Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

Παραλήρημα ύβρεων Αδ. Γεωργιάδη: «Παράνομο» το επίδομα στους συνταξιούχους (βίντεο)





















«Παρανόμως δόθηκε το επίδομα στους συνταξιούχους» κατήγγειλε ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης, την κυβέρνηση που μερίμνησε υπέρ των χαμηλοσυνταξιούχων επιδεικνύοντας κοινωνική ευαισθησία, χωρίς να ζητήσει νωρίτερα την άδεια των δανειστών που σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη προφανώς και έχουν την διακυβέρνηση της χώρας και οι μόνοι που το αγνοούν αυτό είναι οι συριζαίοι.

Σε συνεντευξή του στην ΕΡΤ, ο «ειδικός μνημονιολόγος» όπως αυτοχαρακτηρίστηκε δήλωσε ότι η Ν.Δ. δεν θα ψηφίσει τα μέτρα και τα αντίμετρα (δηλαδή ούτε τα θετικά εξισορροπιστικά μέτρα). Κατά τα άλλα το μνημόνιο μπορεί να αλλάξει κάποιοι όροι του δηλαδή προς το ευνοϊκότερο… μόνο με κυβέρνηση Ν.Δ. Το γιατί δεν γινόταν τα προηγούμενα χρόνια από την κοινωνικά “ευαίσθητη” πολιτική της Ν.Δ. δεν απαντήθηκε.
Σε ένα μονόλογο ακραίου λαϊκισμού αποφεύγοντας να απαντήσει σε ερωτήσεις με τον «χειμαρώδη»  παραληρηματικό λόγο του ο κ. Γεωργιάδης επιτέθηκε με το αγοραίο ύφος κατά του πρωθυπουργού:
«Είναι τυχοδιώκτης» «ξεφτιλίσε» «αυτός ο τύπος» «να σηκωθεί να φύγει» «είναι ένα παλιόπαιδο» «αποφράδα ημέρα οι εκλογές» «είναι ψεύτες» «ο Τσίπρας νοιάζεται μόνο για την καρέκλα» «είναι άσχετοι με την οικονομία» «το μόνο που σκέφτεται είναι η πάρτη του» «θέλω να φύγει» «θα τους γδάρω» είναι μερικές μόνες από τις ύβρεις του ακατάσχετου παραληρήματος που δεν τόλμησαν να διακόψουν με ερωτήσεις οι δημοσιογράφοι της εκπομπής.
Να σημειωθεί ότι το «θα τους γδάρω» ήταν η απάντηση στην ερώτηση για την εξεταστική για την υγεία και τα ερωτηματικά που έχουν τεθεί για τον τρόπο τιμολόγησης των φαρμάκων επί υπουργίας του. Έφερε μάλιστα ως επιχείρημα τη χθεσινή απόφαση για το Βατοπέδι σε μια προσπάθεια συνολικού «ξελασπώματος» όλων των υπό διερεύνηση υποθέσεων.

Παράλληλα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης παρατηρήθηκε δωρεάν διαφήμιση στα μαθήματα ρητορικής του κ. Γεωργιάδη, ενώ σε άλλη μια «κωλοτούμπα» που πιστοποιεί την «πολιτική συνέπεια» που τον διακρίνει, ο κ. Γεωργιάδης επιβράβευσε τον κ. Μειμαράκη και την πολιτική της συναίνεσης με την οποία διαφωνεί. 
Τουλάχιστον ειρωνικό ότι υπήρξε σύνδεση με Ιεροσόλυμα από τον ανταποκριτή της ΕΡΤ όπου βρίσκεται ο Πρωθυπουργός για την παράδοση του κουβουκλίου του Πανάγιου Τάφου, όπου ο κ. Γεωργιάδης δεν έχασε την ευκαιρία να σχολιάσει ενώ λίγα δευτερόλεπτα πριν καθύβριζε τον Αλ. Τσίπρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου