Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

ΝΑΤΑΛΙ ΡΑΣΟΥΛΗ-ΜΥΡΣΙΝΗ ΛΟΙΖΟΥ:ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΩΜΑ Η ΛΥΣΗ-ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΠΑΘΗ

Παιδιά, σε σχέση με το γιαουρτοποταμό που κυριαρχεί στο ίντερνετ και την οργάνωσή του θέλω να πω ότι δεν είναι αυτή η λύση. 
Και το λέω εγώ που είμαι από τους πιο μεγάλους "εχθρούς" του (you know who). 
Στο τέλος με όλο αυτό, θα καταντήσει να γίνει συμπαθής για τους λάθος λόγους γιατί
θα τον λυπούνται όλοι και μετά θα αρχίσουν άλλα. Η κινήσεις τέτοιου τύπου ξεφτυλισμού, θα φέρει άλλα αποτελέσματα. Σκεφτείτε το.


Αρης Βελουχιώτης Το μόνο που μπορεί να καταντήσει είναι να μυρίζει ξυνίλα απο το γιαούρτι. Ασε μας ρε Ναταλί με τον ταρίφα βάρδο.




Natalie Rassoulis ‎@Αρης Βελουχιώτης Ρε συ Βελουχιώτη, κάτι ξέρω και το λέω αυτό. Άκου κι εμένα, την παλιά καραβάνα με ΤΑ ντοκτορά στο θέμα Νταλάρα. ;-)

Mirsini Loizou
Απορώ που κάποιοι ασχολούνται ακόμη με τον τραγουδιστή και τα γιαούρτια. Δεν θα αλλάξει τη ζωή μας αυτό ούτε φυσικά και τη δικιά του. Πάμε παρακάτω ε; Εχουμε πιο ωραία πράγματα να σκεφτούμε και να πράξουμε. Είπαμε επανάσταση με γιαούρτι ποτέ δεν έγινε.


Natalie Rassoulis Αυτό λέω κι εγώ γιατί μέχρι ολόκληρο σχέδιο καταστρώνεται για τη συνέχεια του πράγματος. Αφήστε τις συνέχειες ρε παιδιά. Θα γίνει χειρότερο το πράγμα και στο τέλος θα τον λυπηθούν οι πάντες για τους λάθος λόγους.

8 σχόλια:

  1. κρεμασμενο αναποδα να τον δω δεν προκειται να τον λυπηθω,βλεπεις γνωριζω καλα την ιστορια του ωστε να ξερω τι σοϊ καθηκι ειναι.ΜΙΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καταρχήν κρίμα στα γιαούρτια την στιγμή που πεινάνε συνάνθρωποί μας (εκτός αν ήταν ληγμένα).
    Κατά δεύτερον συμφωνώ με τις προλαλήσσαντες, μη βγει και λάδι από πάνω στα χαζά καθούμενα ο τυπάκος.
    Γιατί πλάκα πλάκα, να που βγήκε πάλι στην επικαιρότητα, μην ονομαστεί και μάρτυρας!
    Απαξίωση... πλήρης απαξίωση. Μόνο αυτό του ταιριάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μην πετάτε γιαούρτια στο Νταλάρα, τα μαζεύει και μετά τα πουλάει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εδώ πάει το ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΕΖΕΙΣ ΡΕ ΝΤΑΛΑΡΑ (για σου Κλιν προφήτη )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. συγνώμμη για την αδιακρίσία αλλά επειδή αγαπώ πολυ τα τραγούδια που τραγούδησε ο νταλάρας και τη φωνή του, είμαι πολύ περίεργη να μάθω τι στο διάολο έκανε αυτός ο άνθρωπος και τον απορρίπτετε με τόσο πάθος;
    είναι ένα κτήνος;
    συγνώμμη και πάλι αλλά δεν θα ησυχάσω αν δεν μάθω, η φωνή του ηχεί μέσα μου , με την εντεχνίλα του και την επιτήδευσή της, όμως ηχεί...και την αγαπώ
    αλκμήνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή