Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020

Δεν εννοείτε να καταλάβετε ότι ο #ΣΥΡΙΖΑ έχασε τις εκλογές. Δεν εννοείτε να καταλάβετε, επίσης, ότι ο Κυριάκος κέρδισε τις εκλογές.-Βουλώστε το!



Θανάσης Καρτερός

Βρες άκρη αν ο Πρετεντέρης έδωσε γραμμή ή εφάρμοσε στα όρια του κυνισμού τη γραμμή άλλων. Εννοώ τα ωραία που έγραψε, ότι ο Κυριάκος δεν ψηφίστηκε ούτε για τις συντάξεις, ούτε για τον βασικό μισθό, ούτε για τον διοικητή του νοσοκομείου Τρικάλων.

Ψηφίστηκε για να διώξει τον ΣΥΡΙΖΑ, κι αυτό το πέτυχε. (Εδώ κατεβάζουμε καντήλια, χειροκροτούμε ή χτυπάμε το κεφάλι μας στον τοίχο - ανάλογα με το τι και γιατί ψηφίσαμε). Γεγονός πάντως είναι ότι εδώ και κάποιο καιρό αυτή η πετριά μάς έρχεται συνεχώς κατακέφαλα.
Δεν εννοείτε να καταλάβετε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε τις εκλογές. Δεν εννοείτε να καταλάβετε, επίσης, ότι ο Κυριάκος κέρδισε τις εκλογές.
Τους επικρίνει ο ΣΥΡΙΖΑ για τις απάτες κατά συρροή - στον βασικό μισθό, στη δέκατη τρίτη σύνταξη, στον ΕΝΦΙΑ, στην ελάφρυνση της μεσαίας τάξης, στην ασφάλεια; Δεν εννοείτε να χωνέψετε ότι χάσατε τις εκλογές, αυτοί.
Τους κοπανάει ο Χαρίτσης για το φιάσκο της Ουάσιγκτον, τη διπλωματία Φόρεστ Γκαμπ του Κυριάκου, την τσαπατσουλιά στην προετοιμασία μιας επίσκεψης με μεγάλη σημασία; Το βιολί τους αυτοί, από τον Πέτσα μέχρι τον Άδωνι.

Χάσατε τις εκλογές και δεν εννοείτε να το χωνέψετε.

Ο Κυριάκος μάλιστα έφτασε την υπόθεση μέχρι πένθους.
Ο Τσίπρας δεν ξεπέρασε -είπε ο πάνσοφος- το πένθος για την ήττα του στις εκλογές!
Σας πήραμε, σας πήραμε φλουρί κωνσταντινάτο, η υπόθεση δηλαδή.

Της πλάκας, από πολλές απόψεις.
Αλλά καθόλου της πλάκας για τα μυαλά που κουβαλούν.
Διότι, λέγοντας και ξαναλέγοντας την ίδια ανοησία, από τη μια πάνε να κουκουλώσουν υποσχέσεις που αποδείχτηκαν απάτες.

Να μεταφέρουν τη συζήτηση και την αντιπαράθεση σε λογικές Άρης -ΠΑΟΚ.
Φάγατε τέσσερα, βουλώστε το.
Αυτό, όμως, από την άλλη, την εξόχως δεξιά και μαύρη πλευρά, που εξόχως εκφράζει ο εξοχότατος των “Νέων”, μεταφράζεται και ως εξής.

Κερδίσαμε τις εκλογές, κάνουμε ό,τι γουστάρουμε.
Χάσατε τις εκλογές, οφείλετε να επιδείξετε μετάνοια και προσευχή.
Ότι ο Κυριάκος, πριν ακόμα βγουν καλά-καλά τα αποτελέσματα, τον Σεπτέμβριο του ‘15, ζητούσε εκλογές, είναι μια άλλη ιστορία. Δεν είμαστε ίσα κι όμοια.

Η παράταξή τους είναι ειδικευμένη να φιμώνει την Αριστερά.
Η Αριστερά όμως είναι ειδικευμένη να μην σηκώνει φίμωτρα.
Και οι εκλογές δεν είναι εφάπαξ.
 Καιρός φέρνει τα λάχανα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου