Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020

Ο Άδωνις χλεύασε μετανάστες την ώρα που πνίγονταν στο Ιόνιο: «Φαντάσου πόσο καλά προετοιμασμένοι είναι, γνώριζαν και το 112»! (βίντεο)


Την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη κρίσιμη επιχείρηση του Λιμενικού για την διάσωση δεκάδων προσφύγων και μεταναστών, 13 ναυτικά μίλια νοτιοδυτικά των Παξών, καθώς το σκάφος που τους μετέφερε βυθίστηκε, ο υπουργός της κυβέρνησης Άδωνις Γεωργιάδης βρήκε να χλευάσει τους άτυχους ανθρώπους που η ζωή τους βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο.


Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1, αμέσως μετά το ρεπορτάζ δημοσιογράφου του καναλιού για το ποια είναι η κατάσταση στον τόπο του ναυαγίου, ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε χωρίς ντροπή: «Φαντάσου πόσο καλά προετοιμασμένοι είναι που γνώριζαν ότι λειτουργεί και το 112»!
Για να προσθέσει λίγο αργότερα πως «εδώ έχουμε πέσει θύμα ομαδικής προσπάθειας αλλοίωσης της χώρας»!
Σχολιάζοντας τα λεγόμενα του υπουργού Ανάπτυξης η Όλγα Γεροβασίλη που συμμετείχε στην ίδια εκπομπή αναρωτήθηκε στο twitter:
«Την ώρα που Έλληνες σώζουν ανθρώπους που πνίγονται μεσοπέλαγα, ο κύριος Γεωργιάδης ανακαλύπτει αλλοίωση της χώρας. Συμφωνεί μαζί του η Νέα Δημοκρατία και ο κύριος Μητσοτάκης; Μπήκαν και επίσημα στη γραμμή Σαλβίνι - Όρμπαν;»




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου