Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

Πάμε πάλι: ο Νίκος Γεωργιάδης, πρώην βουλευτής της ΝΔ, σύμβουλος και φίλος του Κυριάκου Μητσοτάκη, ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων.






Elikas Helix

Και τα ΜΜΕ σιωπούν, τουλάχιστον εκείνα που πρόσκεινται (απροκάλυπτα πια) στη ΝΔ. 

Της οποίας στελέχη υπερασπίζονται ανοιχτά τον σιχαμένο ανώμαλο, είτε προεξοφλώντας ότι θα αθωωθεί στο Εφετείο, είτε προσπαθώντας να μας πείσουν ότι τα 15χρονα θύματα trafficking είναι 17χρονοι που συναινούν στον επί πληρωμή βιασμό τους, κι άρα σιγά, πώςκάνουμε έτσι, γούστα είναι αυτά.

Δεν παίζει ρόλο αν τα ίδια ΜΜΕ και οι ίδιοι πολιτευτές θα ήταν στα κάγκελα σε περίπτωση που εμπλεκόταν σύμβουλος του Τσίπρα σε κάτι τόσο ειδεχθές. 
Εδώ έχουν ξεχειλώσει πόσες μέρες τώρα ένα τηλεφώνημα που έκανε ο αναπληρωτής υπουργός Πολάκης στον κεντρικό τραπεζίτη Στουρνάρα, ζητώντας του να ερευνηθούν κι άλλα δάνεια πολιτικών προσώπων.
 Ενδεχομένως να κάπνιζε κιόλας όταν του μιλούσε στο τηλέφωνο...
Αυτό που μετράει είναι ότι πολλοί συμπολίτες μας ΔΕΝ έχουν ενημερωθεί καθόλου για την υπόθεση Γεωργιάδη, είτε γιατί δεν χρησιμοποιούν ίντερνετ, είτε γιατί δεν ασχολούνται με την πολιτική, είτε γιατί είναι τέρμα πυροβολημένοι δεξιοί που θεωρούν ότι κάτι Μολδαβοί πράκτορες ενέπλεξαν άριστο Έλληνα πατριώτη σε σκάνδαλο πριν από 9 χρόνια, έτσι, γιατί φαντάστηκαν ότι κάποτε μπορεί να κυβερνήσουν την Ελλάδα τίποτα αριστεροί και να ψάχνουν εξιλαστήρια θύματα για τη σταλινική προπαγάνδα τους.
Γίνετε εσείς λοιπόν τα ΜΜΕ, όταν τα ΜΜΕ σιωπούν. 
Διαβάστε τα στοιχεία της υπόθεσης, αποστηθίστε την ετυμηγορία των δικαστών, και πρήξτε όλους τους φίλους, συγγενείς, γνωστούς και συναδέλφους σας για το πόσο σάπια και επικίνδυνη είναι όλη αυτή η διαπλεκόμενη μαφιοκρατία και η γαμημένη ομερτά της.
 Που φτάνουν να ξεπλένουν μέχρι και το κάθαρμα που εκμεταλλευόταν τη διπλωματική ασυλία του για να βιάζει ανήλικους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου