Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017

Γεωργιάδης: «Τσίπρας και Θάνου στήνανε τη Δικαιοσύνη»
Σε μία σοβαρότατη καταγγελία κατά δύο εκ των κορυφαίων θεσμών της χώρας προχώρησε ο αντιπρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης την Τρίτη, υποστηρίζοντας πως ο πρωθυπουργός και η πρώην Πρόεδρος του Αρείου Πάγου παρενέβαιναν συστηματικά στη Δικαιοσύνη και είχαν συμφωνήσει για τον αμισθί διορισμό της προτού καν λήξει η θητεία της.

Σε μία ευθύτατη προσβολή κατά του δεύτερου κορυφαίου και ενός εκ των κορυφαίων  θεσμών της χώρας προχώρησε ο Άδωνις Γεωργιάδης το βράδυ της Τρίτης  μέσα από την εβδομαδιαίο του πεντάλεπτο βίντεο στο Youtube. Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα και την Αγγελική Θάνου πως κατά τη διάρκεια της θητείας της δεύτερης «στήνανε την ΔΙκαιοσύνη, ή τουλάχιστον προσπαθούσανε».


«Και τώρα ο κύριος Τσίπρας και η κυρία Θάνου δεν φαίνονται να είναι τίμιοι, φαίνονται κοινοί απατεώνες. Οι οποίοι τι κάνανε; Στήνανε τη Δικαιοσύνη. Αυτό κάνανε. Ή τουλάχιστον, αυτό προσπαθούσανε να κάνουνε, εις το οποίο προφανώς απέτυχαν, λόγω του υψηλού φρονήματος των Ελλήνων δικαστών» υποστηρίζει ο Αδ. Γεωργιάδης, αναφέροντας πως αυτός είναι ο λόγος που η κυβέρνηση «βρίζει κάθε μέρα τη Δικαιοσύνη επειδή δεν τους κάνει τα χατήρια, και δικάζουν με ελεύθερη τη συνείδησή τους, ως το Σϋνταγμα ορίζει».


«Ευτυχώς που έχουμε τέτοιους δικαστές, που δεν έσκυψαν το κεφάλι στους εκβιασμούς« κατέληξε, μη διστάζοντας να εκθειάσει του δικαστές που τις τελευταίες εβδομάδες διαμαρτύρονται για παρεμβάσεις στη δικαστική εξουσία, στον απόηχο της έντονης δημόσιας κριτικής που δέχτηκαν από την κυβέρνηση για υποθέσεις όπως η παραγραφή των λιστών φοροδιαφυγής.


Λίγα λεπτά νωρίτερα, ο Αδ. Γεωργιάδης υπεραμύνθηκε και της μη έκδοσης του Μ. Χριστοφοράκου στην Ελλάδα, σχολιάζοντας πως το «αίτημα»τ Α. Τσίπρα στον Κ. Μητσοτάκη την Τρίτη στη Βουλή να ζητήσει από την Αγκέλα Μέρκελ την έκδοση του μεγαλοστελέχους της Siemens, της οποίας η υπόθεση παραμένει ανοικτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου