Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

Δεν κολακεύει τον Ανδρέα Ψυχάρη





















… ότι μετάνιωσε, δεν είναι πρόβλημα για το Enimerosi24
Αν και δεν αναφέρει το site μας στη συζήτηση που είχε ο Ανδρέας Ψυχάρης με τον Γιάννη Ζουμπουλάκη του ΒΗΜΑτος (δημόσια στο Facebook)… Ο πρώην βουλευτής της ΝΔ το εννοεί ξεκάθαρα λέγοντας ότι «Αρκετά από τα δημοσιεύματα του site είναι ψευδή»!
Ο διάλογος των δύο έγινε με αφορμή το κομμάτι «Κολλημένοι με ΤΟ ΒΗΜΑ» (εδώ)
Επειδή μόνο για αυτό δεν μας είχαν κατηγορήσει μέχρι τώρα και επειδή το «αρκετά» όπως το χρησιμοποιεί ο Ανδρέας Ψυχάρης είναι αρνητικά τοποθετημένο και ταυτόχρονα αφηρημένο, θα τον παρακαλούσαμε να γίνει πιο συγκεκριμένος.
Το Enimerosi24 πέρυσι έκλεισε 10 χρόνια στο Διαδίκτυο, είναι από τα πιο παλιά site μαζί με πολλά άλλα… Μάλλον κάνει κάτι καλά και σίγουρα δεν «πουλάει» ψευδείς ειδήσεις για να υπάρχει τόσο μεγάλο διάστημα, αναλογικά με την ανάπτυξη του Διαδικτύου στην Ελλάδα.
Εκτός από αυτό όμως, είναι αλλόκοτο και αγενές να μιλάς αρνητικά για ένα Μέσο, με αφορμή ένα θετικό του σχόλιο για το «μαγαζί» σου και για τους δημοσιογράφους του!
Τέλος το γεγονός ότι ο Γιάννης Ζουμπουλάκης «Μετάνιωσε για το ποστάρισμα του κομματιού, διότι προκάλεσε παρεξηγήσεις» (δείτε παρακάτω)… δεν κολακεύει τον Ανδρέα Ψυχάρη, δεν είναι πρόβλημα για το Enimerosi24!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου