Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018

Με ρόπαλο του μπέιζμπολ περίμενε τον Μοσκοβισί στο Ελευθέριος Βενιζέλος ο Κυριάκος Μητσοτάκης


 






Καρτέρι στον Πιέρ Μοσκοβισί έστησε χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης έξω από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, λίγες ώρες μετά τις αυστηρές συστάσεις του προς τον Ευρωπαίο επίτροπο μέσω τουίτερ.


  Φτάνοντας στο αεροδρόμιο μετά την επεισοδιακή συνεδρίαση της Βουλής στην οποία ο Κωστής Χατζηδάκης εγκάλεσε τον Ευρωπαίο επίτροπο για τις δηλώσεις του ότι δεν θα υπάρξει 4ο μνημόνιο, άνδρες της φρουράς του κ. Μοσκοβισί είδαν έκπληκτοι τον Κυριάκο Μητσοτάκη να τους φράζει το δρόμο κρατώντας ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ.
Ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας κινήθηκε απειλητικά εναντίον του οχήματος του κ. Μοσκοβισί, φωνάζοντας «ΜΕ ΘΥΜΑΣΑΙ ΡΕ Π***ΤΗ» ενώ στη συνέχεια άρχισε με μανία να σπάει το παρμπρίζ του αυτοκινήτου.
Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, την εμφάνιση τους έκαναν πάνω σε μηχανές εντούρο ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Μάκης Βορίδης και ο Κωστής Χατζηδάκης, οι οποίοι έκαναν απειλητικά κύκλους γύρω από τον Ευρωπαίο επίτροπο μαρσάροντας τις μηχανές τους.
Υπενθυμίζεται ότι οι δηλώσεις του κ. Μοσκοβισί για πιθανή αναστολή της περικοπής των συντάξεων προκάλεσαν την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας, καθώς οι εξαγριωμένοι συνταξιούχοι αποτελούν το 90% της εκλογικής της βάσης.
Ευτυχώς τα χειρότερα αποφεύχθηκαν όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αφού πλησίασε τον Ευρωπαίο επίτροπο και του είπε σε απόσταση αναπνοής «ξέρω πού μένεις», καβάλησε μία από τις μηχανές και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου