Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019

Γίναμε Ευρώπη: Στους δρόμους της Αθήνας κομάντος των τουριστών (βίντεο) Η κυβέρνηση αποφάσισε να δώσει στους τουρίστες την αίσθηση ότι βρίσκονται σε μια από τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες που έχουν δεχτεί τρομοκρατικές επιθέσεις;







https://left.gr/news/giname-eyropi-stoys-dromoys-tis-athinas-komantos-ton-toyriston-vinteo

Η κυβέρνηση αποφάσισε να δώσει στους τουρίστες την αίσθηση ότι βρίσκονται σε μια από τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες που έχουν δεχτεί τρομοκρατικές επιθέσεις (;) και έβγαλε στους δρόμους πάνοπλους αστυνομικούς σε κεντρικά τουριστικά σημεία.
Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση και όπως μετέδωσε ο Σκάι, πρόκειται για μια κίνηση «εμπέδωσης ασφάλειας σε ευρωπαϊκά πρότυπα», παραβλέποντας πως οι εν λόγω εικόνες δεν είναι καθόλου ευχάριστες ούτε σε αυτές τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες αλλά κρίθηκαν αναγκαίες μετά τις πολύνεκρες και συχνές επιθέσεις τζιχαντιστών.
Έτσι, πρεμιέρα έκαναν χτες αστυνομικοί – κομάντο που κυκλοφορούν με κλειστά φορτηγάκια στο κέντρο της Αθήνας σε κεντρικά τουριστικά σημεία με μεγάλη προσέλευση κόσμου. Πρόκειται για ομάδες από τουλάχιστον έξι με επτά αστυνομικούς που φέρουν βαρύ οπλισμό και αυτόματα όπλα.
Πρόθεση μάλιστα της νέας ηγεσίας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη είναι αυτές οι ομάδες να αυξηθούν εντός των επομένων μηνών και να διευρυνθεί η ακτίνα δράσης τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου