Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019

Τηλεκανίβαλοι διασύρουν τη φοιτήτρια που δέχτηκε σεξουαλική επίθεση στη Θεσσαλονίκη Νομίζαμε ότι η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα είχε ήδη πιάσει πάτο. Κάναμε λάθος






 




 







Τηλεκανίβαλοι διασύρουν τη φοιτήτρια που δέχτηκε σεξουαλική επίθεση στη Θεσσαλονίκη

Νομίζαμε ότι η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα είχε ήδη πιάσει πάτο. Κάναμε λάθος.
Η σοκαριστική σεξουαλική επίθεση που δέχτηκε φοιτήτρια του ΑΠΘ μέσα στη Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου φαίνεται ότι για τον Γιώργο Λιάγκα και για την παρέα του είναι απλώς αφορμή για ακόμη περισσότερο «χαβαλέ» με γελοίους χαρακτηρισμούς και σεξιστικά σχόλια. 
Η επίθεση παρουσιάστηκε ως «ο φοιτητής που τόλμησε να εκτονωθεί στην πλάτη νεαρής φοιτήτριας», ενώ όταν η Ελένη Τσολάκη ρώτησε τον «ρεπόρτερ» από τη Θεσσαλονίκη την ηλικία του θύτη και εκείνος απάντησε ότι είναι 20 χρονών το μόνο που βρήκε να σχολιάσει ήταν «έτσι εξηγούνται όλα» γιατί προφανώς στο μυαλό της όταν είσαι 20 χρονών είναι αναμενόμενο να εκσπερματώνεις πάνω στην πλάτη μιας τυχαίας κοπέλας.
Ακολούθησε «αναπαράσταση» της στιγμής της επίθεσης που προφανώς τους φάνηκε πολύ αστεία και συνέχεια να γελούν χωρίς στιγμή να σκεφτούν το πώς ένιωσε το θύμα.
Η δική μας ερώτηση είναι γιατί δεν έχει επέμβει ακόμη το ΕΣΡ για το αηδιαστικό θέαμα που παρουσίασε το πάνελ του πρωινάδικου εξευτελίζοντας την κοπέλα και γελοιοποιώντας μια σεξουαλική επίθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου