Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020

Ο πρωθυπουργός μας Σελίδες ημερολογίου Παρασκευή 10/1/2020. Και όχι μόνο δεν έκανε τίποτα εκεί που πήγε – κατάφεραν οι ζάμπλουτοι παπάδες να του «φάνε» και 2.200.000 δολάρια τον χρόνο.




https://www.nikosonline.gr/ο-πρωθυπουργός-μας/?fbclid=IwAR3OJB3TdEXxZgx4raelw5NYxVuSJBNgKVhJP7kDzQnhXClZhya4eCn1XDM


Σελίδες ημερολογίου Παρασκευή 10/1/2020. Κάτι τέτοιες στιγμές δοξάζω που υπάρχουν τα social media, τα smart phones, οι κάμερες, τα video… γιατί αν περιμέναμε από «επίσημες» πηγές πληροφόρησης… φέξε μου και γλίστρησα!
Αγαπημένο μου ημερολόγιο, πέρα από την πλάκα που γίνεται με τον Κούλη (ο καημένος δεν ξέρει τι του γίνεται), πέρα από το ότι χτυπηθήκαμε στα γέλια, που πήγε να πάρει την ομπρέλα από τον άνθρωπο της ασφάλειας…

είδαμε όλοι μας ξεκάθαρα ότι όπως πήγε – γύρισε. 

Δεν έκανε τίποτα. 
Πήγε για τις φωτογραφίες και για να λέει η παράταξη του ότι η Ελλάδα τα έχει καλά με τον παγκόσμιο χωροφύλακα – τις Η.Π.Α. – οι οποίες μας έχουν χεσμένους πατόκορφα! 
Όπως και το ΝΑΤΟ.

 Γι΄ αυτούς είμαστε η τελευταία τρύπα της φλογέρας, μας έχουν στο κλάσιμο – ως χώρα. 

Είναι πασιφανές πως γι΄ αυτούς είμαστε κάτι φτωχοί – χρεωμένοι, φουκαράδες, γκρινιάρηδες, αμόρφωτοι, οπισθοδρομικοί, ξερόλες, διεφθαρμένοι και θρησκόληπτοι… ραγιάδες! 


Είμαστε ο λαός που το 40% δεν πήγε να ψηφίσει και που έχει κυβέρνηση ένα κόμμα συντηρητικό, δεξιό με ακροδεξιά στοιχεία – που το ψήφισαν 2.251.411 πολίτες. 

Είμαστε ένας λαός που για χρόνια το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ μας έλεγαν ψέματα, έκλεβαν και υπερχρέωναν την χώρα, ψηφίσαμε ΣΥΡΙΖΑ – για να τους ξεφορτωθούμε, το μετανιώσαμε και ξαναψηφίσαμε ΝΔ για να μας σώσει από τον ΣΥΡΙΖΑ. 

Αυτοί είμαστε. 
Λαός της πλάκας και της φάπας.
Δεν έχουμε πολιτική ηγεσία σ΄ αυτήν την χώρα. 
Δεν έχουμε ανθρώπους με ανάστημα. 
Να πάνε σε συναντήσεις και να αποσπάσουν τουλάχιστον την προσοχή των εταίρων. Να παλέψουν και να διεκδικήσουν. 

Να είναι τολμηροί και να έχουν όραμα. Να είναι και του Harvard και του πεζοδρομίου. Οι πολιτικοί μας στην πλειοψηφία τους, είναι ανεπαρκείς και ανίκανοι.
Θέλω να ρωτήσω κάποιον από τους πολιτικούς αρχηγούς των κομμάτων μας και να μου απαντήσουν, τι προέχει. Το τρένο, ο μηχανοδηγός ή οι ράγες; 

Να δω τι θα μου πουν…. 
Τι αντίληψη έχουν.
 Και πιστεύω πως οι περισσότεροι θα μου πουν ότι ο μηχανοδηγός είναι αυτός που παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο- γιατί βάζουν τον εαυτό τους στην θέση του μηχανοδηγού. Ψιτ, κ. πολιτικέ, πάρκαρε κάπου το «εγώ» σου και άκου…Έχεις μια χώρα (τρένο), είσαι στο τιμόνι (μηχανοδηγός), και τρέχεις πάνω σε ένα σχέδιο (ράγες), σε ένα πλάνο. Αν αυτό το πλάνο είναι λειψό, θα σε βγάλει από την πορεία σου.
Μην χολοσκάμε λοιπόν σας παρακαλώ γιατί στο τέλος θα αρρωστήσουμε. 

Δεν έχουμε πολιτική ηγεσία με πλάνο – άρα μια ζωή θα είμαστε κακομοίρηδες, ραγιάδες της φάπας! Αν δεν βρεθεί πολιτική δύναμη να κάνει την ανατροπή… δεν θα βρούμε γιατρειά. Σε όλη μας την ιστορία οι ξένοι- οι σύμμαχοι – οι εταίροι μας εξαπατούσαν.

 Όπως τώρα. Δεν μας δίνει σημασία η σύμμαχος Αμερική; 
Μας ξεφτιλίζει η Ευρωπαϊκή Ένωση; Το ΝΑΤΟ μας έχει χεσμένους; 
Άντε γεια! 
Υπάρχουν κι΄ αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια.
Βέβαια αυτό το πλάνο, εκτός από πολιτική ηγεσία θέλει και ένα ώριμο, μορφωμένο λαό
Άρα…. ξέχνα το. 

Εδώ είπαμε, το 40% δεν πήγε να ψηφίσει, και το 39,85% των υπολοίπων τιμώρησε τον ΣΥΡΙΖΑ και ξανάφερε στην εξουσία, αυτούς που μας κατέστρεψαν. 

Μιλάμε για ένα λαό που δεν διαβάζει, δεν ενημερώνεται σωστά και ψάχνει στο google το Power of Love και την Eurovision.

Άντε γειά…
 Διαβάστε εδώ τι έψαξαν οι Έλληνες στην Google το 2019: https://bit.ly/2MJYX6z
Για να καταλάβω. Αν δεν αγοράζαμε πολεμικό εξοπλισμό, θα τον δεχόταν τον Κούλη αυτή η κουράδα ο Trump;
Γιατί δεν υπήρχε η Ελληνική σημαία στον Λευκό Οίκο κατά την επίσκεψη Μητσοτάκη, ενώ όταν είχε πάει ο Τσίπρας, υπήρχε; Γιατί είπαμε ότι του έκαναν ξεπέτα του Κούλη…
Αχτένιστη και με ένα μικρό κλάμερ ξεχασμένο στα μαλλιά της η First – my ass – Lady της Ελλάδας. Δεξιά αυτόν δείτε ύφος…

Και όχι μόνο δεν έκανε τίποτα εκεί που πήγε – κατάφεραν οι ζάμπλουτοι παπάδες να του «φάνε» και 2.200.000 δολάρια τον χρόνο. Τόσο μαλάκας!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου