Κυριακή 14 Ιουλίου 2019

Πότε θα απαντήσει η υφυπουργός Εργασίας;- Του Πέτρου ΚΑΤΣΑΚΟΥ








http://www.avgi.gr/article/10811/10049767/pote-tha-apantesei-e-yphypourgos-ergasias-

Ο κ. Απόστολος Δοξιάδης σε μια έκρηξη τεστοστερόνης προκάλεσε όποιον επικριτή της υφυπουργού Εργασίας είναι αρκετά άντρας και αρσενικό να πάει να τα βάλει μαζί του για τα όσα φοβερά και τρομερά η κ. Μιχαηλίδου είχε πει κατά την παρουσίαση ενός βιβλίου του. Ο κ. Δοξιάδης μπορεί να λέει ό,τι θέλει στο ακροατήριό του, στους αναγνώστες του και τους διαδικτυακούς του φίλους περί αγώνων και αγωνιστών. Εμείς, όμως, απαντήσεις για τους "ψυχικά νοσούντες" του αντιδικτατορικού αγώνα απαιτούμε από την υφυπουργό Εργασίας, και μόνο από αυτήν.
Η κ. Δόμνα Μιχαηλίδου είναι υπεύθυνη των όσων δημοσίως υποστήριξε και υπόλογη έναντι όσων πρόσβαλε. Από αυτήν περιμένουμε εδώ και δύο εικοσιτετράωρα να τοποθετηθεί και να ζητήσει έστω και μια τυπική συγγνώμη. Οι δικαιολογίες των αντ’ αυτής ουδεμία αξία έχουν, καθώς η Δ. Μιχαηλίδου είναι πλέον δημόσιο πρόσωπο και η σιωπή ερμηνεύεται μονάχα ως ενοχή.

Είναι υποχρεωμένη η υφυπουργός Εργασίας να δώσει η ίδια εξηγήσεις για τα όσα προσβλητικά αποκαλύφθηκε πως έλεγε πριν από έναν χρόνο για τους αγωνιστές του αγώνα κατά της χούντας των συνταγματαρχών. Είναι υποχρεωμένη η υφυπουργός Εργασίας να τοποθετηθεί δημοσίως για τις απόψεις της, καθώς σε λίγες ημέρες θα παραστεί στη δεξίωση του Προέδρου της Δημοκρατίας για την επέτειο της αποκατάστασης της Δημοκρατίας και θα βρεθεί στον ίδιο χώρο με τους «ψυχικά νοσούντες» τους οποίους τιμά η Πολιτεία κάθε χρόνο στις 24 Ιουλίου.
Είναι υποχρεωμένη η υφυπουργός Εργασίας να ζητήσει συγγνώμη, αλλιώς ας στείλει στη δεξίωση του ΠτΔ τον κ. Δοξιάδη να την εκπροσωπήσει και να σταθεί αυτός ως άντρας μπροστά στους ήρωες και τις ηρωίδες που μαρτύρησαν στα κολαστήρια της χούντας.

Αφού δεν έχει το θάρρος η υφυπουργός Εργασίας να απαντήσει στους αγωνιστές του αντιδικτατορικού αγώνα ας το πράξει ο κ. Δοξιάδης, αντί να πουλάει αντριλίκι σε όσους ανέσυραν από το αρχείο τα όσα η προστατευόμενή του είχε πει κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του βιβλίου του.
Δεν είναι οι δημοσιογράφοι που απαιτούν απαντήσεις από την υφυπουργό Εργασίας, κ. Δοξιάδη. Είναι το ζωντανό κομμάτι της Ιστορίας μας και η ιστορική μνήμη που απαιτεί απαντήσεις γιατί η Δ. Μιχαηλίδου είναι πλέον δημόσιο πρόσωπο και μέλος της κυβέρνησης. Δεν είναι ένα βιογραφικό που άρεσε στον Α. Δοξιάδη και την κάλεσε στην παρουσίαση του βιβλίου του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου