιχμές για προηγούμενη δράση του, λες και οι πολιτικές πεποιθήσεις κάποιου ή η συμμετοχή του σε διαδηλώσεις στο παρελθόν  αρκούν για να δικαιολογήσουν τον ξυλοδαρμό του μέρα μεσημέρι σε μια Πλατεία. 

Ωστόσο ο κ. Κυρανάκης το προχώρησε ακόμα παραπάνω.

Έδωσε το όνομα του θύματος, δημόσια στον αέρα εκπομπής του τηλεοπτικού σταθμού OPEN, παραβιάζοντας τα προσωπικά του δεδομένα. 

Ανέφερε ότι συμμετείχε σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας τις προηγούμενες μέρες, ότι είναι μέλος συλλογικότητας και υποστήριξε ότι ο νεαρός "προσπάθησε να πάρει το όπλο αστυνομικού" και γι'αυτό ξυλοκοπήθηκε.

Ας προσπεράσουμε  το παρανοϊκό ψευδοεπιχείρημα ότι το παρελθόν του θύματος μπορεί να εξηγήσει το δίκαιον του ξυλοδαρμού του. 

Αυτό υπονοούν τα στελέχη της κυβέρνησης.

Ας προσπεράσουμε την προσπάθεια αποδόμησης, που θυμίζει τακτικές γνωστού ψηλού δικηγόρου.

Ας προσπεράσουμε το παραμυθάκι για την απόπειρα αρπαγής όπλου, όταν το βίντεο δείχνει ότι απλώς συνομιλούσαν πριν ο αστυνομικός αποφασίσει να ξεσπάσει. 

Είναι ένα μικρό κεφάλαιο από το μυθιστόρημα "30 άτομα έστησαν ενέδρα".

Αυτό που δεν μπορούμε να προσπεράσουμε είναι το πώς ο βουλευτής γνώριζε το όνομα και το επώνυμο ενός πολίτη καθώς και τι έκανε πριν λίγες μέρες. 

Πώς έφτασαν στα χέρια του αυτά τα στοιχεία και ποιοι είναι υπεύθυνοι γι'αυτό. 

Ο βουλευτής ρωτήθηκε σε τι εξυπηρετούσε η παράνομη δημοσίευση των στοιχείων, αλλά δεν κατάφερε να απαντήσει. 

Προφανώς δεν μπορούσε να παραδεχθεί ότι εξυπηρετεί με φανατισμό την κομματική γραμμή και ότι τρομοκρατεί ένα θύμα με τρόπο, που θυμίζει οσκαρικές ταινίες όπως ο "Νονός".


Το ότι ο κ. Κυρανάκης δεν είχε κανένα πρόβλημα να δώσει στον αέρα τα στοιχεία ενός  πολίτη, μπορούμε να το αποδώσουμε στον σκληρό ανταγωνισμό που δέχεται από άλλο βουλευτή της ΝΔ στο πρωτάθλημα του "εθνικού καταδότη".

Το ότι όμως είχε τη δυνατότητα να το κάνει, είναι θέμα που χρήζει άμεσων απαντήσεων από την κυβέρνηση.

Ο Κυρανάκης ξέχασε την κουκούλα - Γνώμες | News 24/7

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου