Σάββατο, 11 Ιανουαρίου 2020

Παρατηρητήριο «Fake news» εγκαινίασε η Νέα Δημοκρατία Η κυβέρνηση η οποία έχει στις τάξεις της, την «dream team των Fake news» και κέρδισε τις εκλογές και έγινε κυβέρνηση με το ψέμα «Ο Τσιπρας αντάλλαξε το όνομα και τα σύμβολα της Μακεδονίας με τις συντάξεις», κάνει μαθήματα Fake NewsΣύμφωνα με ανακοίνωση κάθε εβδομάδα το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας θα απoστέλλει ενημερωτικό σημείωμα με ψευδείς ειδήσεις που έχουν στόχο το κυβερνητικό κόμμα

Η κυβέρνηση κάνει ότι μπορεί για να χειραγωγήσει έμμεσα την ενημέρωση (χαρακτηρίζοντας την fake news). Για αυτό τον λόγο κάνει παρατηρητήριο για Fake News, με σκοπό να αποδημήσει τόσο τον ΣΥΡΙΖΑ, όσο και τα λίγα αντιπολιτευτικά site-εφημερίδες που αναδεικνύουν σωρηδόν τα λάθη και τα fake news της ίδιας της κυβέρνησης.  

Το πρώτο ενημερωτικό δελτίο έχει θέμα: 
Τα περί «13ης σύνταξης”. Το δελτίο της ΝΔ αναφέρει: «Η Νέα Δημοκρατία έκοψε την “13η σύνταξη”» 
Ένα fake news που έγινε σημαία στις ομιλίες του Αλέξη Τσίπρα, στις τοποθετήσεις των στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης και φυσικά στα προσκείμενα στην Κουμουνδούρου μέσα ενημέρωσης είναι ότι δήθεν η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έκοψε την ανύπαρκτη 13η σύνταξη που έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρει μεταξύ άλλων το 1ο δελτίο τύπου της ΝΔ.


Όλο αυτό φυσικά δεν αποτελεί έκπληξη, από μεριάς κυβέρνησης καθώς η ΝΔ προσπαθεί καιρό τώρα να εφευρίσκει διαρκώς αφορμές για να επιτεθεί σε όλους εκείνους που είναι απέναντί της, καθώς  δεν μπορεί να αρθρώσει ουσιαστικό πολιτευτικό λόγο ούτε και επιχειρήματα στα όσα έχει πει.
Ουσιαστικά δηλαδή η ΝΔ που κέρδισε τις εκλογές και έγινε κυβέρνηση με το ψέμα «Ο Τσιπρας αντάλλαξε το όνομα και τα σύμβολα της Μακεδονίας με τις συντάξεις», κάνει παρατηρητήριο  fake news για το «η ΝΔ κόβει  την 13η σύνταξη».
e
Aλλα τι μπορείς να περιμένεις από μια κυβέρνηση που έχει στις  τάξεις της την dream team των Fake news όπως Άδωνης- Λοβέρδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου