Τρίτη, 2 Μαΐου 2017

Η καριέρα της βλακείαςe
http://www.enimerosi24.gr/157370/η-καριέρα-της-βλακείας/

Γιατί ο βλάκας έγινε «ρόλος» στα ελληνικά ΜΜΕ
Αρχικά ξεκίνησε ως πλάκα με τις δήθεν αθώες χαζοχαρούμενες ερωτήσεις και απορίες που είχε η Ελένη Μενεγάκη οι οποίες γίνονταν viral στις εκπομπές σχολιασμού. Ακόμη και αν αρχικά πράγματι λόγω άγνοιας η Μενεγάκη διατύπωσε κάποιες απορίες που έβγαζαν γέλιο η ίδια κατάλαβε γρήγορα ότι αυτό έχει γκελ και το συνέχισε επί μακρόν αλλά κάποια στιγμή κατάλαβε ότι δεν της προσέφερε πια τίποτε και το έκοψε σε μεγάλο βαθμό. 

Ομως είχε ήδη καλλιεργηθεί το χωράφι της βλακείας στην ελληνική τηλεόραση. 
Ετσι τη σκυτάλη πήρε η Μαρία Μπεκατώρου η οποία με την ευγενική χορηγία του Θέμου, του Κανάκη και του Λαζόπουλου έγινε σουπερ σταρ για τις ανοησίες που ξεστόμιζαν μαζί με τη συμπαρουσιάστρια της με αποτέλεσμα να πάρει μεταγραφή από την Γ εθνική στη σούπερ λιγκ και να κερδίσει ένα συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1 και εκεί βέβαια το ΙQ της δεν εκτοξεύτηκε φυσικά, αλλά η βλακεία εξαφανίστηκε και η ίδια προσπαθεί με τις προφανείς αδυναμίες της να διεκπεραιώνει όσο πιο αξιοπρεπώς γίνεται τις παρουσιάσεις που της αναθέτουν. Βέβαια όπως συμβαίνει συνήθως η επιτυχία της Μπεκατώρου οδήγησε πολλά νέα κορίτσια στο να κυνηγήσουν το τηλεοπτικό τους όνειρο μέσω της βλακείας. 

Ετσι εμφανίζονται πρόθυμες να παίξουν το ρόλο της ηλιθίας με αποτέλεσμα αυτό να αποτελεί πλέον ρόλο στα πάνελ και τις εκπομπές. Το φαινόμενο επεκτείνεται πλέον και στα ερτζιανά με τον μετρ του είδους Βαγγέλη Περρή να το κάνει trademark. Στη νέα εκπομπή που ξεκίνησε το πρωί 8-10 στον sportfm αποφάσισε να έχει μαζί του δύο κοπέλες η μια εκ των οποίων επί δύο ώρες επιδεικνύει παντελή άγνοια για οποιοδήποτε τομέα και γενικά για οτιδήποτε, άγνοια την οποία πασπαλίζει με χαζοχαρούμενες απορίες έτσι ώστε να δίνει πάσα στον Περρή και την άλλη παραγωγό να την κοροιδεύουν συνεχώς. 

Μάλιστα οι βλακείες που λέει η κοπέλα αυτή και η κοροιδία που της κάνουν οι άλλοι δύο γίνονται σποτάκια που παίζουν όλη μέρα στο σταθμό στα διαλείμματα ως promo της εκπομπής! Δηλαδή ακούστε αυτήν την εκπομπή, έχουμε μια ανόητη που δεν ξέρει τι της γίνεται και εμείς την χλευάζουμε… 

Οι ιδιοκτήτες των ΜΜΕ δέχονται να έχουν τέτοιες εκπομπές στα Μέσα τους, οι διευθυντές προγράμματος επίσης δεν έχουν πρόβλημα, οι συντελεστές δεν έχουν πρόβλημα και κοινό όπως φαίνεται υπάρχει.
Και ύστερα ήρθε η Τρόικα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου