Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020

Αδ. Γεωργιάδης: Όποιος θέλει να προστατέψει το σπίτι του να εκμεταλλευτεί το νόμο του ΣΥΡΙΖΑ (Video)


 



 



Κατ. Μπρ.

 Με «πρόσχημα» τους στρατηγικούς κακοπληρωτές η Ν.Δ. καταργεί την προστασία της α’ κατοικίας από 30 Απριλίου και μετά, ενώ για να απαντήσουν στις αντιδράσεις μιλούν για ένα ασαφές «προστατευτικό πλαίσιο» που θα αφορά όμως, μόνο τους πολύ αδύναμους. Παρόλο που προεκλογικά έταζε ελαφρύνσεις για τη μεσαία τάξη, άλλο ένα "χτύπημα" εναντίον της είναι προ των πυλών.
«Απόλυτη προστασία δεν υπάρχει σε καμία οικονομία. Δηλαδή και των μπαταχτσήδων» είπε επαναλαμβάνοντας ότι «απόλυτη προστασία δεν υπάρχει σε καμία κανονική οικονομία και δεν πρέπει να υπάρχει γιατί αυτό σημαίνει ότι αυτοί ζουν εις βάρος των υπολοίπων» επέμεινε και στο Open για την κατάργηση της προστασίας της α’ κατοικίας που θα επιφέρει κύμα πλειστηριασμών.
Κάλεσε τους πολίτες που ανησυχούν ότι θα χάσουν το σπίτι τους να πάνε ως τις 30 Απριλίου και να εκμεταλλευτούν το νόμο του ΣΥΡΙΖΑ που προστατεύει την α’ κατοικία γιατί μετά δεν θα υπάρχει κανένα προστατευτικό πλαίσιο παρά μόνο για τους «πραγματικά αδύναμους» που φυσικά δεν προσδιόρισε τι σημαίνει αυτό.
«Μετά τις 30 Απριλίου με το νέο πτωχευτικό κώδικα που θα έχει «πρόνοιες προστασίας» σε αυτούς που είναι πραγματικά αδύναμοι» πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης.
Με ειρωνικό ύφος και άκρατο λαϊκισμό απάντησε στην σφοδρή κριτική στα όσα είπε από την αντιπολίτευση. Πιάστηκε από τη λέξη «απόλυτη» για να απολογηθεί ότι εννοούσε μόνο τους στρατηγικούς κακοπληρωτές.
Για τα υπέρογκα δάνεια της Ν.Δ. που ρωτήθηκε από δημοσιογράφο του πάνελ διαμαρτυρήθηκε για τα πανωτόκια λες και η Ν.Δ. θα έπρεπε να εξαιρείται από όλους τους υπόλοιπους δανειολήπτες και να μην τοκίζονται τα δάνειά της.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου