Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2020

Γ. Βαρεμένος: Πτώση τζίρου 30% - 50% σε σχέση με πέρσι.στο Αγρίνιοhttp://www.avgi.gr/article/10811/10589775/g-baremenos-ptose-tzirou-30-50-se-schese-me-persi-sto-agrinio

"Στο 98% των καταστημάτων του Αγρινίου, η πτώση του τζίρου, στη διάρκεια των γιορτών, κυμάνθηκε από 30% - 50% σε σχέση με πέρσι. Αυτό σύμφωνα με τα στοιχεία, που έδωσε στη δημοσιότητα ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης" αναφέρει σε δήλωση του ο Γιώργος Βαρεμένος σημειώνοντας σκωπτικά ότι είναι "άλλο ένα δώρο του Κ. Μητσοτάκη στη μεσαία τάξη ..."

Αναλυτικά η δήλωση του Γιώργου Βαρεμένου, τομεάρχη Υποδομών και Μεταφορών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας:
Στο 98% των καταστημάτων του Αγρινίου, η πτώση του τζίρου, στη διάρκεια των γιορτών, κυμάνθηκε από 30% - 50% σε σχέση με πέρσι. Αυτό σύμφωνα με τα στοιχεία, που έδωσε στη δημοσιότητα ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης.
Άλλο ένα δώρο του Κ. Μητσοτάκη στη μεσαία τάξη και ιδιαίτερα στους μικρομεσαίους, που τόσο συμπαθεί η κυβέρνησή του.
Ο ίδιος όμως, με το γνωστό του χαμόγελο, μπορεί μετά τις εκλογές, να είχε έτοιμη την απάντηση προς εμπόρους και λοιπούς εξαπατημένους: Μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου