Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

Κωνσταντίνος Ταχτσίδης: Τον Τζήμερο βαθιά κατάλαβέ τον… Το πρόβλημα φυσικά και δεν είναι οι Τζήμεροι και οι λοιποί "κασιδιάρηδες" του «Μετώπου της λογικής»… ποτέ ένας οργανισμός δεν πεθαίνει από τα συμπτώματα, η αρρώστια και η απουσία πρόληψης είναι που το σκοτώνει.












 












*** Οι αυτόκλητοι «συναγωνιστές» που έσπευσαν χθες σε χρόνο ρεκόρ, να ξεπλύνουν τη χειροδικία του Τζήμερου εναντίον της περιφερειακής συμβούλου του ΚΚΕ, Αλεξάνδρας Μπαλού, είναι σαφώς το ίδιο επικίνδυνοι.

Το πρόβλημα, από την άλλη, φυσικά και δεν είναι οι Τζήμεροι και οι λοιποί «κασιδιάρηδες» του «Μετώπου της λογικής»… ποτέ ένας οργανισμός δεν πεθαίνει από τα συμπτώματα, η αρρώστια και η απουσία πρόληψης είναι που το σκοτώνει.

*** Αυτό που στενοί φίλοι και συγγενείς φοβόμασταν, είναι τελικά η σκληρή πραγματικότητα. Η κατάσταση στο διαταραγμένο μυαλό του «άριστου» Έλληνα φιλελέ είναι τελεσίδικα μη αναστρέψιμη. 
Ο ανθρωπότυπος που γνωρίσαμε τα χρόνια της κρίσης -καθώς βρισκόταν εν υπνώσει από τα ΕΣΠΑ και τις υπερτιμολογήσεις στα χρόνια της εξουσίας του- μεταλλάσσεται ραγδαία, κάθε μέρα που μένει μακριά από την κουτάλα που τον έτρεφε. Κάθε μέρα… πιο μισάνθρωπος, πιο βίαιος, πιο απρόβλεπτος, πιο επικίνδυνος.
Στο τέλος της ημέρας, είναι ευλογία που υπάρχουν και ζουν ανάμεσά μας οι φιλελέδες, οι #ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ, οι Μένουμευρωπάκηδες, οι Αδώνηδες, οι Θεοδωρακόπουλοι, οι Κασιμάτηδες, οι Βορίδηδες, οι Πλεύρηδες και φυσικά οι Τζήμεροι. Το εννοώ. Είναι η απόδειξη πως υπάρχει κάτι πολύ χειρότερο από τους αμόρφωτους, χειραγωγούμενους φασίστες. Υπάρχουν οι ημιμαθείς νεοφιλελεύθεροι, που πιστεύουν –από επιλογή– σε έναν κόσμο όπου ο ισχυρός έχει δίκιο, ένα αόρατο χέρι ρυθμίζει τα πάντα με ρεαλισμό και σοφία, ο μεγαλοεπιχειρηματίας και οι πολυεθνικές της φοροαποφυγής είναι πρότυπο επιτυχίας και ο αντιφασίστας-ανθρωπιστής είναι άκρο, όπως ο φασίστας! Να τους αγαπάτε τους νεοφιλελεύθερους, είναι ο καθρέφτης που αντανακλά την ανθρωπιά σας… τους χρωστάμε τόσα πολλά! 
*** Γέμισε του twitter με «άριστους» υπερασπιστές του Τζήμερου, αμέσως μετά τη βιαιοπραγία του κατά της Αλ. Μπαλού. Οι περισσότεροι βέβαια τρολάκια του Άδωνη, της ΝΔ και της Χρυσής Αυγής, αλλά τι σημασία έχει; την ίδια ιδεολογία μοιράζονται.
*** Φανταστείτε τώρα, στη θέση του Τζήμερου να ήταν, ξέρωγω, ο Πολάκης.
*** Ανατρέχοντας σε παλιότερες δημοσιεύσεις του Άρη Πορτοσάλτεβρίσκεις όχι μόνο αποστάγματα της μεγάλης του σοφίας, αλλά και τον τρόπο που λειτούργησε από την αρχή της κρίσης η διαπλοκή και εκτός του πλαισίου των σεμιναρίων του ΔΝΤ. Θέλω να πω, μην ξεχνάτε πως πριν τον Θεοδωράκη και τον Μητσοτάκη, υπήρχαν λύσεις, που για τον έναν ή τον άλλον λόγο, δεν τράβηξαν.
*** Κάθε φορά που σκέφτεσαι πως οι ψηφοφόροι του Άδωνη και του Τζήμερου (κυρίως το 2012, όλοι ξέραμε από έναν) είναι αποτέλεσμα 3,5 δισ. ετών εξέλιξης της ζωής στον πλανήτη γη… μια θλίψη, σε πιάνει

ΥΓ. Το Σάββατο στις 21:30 και την Κυριακή στις 20:00, είναι οι τελευταίες παραστάσεις του «Βικτώρ ή τα παιδιά στην εξουσία» με το Σταμάτη Κραουνάκη.

Τις σκέψεις και τις σημειώσεις μου για την παράσταση, όπως δημοσιεύθηκαν στο altsantiri.gr, μπορείτε να τις διαβάσετε εδώ, αλλά ακόμα καλύτερα θα ήταν να σπεύσετε να προλάβετε. 
Αξίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου