Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

Κυριάκο,διώξτους όλους τους επικοινωνιολόγους σου (δεν ξέρω και ποιους άλλους) και πάρτο αλλιώς. Δες ξανά the favourite και ψάξε καλά τους ευνοούμενούς σου




Filothei Varsami

«Η νδ σέβεται την ελληνική δικαιοσύνη και τις αποφάσεις της, όσο και το τεκμήριο αθωότητας ενός κατηγορουμένου μέχρι την έκδοση αμετάκλητης απόφασης. 
Ο νίκος γεωργιάδης έχει εγκαιρως απομακρυνθεί από το περιβάλλον του προέδρου της νδ μέχρι να καθαρίσει το όνομά του από κάθε κατηγορία. 
Αναμένουμε την εκδίκαση της υπόθεσης σε β βαθμό για να ληφθούν οριστικές αποφάσεις».

Σοβαρά τώρα, πόσο δύσκολο θα ήταν να βγάλουν μία τέτοια ή παρόμοια ανακοίνωση και να κλείσει το θέμα πριν καν ανοίξει; 
Γιατί θέλουν να μας κάνουν να τους σιχαινόμαστε όσο βλέπουμε την προσπάθειά τους να διαχειριστούν τον ελέφαντα στο δωμάτιο κρύβοντάς τον κάτω από το χαλί;

Κανείς δε θα μπορούσε να κατηγορήσει τον μητσοτάκη αν διαχώριζε με εντιμότητα τη θέση του από τον γεωργιάδη και την υπόθεσή του.
Δεν τον σκεπάζει πριν κοιμηθεί, για να ξέρει με ποιούς και πώς βγάζει τα μάτια του καθένας στο περιβάλλον του.
Όταν όμως μαθαίνει επισήμως κάτι τόσο ειδεχθές και η γραμμή είναι να μην δημοσιοποιηθεί το θέμα για να ξεχαστεί σε λίγο καιρό, τότε επιβεβαιωνόμαστε όσοι πιστεύουμε ότι το περιβάλλον του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει σοβαρό πρόβλημα κατανόησης και επικοινωνιακής διαχείρισης της πραγματικότητας.

[Κυριάκο, σε έχουν πάρει στο λαιμό τους άπειρες φορές: 
σε έβαλαν να μιλάς σαν κουτσαβάκι ενώ δεν το χεις, με στυλ «πουλάει τσαμπουκά και η πάντειος» που έλεγε ξεκαρδισμένη η μαρίνα κουντουράτου. 
Και σε ρεζίλεψαν. 
Σε έβαλαν σε mode λαϊκής δεξιάς, που με κάτι σαν πατροκτονία αγκαλιάζει με αγάπη την ακροδεξιά στα συλλαλητήρια· και ήσουν τόσο καρικατούρα, που έκανες τον σαμαρά να φαντάζει μπροστά σου μεγάλος (και φυσικός) ηγέτης της νδ και τον δενδια να φαίνεται (και να στη βγαίνει ως) κεντρώος και φιλελεύθερος.

 Τώρα σε πρασύρουν σε μία μεγάλη ξεφτίλα πουλώντας σου παραμύθι ότι και καλά έτσι κάνει και ο σύριζα τον κουφό σε μεγάλα προβλήματα και σε λίγο καιρό όλα ξεχνιούνται.

Κυριάκο.
Οι περισσότεροι από όσους σε ψηφίσαμε στις εσωκομματικές της νδ το κάναμε γιατί θέλαμε η αξιωματική αντιπολίτευση να εκφράζεται ως σοβαρό αστικό κόμμα της χώρας, κόντρα στον κρετινισμό και την αηδία που βλέπαμε από δεξιά και αριστερά.
Όχι γιατί θέλαμε να φτιάξουμε έναν δεξιό σύριζα.
 Όχι γιατί θέλαμε να φτιάξουμε κάτι χειρότερο από δεξιό σύριζα, κάτι που συγκαλύπτει παιδόφιλους και ασελγούντες σε ανήλικους επ αμοιβή.

Το περιβάλλον σου από εσένα πληρώνεται, αλλά για άλλους δουλεύει.
Ήδη από τις πρεσπες και τις κακές σου εμφανίσεις σε υπονομεύουν και μουρμουράει ακόμα και ο απλός κοσμάκης ότι δεν το χεις για αρχηγός.

Για αυτό,

Διώξτους όλους τους επικοινωνιολόγους σου (δεν ξέρω και ποιους άλλους) και πάρτο αλλιώς. 
Δες ξανά the favourite και ψάξε καλά τους ευνοούμενούς σου. 
Ενδιάμεσα, βγες και μίλα σαν άνθρωπος για την υπόθεση γεωργιάδη. 
Σεβάσου την ψήφο των αξιοπρεπών ανθρώπων που θα σε ψηφίσουν και έχουν ήδη μάθει σοκαρισμένοι αυτά που από χθες (δεν) κρύβετε κάτω από το χαλί, όσο και αν προσπαθείτε. Σεβάσου την ιστορία του κόμματός σου, της οικογένειάς σου, σεβάσου τη χώρα σου. 
Πάρτο πάνω σου, κυριάκο, όσο προλαβαινεις.


Ρίχτο κυριάκο. Κυριάκο ρίχτο!]








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου