Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020

#Ευαγγελισμός #κοπή πίτας #Κικίλιας_vs_αλήθεια #εξαγγελίες_ Υπουργείο Υγείας ΝΔ_ΑΕ #τρίτος γύρος Μικρές λεπτομέρειες...










Fotini Karistinaki

#κοπή πίτας
#εξαγγελίες_ Υπουργείο Υγείας ΝΔ_ΑΕ

#τρίτος γύρος
Μικρές λεπτομέρειες...
1. Νέα Διοίκηση :
Για πρώτη φορά Κομμάτι στη πίτα είχαν μόνον οι λίγοι...ουτε οι Διευθυντές κλινικών ούτε οι προϊστάμενοι νοσηλευτικών τμημάτων...ουτε το Σωματείο εργαζομένων..

Ο λόγος δόθηκε μόνον στους ΝΔμοκρατες επίσημους και όχι πχ στη μοναδική γυναίκα επίσημη που τυχαία πρόσφερε στο νοσοκομείο 7 εκατ ευρώ και τυχαια είναι πρώην Περιφερειάρχης...
Τελικά η αγένεια σώθηκε δίνοντας από τη διοίκηση, 3 ρεπό στο προσωπικό "πριν προλάβει να τα δώσει πάλι η Δούρου" (κάτι που έκανε πέρυσι) ...όπως αναφέρθηκε.

2. Εξαγγελίες Υπουργείου Υγείας ΝΔ ΑΕ.
💉Κικίλιας : "θα επεκτείνουμε τα ΤΕΠ σε όλο το ισόγειο, γκρεμίζοντας ακόμη και το Φαρμακείο"...." Θέλουμε χώρους με καρέκλες και ψύκτες".
Αλήθεια : το φαρμακείο είναι σε νέο χώρο, και μεταφέρθηκε στο ισόγειο με δωρεά της Εθνικής το 2012. Είναι γνωστό πως δεν έχουμε ούτε τετραγωνικό μέτρο αδιάθετο για να μεταφέρθει.
Αλήθεια όταν φτιάχνονταν τα νέα χειρουργεία και υπήρχε εισήγηση από τους γιατρούς του ΤΕΠ να γίνουν τα ΤΕΠ στο τεράστιο ισόγειο....ποιος ήταν στη κυβέρνηση και τη διοίκηση του Ευαγγελισμού....που προτίμησε τη δημιουργία κυλικείου (που φέρνει κέρδος) ...και όχι ανθρώπινα ΤΕΠ για προσωπικό και ασθενείς ;;;
μήπως ΠΑΣΟΚ -ΝΔ ;

Εάν θέλει η ΝΔ να βοηθήσει με τα ΤΕΠ αντί να οδηγεί στο κλείσιμο κλινικές και νοσοκομεία να χρησιμοποιήσει τα 37 δις για να ανοίξει δομές και να ενισχύσει τη πρωτοβάθμια φροντίδα.
Να σταματήσει να αφήνει παρακεντρα που αλλάζουν δωρεές και σήμερα έχουμε την ακύρωση 100 φορειων και 50 τροχηλατων καρεκλών που μετατράπηκαν σε δεύτερο μικροσκόπιο.

💉 Κικίλιας : "σε λίγο οι νοσηλευτές θα έχουν δικό τους Κλάδο"...
Αλήθεια : κύριοι της ΝΔ οι νοσηλευτές με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είχαν έτοιμο νομοσχέδιο για τον νοσηλευτικό κλάδο αλλά τα πρώτο παλικαρα της ΕΝΕ που έχουμε βαρεθεί να τους βλέπουμε αγκαλιά με Μητσοτάκη Κικίλια...αντιδρούσαν για να μην μπουν στον κλάδο οι ΔΕ συνάδελφοι ...λες και κινδύνευαν από αυτούς τα πτυχία των ΤΕ -ΠΕ... βέβαια η ΕΝΕ για την εξίσωση κολεγίων με ΠΕ πτυχίο δεν μιλάει καθόλου... προφανώς γιατί τα στελέχη της είναι καθηγητές σε κολέγιο 4ετους φοίτησης....

Αλήθεια η ΝΔ θα κατεβάσει νόμο για κλάδο χωρίς τους ΔΕ ;;;
💉 Κικίλιας : "θα κάνουμε προσλήψεις για γιατρούς και νοσηλευτές μέσω μιας γρήγορης πλατφόρμας του... ΕΟΠΥΥ..."
Αλήθεια : Κικίλια μπερδεύτηκες πάλι ... ΑΣΕΠ είναι για το λοιπό προσωπικό και η ηλεκτρονική πλατφόρμα -κρισεις πλέον για τους γιατρούς.
Όσο για το πόσο νοιάζεστε για τις "γρήγορες προσλήψεις"....το καταλάβαμε όταν επαναφέρατε την χρονοβόρα διαδικασία διορισμού επικουρικού προσωπικού μέσω ΠΥΣ ...(κάτι που κατήργησε ο ΣΥΡΙΖΑ).
Δυστυχώς Κικίλια οι 2500 θέσεις είναι έτοιμες με κατανομή ανά νοσοκομείο... και δεσμευμένες στον προϋπολογισμό από τον Μάρτιο του 2019... αλλά εσείς διαλεξατε προσλήψεις χωρίς ΑΣΕΠ.. φρουρών....υπέρογκους μισθούς σε μετακλητους και στελέχη οργανισμών.

💉 Κικίλιας : "δεν ανέχομαι να απειλούνται οι γιατροί και οι νοσηλευτές μου στα νοσοκομεία" "είμαστε σε συνεργασία με το υπουργείο προστασίας του Πολίτη..."
Αλήθεια : Κικίλια...σωστά τα λες ...αλλά μέχρι τώρα το προσωπικό απειλήθηκε μόνο από την ΑΣΤΥΝΟΜΊΑ....δες τι έγινε στο Θριάσιο στη Κέρκυρα και στον Ευαγγελισμό με την απαράδεκτη απειλητική συμπεριφορά των αστυνομικών εναντίον νοσηλευτών και γιατρών.
💉 Κικίλιας "θα εφαρμοστεί πλατφόρμα που θα διώχνει πχ αιμορροΐδες και νύχια από τα χειρουργεία και γίνονται στα εξωτερικά ιατρεία"....
Αλήθεια : δεν σχολιάζω τι χειρουργείο χρειάζονται οι αιμορροΐδες . . .ούτε ότι υπάρχει λίστα χειρουργείου ...
Θα πω μόνο πως εάν κάποιος ΝΔ Κράτης έχει αιμορροΐδοπαθεια ... στείλε τον στα εξωτερικά ιατρεία...
θα σου πει αυτός το κατάλληλο σχόλιο...

💉 Κικίλιας : "να προσέχετε τι φάρμακα δίνετε.... αντιβιοτικά και χημειοθεραπευτικά"...έχει αυξηθεί η δαπάνη ...."να ακολουθείτε πρωτόκολλα"...
Αλήθεια : ο ΣΥΡΙΖΑ παρέλαβε άδεια ταμεία ...νοσοκομεία ριμαδιασμενα αλλά ποτέ δεν είχαμε έλλειψη φαρμάκων. ...και κόφτες που επιβάλλουν οι διοικήσεις.
Η ΝΔ παρέλαβε αποθεματικά στα νοσοκομεία και 37 δις ....και σε 6 μήνες έχουμε ελλείψεις σε φάρμακα και αναβολές χημειοθεραπείων...
Η δαπάνη κύριοι έχει αυξηθεί διότι μπήκαν στο σύστημα 2.5 ανασφαλιστοι ...όχι επειδή οι γιατροί δεν ξέρουν να γράφουν φάρμακα ή δεν ακολουθούν πρωτόκολλα μέσα στα νοσοκομεία.


Δυστυχώς κύριοι της ΝΔ είστε τραγικά λίγοι για τον ρόλο που καλεστηκατε να παίξετε.
Από υπηρέτες του Λαού...είστε υπηρέτες ιδιοτικων συμφερόντων.

Χτες ανακοινώσατε για δικό σας.. τη δημιουργία τριών νέων νοσοκομείων ...που τυχαία υπέγραψε οι Τσίπρας- Ξανθός-Πολακης το Σεπτέμβρη του 2018... βέβαια δική σας πρωτοβουλία είναι να γίνουν Ιδιωτικού δικαίου ...όπως και να ακυρωθεί η συμφωνία για 4 μονάδες παραγωγής ραδιενέργων φαρμάκων σε νοσοκομεία (που θα εξοικονομουσε τεράστια ποσά)... προφανώς μιλάτε για οικονομία στα φάρμακα χημειοθεραπείας...αλλα δε σας νοιάζει που θα δίνονται εκατομμύρια ευρώ σε ιδιώτες για ραδιοφαρμακα....

Εάν νομίζετε πως θα σας αφήσουμε να κατεδαφισετε ότι με κόπο χτίστηκε...είστε απλά γελασμενοι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου