Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

Κωνσταντίνος Ταχτσίδης: «Ένας βαθύπλουτος γόνος που κάθεται…»




http://www.altsantiri.gr/gnwmes/konstantinos-tachtsidis-enas-vathyploutos-gonos-pou-kathete/

 *** Mένουμε Ευρώπη… ο μπαμπάς μας έχασε το σπίτι στο καζίνo και λέει στα ανήλικα παιδιά του πως φταίνε αυτά επειδή παίρνανε χαρτζιλίκι για παγωτό. 
Η μαμά είναι πόρνη πολυτελείας και ο μεγάλος αδερφός αλκοολικός. 
Το σπίτι έχει πιάσει φωτιά… οι συγγενείς και ένας τζιτζιφιόγκος με γραβάτα -πρώην ένοικος του σπιτιού, από καλή οικογένεια- έχουν μαζευτεί και ρίχνουν λάδι. 
Αυτό ζούμε…
*** «Ένας βαθύπλουτος γόνος, που κάθεται». 
Η δήλωση ανήκει στον Άδωνη Γεωργιάδη και αναφέρεται στον Κυριάκο Μητσοτάκη, στο όχι και πολύ μακρινό, 2011. Σα να μην έφτανε αυτό, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ είχε χαρακτηρίσει, με κάθε επισημότητα, τον σημερινό του πρόεδρο… ως λαϊκιστή. Τα σχόλια είναι περιττά…

*** Πως υπάρχει η ημέρα των ερωτευμένων ή η παγκόσμια ημέρα κρεατοφαγίας; Έτσι λοιπόν θα πρέπει να θεσπιστεί και η «Παγκόσμια Ημέρα Μιζαδόρου«. 
Να είναι αργία και τα σχολεία να κάνουν εκδρομές στα γραφεία της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, όπου και εξειδικευμένοι ξεναγοί θα εξιστορούν τις χιλιάδες λαμογιές που οδήγησαν τη χώρα στη χρεοκοπία.
*** Επειδή βλέπω να αργεί η δεύτερη αξιολόγηση, ας δεχτεί επιτέλους η κυβέρνηση όλες τις προτάσεις των δανειστών
Ας υπογράψει «ότι συμφωνία να ‘ναι να τελειώνουμε«, όπως φώναζαν υστερικά οι «Μένουμε Ευρώπη», ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-Ποτάμι και λοιπές νεοφιλελεύθερες δυνάμεις, το καλοκαίρι του ’15. Ας μπει επιτέλους ένα τέλος σε αυτή τη μπανάλ μίρλα των φτωχών εργαζομένων και στη συνεχή κατασυκοφάντηση της δύσκολης -αλλά γεμάτης προκοπή- ιστορικής εποχής του Μεσαίωνα.
 Σαν χθες, 8 Ιανουαρίου, το 1991τάγμα εφόδου της ΝΔ στην Πάτρα, με επικεφαλής τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔΓιάννη Καλαμπόκα, δολοφονεί τον καθηγητή, Νίκο Τεμπονέρα. Πρωθυπουργός εκείνη την εποχή ήταν ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.
Ο Καλαμπόκας, κρίθηκε ένοχος, αλλά αφέθηκε ελεύθερος μετά από μόλις 7 χρόνια. Άνοιξε επιχείρηση διαχείρισης κοινοχρήστων που φαλίρισε και μετά από «διαμεσολάβηση» προσελήφθη ως προϊστάμενος σε υποκατάστημα Εθνική Τράπεζα (Όχι δεν διαμεσολάβησε ο Σημίτης όπως φέρεται να έγινε σε αντίστοιχη τοποθέτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ΕτΕ αμέσως μετά τις σπουδές του).
Αν ο Καλαμπόκας «μεσουρανούσε» τώρα, θα ήταν σίγουρα φιλελέ ίνδαλμα… έκανε την κρίση, ευκαιρία!
Να υπενθυμίσουμε, πως δικηγόρος υπεράσπισης του Καλαμπόκα ήταν ο βουλευτής τη Χρυσής ΑυγήςΜιχάλης Αρβανίτης.

1 σχόλιο:

  1. Αλλο άδωνις σούργελο κι άλλο η ΕΥΓΕΝΙΆ είναι και γαμότο γκόμενα χωρίς υπερβολή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή