Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

Κωνσταντίνος Ταχτσίδης: Άλλα μου λεν τα μάτια σου και άλλα η καρδιά σου

















*** Το έργο χθες στη Βουλή μπορεί να μην είχε καλούς διαλόγους, αλλά είχε φοβερή διαπλοκή
*** Το να μιλάει βέβαια για διαπλοκή η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και ο Σταύρος, είναι σα να πουλάνε καραμέλες έξω από σχολεία οι παιδεραστές… να μην τους ενοχλεί κανείς και να κόβουν και απόδειξη.
*** Η «Συμφωνία αλήθειας» του Κούλη είναι σαν την 10η του Μπετόβεν… δεν υπάρχει!
*** Λοιπόν ο πρόεδρος της ΝΔ χθες, μπέρδεψε το Μοντεσκιέ με το Ρουσσώ. Μίλησε για το δήθεν σκάνδαλο του 12% του Κατρούγκαλου που έχει ζητήσει συγνώμη μέχρι και το Βήμα που είχε δημοσιεύσει την αθλιότητα. Υπερασπίστηκε τους καναλάρχες και ανέφερε ως δήθεν σκάνδαλο ένα hoax για δύο εργατικές κατοικίες στον Εύοσμο που βγήκαν σε πλειστηριασμό… το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχουν εργατικές κατοικίες στον Εύοσμο.
*** Οκ, μπορεί ο Κούλης να μη ξέρει Ρουσσώ και Μοντεσκιέ, αλλά βάλτον να σου πει τον ισολογισμό της Siemens… νεράκι θα στο πει!

*** H ρητορική της ΝΔ ενάντια στο ΣΥΡΙΖΑ είναι σα να πηγαίνεις στην πρώην σου και να της λες «πολύ μαλάκας έγινε ο γκόμενός σου… εντάξει και εγώ ήμουν αλλά τουλάχιστον για εμένα το ήξερες, έτσι ήμουν πάντα, δεν στο έκρυβα».
*** Δεν κάνει καμία εντύπωση πάντως που υπάρχουν πολίτες που θέλουν να επιστρέψει το σάπιο σύστημα της μεταπολίτευσης, που κατέστρεψε τη χώρα. Και οι καπνιστές ξέρουν πως το κάπνισμα προκαλεί καρκίνο…
*** Έλληνες φιλελέδες… αυτοί που πιστεύουν πως Διαφωτισμός είναι η ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ!
*** Εξέλιξη σε περίοδο οικονομικής κρίσης είναι που πριν από 6 χρόνια, οι γραφικοί φασίστες στη Βουλή δεν ήταν ο Παναγιώταρος ο Λαγός και ο Κασιδιάρης… αλλά ο Άδωνις, ο Βορίδης και ο Πλεύρης! 
*** Είστε σίγουροι πως ψόφησε ο Παττακός; Δεν έχω δει ακόμα άρθρο σε free press με τίτλο «Ήταν τελικά ο αμφιλεγόμενος Στυλιανός Παττακός χειρότερος του Γιάνη Βαρουφάκη;»
Ο Σταύρος Θεοδωράκης, προκειμένου να κάνει αντιπολίτευση, αποκάλεσε «απόβρασμα» -μεταξύ άλλων- το νεκρό από τροχαίο, blogger και χρήστη του Twitter, @galaxyarchis. Το προσπαθούσε καιρό, αλλά πλέον μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα πως ξεπέρασε κάθε όριο αθλιότητας.  Όταν έχουμε γεμίσει ως κοινωνία με τοξικά απόβλητα, θα βγαίνουν από τα Ποτάμια μεταλλαγμένα τέρατα, βγαλμένα από τις πιο κιτς γιαπωνέζικες ταινίες τρόμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου