Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

Δημοσιογράφος του BBC στον Μπόρις Τζόνσον: «Σταματήστε να μιλάτε!» Ένα ιδιαίτερο περιστατικό έλαβε χώρα στον αέρα του BBC Radio 4, με μια από τις παραγωγούς να... βγαίνει από τα ρούχα της λόγω μιας συνέντευξης!


























Προχθές ο Μπόρις Τζόνσον, ο πρώην δήμαρχος του Λονδίνου και νυν υπουργός Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου, που έγινε ξανά επίκαιρος ως ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της καμπάνιας υπέρ του Brexit, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Μισαλ Χουσείν στο 4ο ραδιοφωνικό πρόγραμμα του BBC.

Βασικός θεματικός άξονας της συζήτησης ήταν οι τρομοκρατικές επιθέσεις που έγιναν στο Μάντσεστερ και το Λονδίνο, λίγες μέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες αύριο Πέμπτη.

 Όμως η ροή της συνέντευξης δεν ήταν τόσο καλή, με τον Τζόνσον να διακόπτει συνεχώς και να μην απαντάει ευθέως στα ερωτήματά της.

 Όπως για παράδειγμα, για την αντιπαράθεση μεταξύ του Ντόναλντ Τράμπ και του Σαντίκ Καν, του νυν δημάρχου του Λονδίνου, εκεί όπου βρήκε ευκαιρία να στραφεί εναντίον της βουλευτού των Εργατικών, Diane Abbott.
Σε εκείνο το σημείο, η Χουσείν τον διέκοψε και του είπε
«όχι, όχι. Παρακαλώ σταματήστε να μιλάτε». 

Ο Τζόνσον απορημένος της απάντησε «να σταματήσω να μιλάω; Με καλέσατε στην εκπομπή σας για να μιλήσω», για να επανέλθει η δημοσιογράφος λέγοντας »είναι η τρίτη φορά που έχετε αναφερθεί στην Diane Abbott. Είστε ο Υπουργός Εξωτερικών, έχετε πολλές ευθύνες στην κυβέρνηση». 

Ο Τζόνσον αντέδρασε ειρωνευόμενος.

Η παραπάνω συνέντευξη έγινε αντικείμενο κριτικής στο Twitter, με τους περισσότερους να υπερασπίζονται την δημοσιογράφο και να κατακρίνουν τον Τζόνσον.


Το ΝΜΕ όπως βλέπετε κυκλοφόρησε με τον Κόρμπιν στο εξώφυλλο ενώ επιτυχία γίνεται γίνεται το τραγούδι «Liar Liar GE2017» του Captain Ska, το οποίο οι ραδιοφωνικοί σταθμοί αρνήθηκαν να παίξουν. 

Το κομμάτι ασκεί δριμεία κριτική στην Τερέζα Μέι κατηγορώντας την για ψέμματα
«Είναι ψεύτρα, ψεύτρα δεν μπορείτε να την εμπιστευθείτε, όχι, όχι, όχι» και «όταν υπάρχουν νοσηλευτές που πεινούν και σχολεία σε παρακμή δεν αναγνωρίζω αυτήν την τσακισμένη χώρα»

Το τραγούδι αναρτήθηκε στο YouTube στις 25 Μαΐου μαζί με τη λεζάντα
«Κατεβάστε το τώρα και αναγκάστε το BBC να το παίξει στο αέρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου