Κυριακή 5 Ιουλίου 2020

Βαξεβάνης: Έχουν τρελαθεί με το Documento, έχει γίνει ο εφιάλτης τους.Αποκαλύπτει τις offshore τους, τη διαφθορά τους, το παρακράτος τους. Η Φαμίλια έδωσε εντολή να ξεμπερδευουν με εμάς αλλά δεν τα καταφέρνουν. Θα αποκαλύπτουμε από τις μίζες τους έως τα εγκλήματα των παιδεραστών φίλων τους






 Μία απάντηση στη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη” δημοσιεύει το Documento, με αφορμή τα όσα ανέφερε ανακοίνωση της ΝΔ μετά το πρωτοσέλιδο θέμα της εφημερίδας για “το γαλάζιο παρακράτος” και “τις αποκαλύψεις του κοριού της ΕΥΠ” για “παιδεραστές υπουργούς, μαφιόζους αστυνομικούς, εξαγορασμένους αρεοπαγίτες”.
Σχολιάζοντας την ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, ο Κώστας Βαξεβάνης έκανε την ακόλουθη ανάρτηση στο Twitter:
“Έχουν τρελαθεί με το #Documento. Είναι ο εφιάλτης τους. Αποκαλύπτει τις offshore τους, τη διαφθορά τους, το παρακράτος τους. Η Φαμίλια έδωσε εντολή να ξεμπερδευουν με εμάς αλλά δεν τα καταφέρνουν. Θα αποκαλύπτουμε από τις μίζες τους έως τα εγκλήματα των παιδεραστών φίλων τους”
Παράλληλα, στο σχετικό δημοσίευμα του Documento αναφέρεται αναλυτικά:
Για ακόμα μια φορά η Νέα Δημοκρατία αποφάσισε να επιτεθεί στο νούμερο ένα εχθρό της το Documento, επαναφέροντας χαλκευμένες κατηγορίες και προσπαθώντας να τις αξιοποιήσει πολιτικά.
Αντί απάντησης στον κ. Μητσοτάκη, δημοσιεύουμε ένα κείμενο από τις 15.07.2019, όπου ο Κώστας Βαξεβάνης παραθέτει όλο το ιστορικό για τη δημιουργία του Documento.
Για το ίδιο θέμα  ο πρώην υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Λευτέρης Κρέτσος έκανε την εξής δήλωση: «Περήφανος για το διαγωνισμό για τις TVαδειες το 2016 κ για όλες τις ρυθμίσεις μας στο χώρο των ΜΜΕ. Κάναμε την πολιτική μας βούληση πράξη. Καταλαβαίνω ότι αυτό ενοχλεί τους πολιτικούς μας αντιπαλους που ήταν κ παραμένουν ο πολιτικός βραχίονας της διαπλοκής».
Νωρίτερα, η Νέα Δημοκρατία είχε βγάλει ανακοίνωση στην οποία ανέφερε τα εξής:
Με τις αποκαλύψεις που έρχονται καθημερινά στο φως, συμπληρώνεται το παζλ του παρακράτους, των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Οι Ελληνες μαθαίνουν, δια στόματος των πρωταγωνιστών, αυτά που υποψιάζονταν. Σύμφωνα με τις νέες αποκαλύψεις,από την πλευρά του εργολάβου κι επίδοξου καναλάρχη με τις πλάτες του «μαγαζιού», κ. Καλογρίτσα ειπώθηκε στο δικαστήριο ότι τα 3 εκατομμύρια τελικά πήγαν στο Documento (προφανώς όχι για να ενισχυθεί ο αγώνας κατα της διαπλοκής και η “ανεξάρτητη” δημοσιογραφία, αλλά για να κάνει τη “βρώμικη δουλειά” του ΣΥΡΙΖΑ.). Ο κ. Βαξεβάνης απαντά, ότι εκείνος δεν ήταν συνεταίρος αλλά ένας απλός εργαζόμενος! 
Ο οποίος, ώ του θαύματος,κατάφερε στη συνέχεια να γίνει ιδιοκτήτης. Για όλη αυτή τη δυσώδη ιστορία οφείλουν απαντήσεις ο Α. Τσίπρας και ο Ν. Παππάς που την έστησαν και όλοι οι εργολαβικά εμπλεκόμενοι. Πήγαν όντως τα 3 εκατομμύρια ευρώ στην έκδοση του Documento; Πως έγινε και ο εργαζόμενος σε μια εφημερίδα στην οποία μπήκαν τόσα εκατομμύρια, βρέθηκε ιδιοκτήτης; Η δικαιοσύνη παράλληλα οφείλει να διερευνήσει τις σκοτεινές διαδρομές, των εικονικών συμβάσεων, των εκατομμυρίων ευρώ και των μετοχών που άλλαζαν χέρια. Είναι ζήτημα δημοκρατίας.
Είχε προηγηθεί ανακοίνωση τύπου από την Κουμουνδούρου, με το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ να σημειώνει ότι από τις παρακολουθήσεις της ΕΥΠ, προκύπτει εμπλοκή πολιτικών προσώπων, δηλαδή πρώην υπουργών και βουλευτών της ΝΔ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου