Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Βασιλογιάννης Αθανάσιος-Ναζί καθηγητής απειλεί μαθητές σε σχολείο των Εξαρχείων-UPDATE


Βασιλογιάννης Αθανάσιος: Καθηγητής φιλόλογος στο 46ο Γυμνάσιο Νεάπολης Εξαρχείων,απείλησε αλλοδαπούς μαθητές της Α Γυμνασίου ότι θα φέρει την ΧΑ να τους σκοτώσει. Τα παιδιά έβαλαν τα κλαματα και τα υπερασπίστηκαν οι Έλληνες συμμαθητές τους. Ο Βασιλογιάννης απέβαλε τους Έλληνες μαθητές που αντιστάθηκαν. Η διευθύντρια παραδέχτηκε το παραπάνω περιστατικό αλλά δεν έχει προχωρήσει σε καμία καταγγελία ή πειθαρχική δίωξη του καθηγητή.
Το σχολείο βρίσκεται 
Ασκληπιού και Λάμπρου Κατσώνη, κοντά στη λεωφ. Αλεξάνδρας




http://t.co/UABw5W79





ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ
Τί λέει η διυθύντρια του σχολείου!!!!!!!!!!!!!!!



ΜΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ....
Και συ κυρά μου με την παρακμή που χει πάρει στην μπάλα της και την εκπαίδευση 
θα συνεχίσεις να είσαι λειτουργός της....
ΦΡΙΚΗ





12 σχόλια:

  1. Pragmatikh KSEFTILAAAAA...Allhlhgguei stous aderfous mas..Basilogiannh BASTARDE pou theleis na legese kai ekpedeutikos kalitera PSOFA...Dn exei meinei oute ligo ntroph stous anthrwpous..AISXOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ακόμα εργάζεται σε τάξη με παιδιά αυτός ο καθηγητής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι όμως.....ΝΑΙ!!!! Κι είμαι σίγουρη πως δε πάψει να εργάζεται.
      Τέτοιους εκπαιδευτικούς χρειάζεται το σημερινό πολιτικό σύστημα

      Διαγραφή
  3. μαζί με την διευθύντρια πακετάκι έξω από την εκπαίδευση.Τι σημαίνει "τέτοια πράγματα συμβαίνουν;" και "έχει σημασία η γενική κουλτούρα και όχι αν μια μέρα ...στραβώσαμε;;" Γελοίες δικαιολογίες,απαράδεκτες από εκπαιδευτικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νομίζω ότι,ίσως, αδικούμε το σχολείο ως σύνολο.Πώς ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ εκπαιδεύει αλλοδαπούς,να έχει τμήματα ένταξης,αν δεν έχει αγάπη για τούς μαθητές το σχολείο και δε σέβεται τη διαφορετικότητα;ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΏΠΙΣΕ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΌ ΤΡΌΠΟ,ή, έστω με διαφορετικό,από ότι κάποιοι θα ήθελαν.πάντως το αντιμετώπισε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θεωρω πως εισαι λαθος..τον εχω φιλολογο φετος και δεν μπορεις να φανταστεις ποσο ελεεινος και διπροσωπος ειναι...απο την μια απειλει με την χρυση αυγη και απο την αλλη μιλαει αλβανικα με τι αλβανιδες της ταξης μας..δηλαδη νταξει..

      Διαγραφή
  5. Λοιπον ειμαι μολις 15 και παω τριτη γυμνασιου στο 62 γυμνασιο πετραλωνων και τυχαινει ΔΥΣΤΗΧΩΣ να τον εχω φιλολογο...αν σας πω τι επικρατει στην ταξη θα μας λυπηθειται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα είναι στα Εξάρχεια,εκει διδάσκει

      Διαγραφή
    2. Άμα ήμουν φιλόλογός σου δεν θα σε λυπόμουν καθόλου.

      Διαγραφή
  6. Είστε σίγουροι για την εγκυρότητα της παραπάνω ανάρτησης; Θέλω να πω, τα μόνα στοιχεία που μπορεί να βρει κανείς στο google είναι αυτά που προέρχονται από άλλα blog και λένε ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια (copy paste του βασικού θέματος). Θα μπορούσε επίσης να μεγαλοποιήθηκε κάποιο γεγονός και τελικά να πήρε τέτοιες διαστάσεις (να μη συνέβη έτσι εκ πρώτης φάσης). Αν όντως αυτό συνέβη, είναι κατακριτέο και όντως αξίζει τους χαρακτηρισμούς σας. Αλλά αν κάποιος έχει φορτωθεί τόσο βαριές κατηγορίες λόγω ενός ιστοτόπου που σπέρνει δαιμόνια, τότε απλώς κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕιμΕ και εγώ στο 62 γυμνάσιο Αθηνον στα Πετράλωνα και όπως είπαν κιάλιη γίνετε χάος βρίζει στα ελληβήμα και αλβανικάμε έναν Αλβανό στην τάξη και δίνει συνέχεια αποβολές χορός λόγο.Την προηγούμενη εβδομάδα πείρα 2οριεες και την τελευταία την έδωσε σήμερα το πρωι πρώτη ΟΡΑ 29/3/13.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ελένη είχαμε πρώτη ώρα, όχι Βασιλόγιαννη

    ΑπάντησηΔιαγραφή