Τρίτη 2 Μαΐου 2017

ΑΙΧΜΕΣ 02/05/2017





















@@@Ποιος θα κρατήσει τα κλειδιά στο ΔΟΛ στο τέλος του μήνα; Έχουμε την αίσθηση πως αυτό το σενάριο είχε εξεταστεί εγκαίρως από πριν εξού και ο δικαστικός δρόμος.

@@@Και είναι προφανές πως στο ΔΟΛ δεν θέλουν τον Ιβάν Σαββίδη, σε αντίθεση με το Φώτη Μπόμπολα που επιθυμεί την συνεργασία και αυτή τη φορά δίνει και το 51% του Πήγασου.

@@@Και την ίδια ώρα ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι σε εργήγορση.

@@@Η συμμαχία που τελειώνει στο ποδόσφαιρο είναι αυτή ανάμεσα σε Γιάννη Αλαφούζο και Ιβάν Σαββίδη, που κάποτε, είχαν συγκροτήσει μέτωπο εναντίον του προέδρου του Ολυμπιακού.

@@@Τώρα ως και γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια (Μελισανίδης) εγκρίνει η κυβέρνηση, ενώ η συζήτηση για το αντίστοιχο του Παναθηναϊκού, επί της  ουσίας δεν έχει ξεκινήσει.

@@@Για όποιον γνωρίζει, η Κατερίνα Ανέστη είναι μια από τις καλύτερες δημοσιογράφους στον τομέα του υπουργείου Πολιτισμού.

@@@Ξέρει και τα πρόσωπα και τους μηχανισμούς στον τομέα και ορθώς βρίσκεται στην ΕΡΤ, δυστυχώς, μέσω της “αγαπημένης” συνήθειας του ραδιομεγάρου των μικτών παραγωγών.

@@@Αλλά δεν γίνεται να είναι καλές για το …ραδιόφωνο οι μικτές παραγωγές, όπου δεν υπάρχει καν αντικείμενο (!) και αρνητικές για την τηλεόραση.

@@@ (Συνεχίζονται άραγε τα προσωπικά τηλέφωνα σε φίλους να περάσουν από το Ραδιομέγαρο για μια εκπομπή στο Ραδιόφωνο;)

@@@Το πρόβλημα για την ΕΡΤ είναι πως δεν υπάρχει συνοχή στο πρόγραμμα, με την Εύη Κυριακοπούλου να μας προτείνει την παρέα του “μένουμε Ευρώπη” και μόνο, χωρίς την άλλη πλευρά να εκπροσωπείται.

@@@Μόνο το Ν. Πορτοκάλογλου δεν έχει καλέσει.

@@@Και πάντα υπάρχει το “παράθυρο” της συνεργασίας κι άλλων δημοσιογραφών μέσω των εταιρειών παραγωγής.

@@@Από τη στιγμή που ο Νίκος Παππάς βγήκε στη Βουλή και είπε πως θα γίνει διαγωνισμός για την πρόσληψη προσωπικού, τμήμα της διοίκησης ξεκίνησε νέος κύκλος πρόσκλησης  ενδιαφέροντος για εργολάβους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου