Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021

Δεν πάτε ρε στον… Diablo, λέω ‘γω!

Είναι μεσημέρι. Μεσημέρι Παρασκευής. Την τελευταία φορά που κοίταξα, οι υπογραφές είχαν φτάσει τις 2.400. 


Δύο χιλιάδες τετρακόσια άτομα, σήμερα είμαι βέβαιος ότι θα είναι τα διπλάσια και βάλε, υπέγραψαν εν μέσω πανδημίας για να ακυρωθεί η συμμετοχή του ΡΙΚ στη Γιουροβίζιον, διότι τιτλοφορείται El Diablo, δηλαδή ο διάβολος. 

Και θεωρούν λέει, ότι τους προσβάλλει ως Χριστιανούς! 

Το γράφω έχοντας πλήρη επίγνωση: αυτοί που υπογράφουν και οι μουλάδες που τους έχουν κάνει έτσι επείγει, επείγει όμως, να οδηγηθούν το συντομότερο σε κάποιον ψυχίατρο. Το γεγονός δε ότι κάποιοι απείλησαν να κάψουν το ΡΙΚ, δείχνει ότι μία μερίδα τους -και μικρή δεν θα την έλεγα- χρήζει εγκλεισμού.

Είναι κλινικό, θα μου πείτε, το θέμα; 
Είναι εξόχως κλινικό ναι. 
Και στον βαθμό που δεν είναι κλινικό είναι θέμα δημόσιας ασφάλειας.
 Εκτός από φονταμενταλιστές και αμόρφωτοι οι άνθρωποι δεν είναι καλά. Χρειάζονται τη βοήθεια της ιατρικής. 
Με το καλό ή με το ζόρι.

Πέρα από αυτό όμως, δεν πρέπει να μας διαφεύγει η μεγάλη εικόνα. 
Το πρόβλημα. 
Και το πρόβλημα είναι πως ένα μέρος της κοινωνίας είναι επί της ουσίας και επί των όσων ο άνθρωπος είναι σε θέση να γνωρίζει, αμοιβάδες.

Ζουν σε ένα παράλληλο Σύμπαν, πιστεύουν πράγματα τα οποία ποτέ δεν βρέθηκαν έξω από τη σφαίρα της φαντασίας και των δεισιδαιμονιών -και δεν θα μπορούσαν άλλωστε- και πλέον έχουν ξεφύγει. Οριστικά και αμετάκλητα, έχουν ξεφύγει. 

Το δε πρόβλημα είναι πως ενόσω (α) το είδος πολλαπλασιάζεται και οργιάζει στα μέσα κοινωνική δικτύωσης αλλά και (β) δεν υπάρχει αντίλογος και η διαπλεκόμενη με τα κυκλώματα των παπάδων οι οποίοι τους χειραγωγούν και θησαυρίζουν από αυτούς πολιτεία, δεν βγαίνει να υπερασπιστεί την επιστήμη, την αλήθεια και τη λογική, η βλακεία, η αμορφωσιά και ο παραλογισμός γίνονται μια κατάσταση αποδεκτή.

Είναι γι’ αυτό που εάν πριν από 20-30 χρόνια κάποιος έλεγε αυτές τις ανοησίες για ένα τραγούδι ή έτρεχε να προσκυνήσει κόκαλα και παντόφλες ενός πεθαμένου διότι, λέει είναι «ιερές», η πλειονότητα του κόσμου θα θεωρούσε δικαιολογημένα ότι κάπου χάνει ο μετρητής ενώ, σήμερα, θα βρει και πολλούς άλλους οι οποίοι εάν δεν το κάνουν και οι ίδιοι, θεωρούν ότι είναι oκ.

Αυτός ο εσμός της ηλιθιότητας και του ταλιμπανισμού από τον οποίο διαμορφώνεται ήδη ένα κοινωνικό στρώμα ανθρώπων οι οποίοι περιφρονούν τα δεδομένα και αγκαλιάζουν τη βλακεία, το παράλογο και την κατάργηση της λογικής, μετατρέπεται πια σε κοινωνική ασθένεια η οποία προσηλυτίζει ανθρώπους αδαείς ή διαταραγμένους, όλων των μορφωτικών, εισοδηματικών και άλλων στρωμάτων και τους μετατρέπει σταδιακά σε φανατισμένα δίποδα.

Δίποδα τα οποία μάχονται μέρα-νύχτα ενάντια σε ό,τι κατάφερε η λογική και γνώση να φυτέψει στο κεφάλι τους όλα αυτά τα χρόνια.

Διότι αυτό είναι που τους κάνει να τρελαίνονται εντελώς. Η σύγκρουση της απλής λογικής η οποία ζει στο κεφάλι των πλείστων, έστω και σε έναν μηδαμινό βαθμό και η οποία τους λέει πως όλα αυτά δεν είναι σκέψεις ούτε σοβαρές, ούτε λογικές, ούτε βεβαίως και βασίζονται σε κάτι άλλο πέραν μιας παράλογης πεποίθησης.

Το πρόβλημα είναι πως οι στρατιές αυτές των F*ckheads, όπως θαυμάσια τις περιγράφει αυτή η υπέροχη λέξη, δεν αρκούνται να ζουν τον δικό τους μεσαίωνα και τη βλακεία, θέλουν να τον επιβάλουν και στους άλλους. Και φυσικά στο κράτος το οποίο θέλουν να υποτάσσεται σε αυτούς.

Είναι καιρός νομίζω να γίνει κάτι για να ανακοπεί η επέλαση του φανατισμού τον οποίο εκτρέφουν αυτές οι συμμορίες των ρασοφόρων αποβλακώνοντας και φανατίζοντας τους αδαείς ανάμεσά μας. 

Είναι καιρός το μεγάλο και υγιές κομμάτι της κοινωνίας να αντιδράσει στην αρρώστια αυτή και στον κίνδυνο που ενέχει η δράση της στην κοινωνία, μια δράση η οποία σχετίζεται με λεφτά και με εξουσία κυρίως, προτού να είναι αργά.

Αν δεν τους αρέσει το τραγούδι να μην το ακούνε. 

Αν δεν θέλουν τα 5G και τα εμβόλια και οτιδήποτε άλλο διότι είναι -λέει- του Σατανά (!) ας πάνε να τον βρούνε τον διάολο και ας μας αφήσουν ήσυχους επιτέλους. Διότι κατά που φαίνεται δεν εκτιμούν το γεγονός ότι τους ανεχτήκαμε τόσο καιρό μαζί με την παράνοιά τους.

Και αυτούς και τις παπαδιές τους που τους χρησιμοποιούν για να πλουτίζουν όλους και όλες, αυτούς και αυτές, τους ηλίθιους και τις ηλίθιες. 

Δεν πάτε ρε στον… Diablo, λέω 'γω! (politis.com.cy)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου