Πέμπτη 9 Μαΐου 2019

Δ. Τζανακόπουλος για Κ. Μητσοτάκη: Απολίτικος, ανερμάτιστος, ασυνάρτητος και ανυπόφορα κίτρινος (Video)
















































 «Επέλεξε να μετατρέψει το κόμμα του σε σκανδαλοθηρική εφημερίδα και να εκτροχιάσει τη συζήτηση ώστε να μην συζητηθούν τα κρίσιμα πολιτικά ζητήματα της επόμενης περιόδου»
Σφοδρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη χθεσινή του παρουσία στη Βουλή εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, τονίζοντας ότι δεν έχει υπάρξει αρχηγός οποιουδήποτε ελληνικού κόμματος, εξαιρώντας τη Χρυσή Αυγή, που να έχει κάνει μια τόσο εμπρηστική ομιλία στη Βουλή.
«Ο κ. Μητσοτάκης στην πρωτολογία του ήταν απολίτικος, ανερμάτιστος, ασυνάρτητος και κυρίως ανυπόφορα κίτρινος. Χωρίς καμία πολιτική ή ηθική αναστολή, επέλεξε με προσωπικές αναφορές, με παραπολιτική και απευθείας ad hominem επιθέσεις στον πρωθυπουργό, να ρίξει το επίπεδο της πολιτικής συζήτησης πιο χαμηλά από ποτέ ώστε να δημιουργήσει εντυπώσεις» σημείωσε μιλώντας στο κανάλι της Βουλής.
Όπως είπε, ο πρόεδρος της ΝΔ «επέλεξε να μετατρέψει το κόμμα του σε σκανδαλοθηρική εφημερίδα και να εκτροχιάσει τη συζήτηση ώστε να μην συζητηθούν τα κρίσιμα πολιτικά ζητήματα της επόμενης περιόδου».
Ο Δ. Τζανακόπουλος επισήμανε ότι ο πρωθυπουργός κατά την πρωτολογία του ανέπτυξε το πολιτικό και στρατηγικό σχέδιο της κυβέρνησης, όχι μόνο για το επόμενο διάστημα αλλά και για την επόμενη 4ετία, που είναι και το κύριο που αφορά τους πολίτες:
«Έδωσε έμφαση στο γεγονός ότι από τον Αύγουστο του 2018 η χώρα βρίσκεται εκτός της μνημονιακής επιτροπείας και έχουμε πια τη δυνατότητα με μεγαλύτερη ταχύτητα και αποφασιστικότητα αλλά και σε μεγαλύτερο βάθος να αποκαθιστούμε τις αδικίες που προέκυψαν από τα 8 χρόνια της κρίσης αναφερόμενος σε θετικά μέτρα ανακούφισης των πολλών» σημείωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου