Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

Οργή, μίσος, απέχθεια και θλίψη










 


 

Albus Viridis


Οργή, μίσος, απέχθεια και θλίψη.

Και κόμπος στο στομάχι, από το διάβασμα της είδησης για τη σφαγή στη Νέα Ζηλανδία. 
Ο ρατσιστής σκοτώνει ανθρώπους και το γράφει σε βίντεο, η θέαση του οποίου σου θυμίζει videogame.
 Ένα γαμημένο videogame με αληθινά όπλα, σα οποία μάλιστα λέγεται πως είχε γραμμένη τη λέξη "turkofagos"


Και το φρικτό είναι πως κανείς δεν πέφτει απ τα σύννεφα.
 Και όλα είναι κάπως *σαν αναμενόμενα*, γιατί τερατώδεις υπάρξεις σαν τον Μπρέντον Τάρραντ, δεν δημιουργούνται ex nihilo, δεν κατασκευάζονται από το τίποτα. 

Φυτρώνουν μέσα στο χωράφι του ρατσισμού, αναπτύσσονται μέσα στη γη του μίσους, θεριεύουν μέσα στο θερμοκήπιο των Ιερών και Οσίων της Φυλής. 

Στον κήπο με τα αγκάθια, που καλλιεργείται η στρατοκαβλίαση και ο μιλιταρισμός (ο δολοφόνος φορά στολή παραλλαγής) η ξενοφοβία, η μισαλλοδοξία, η ισλαμοφοβία, η υπεράσπιση της ΠατρίδαςΜας και του ΔυτικούΠολιτισμού απ τους βαρβάρους απίστους.

Οι δολοφονίες έχουν ξεκάθαρο ρατσιστικό υπόβαθρο, και αυτό είναι η άρνηση της απόλυτης αξίας του ανθρώπου, η αποδοχή – έστω συγκαλυμμένη ενίοτε - ότι κάποιοι είναι ανώτεροι και άλλοι κατώτεροι. Η αποδοχή, αλλά και η ανοχή. 

Ναι, η ανοχή.

 Η ανοχή στο μίσος, στο ρατσισμό, στην ξενοφοβία, μη μου πείτε οτι δεν το ξέρετε, γιατί ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. Και μας φαίνονται... φυσιολογικά κιόλας, ε τι να κάνουμε μωρέ, είναι "η άποψή τους". 

Τώρα βέβαια θα μου πεις, δηλαδή ρε φίλε όποιος γράφει στο facebook περί "λαθρο-ορκς", θα γίνει και φονιάς; Και θα σας απαντήσω, πως ΝΑΙ, ενδεχομένως να γίνει και φονιάς, γιατί ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ, πιστεύουν ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ.
Μπζιτ, σας έχω νέα. 

Αν το θεωρήσουμε "άποψή τους", αν το θεωρήσουμε "σχεδόν φυσιολογικό" να σκοτώνονται γυναίκες, μετανάστες, ομοφυλόφιλοι, ξένοι, αναρχικοί, μουσουλμάνοι, και γενικά άνθρωποι διαφορετικοί απο μας, και να φέρνουμε διάφορες αστείες προφάσεις, κλείνοντας το μάτι στο φασισμό, τότε πιθανότατα δεν είναι μακριά η στιγμή, που θα γίνουμε ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ, θρηνώντες ή μακαρίτες.

Το καταλάβαμε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου