Κυριακή 14 Αυγούστου 2016

Ντροπή και αισχύνη στην χρυσή Ολυμπιονίκη!






 














 




 


Οράτιος Μενιππίδης
 Τον χειρότερο τρόπο επέλεξε η Κορακάκη για να πανηγυρίσει το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς αγώνες! Η ανέντροπη επισκέφτηκε λαθρομετανάστες και φωτογραφήθηκε μαζί τους παίρνοντας μάλιστα στην αγκαλιά της ένα από τα μαυράκια τους! 

Προσβάλει την Ελλάδα και τον Ελληνισμό, προσβάλει το αίμα μας! 
Πρέπει να της αφαιρεθεί η Ελληνική ιθαγένεια και να τη στείλουμε μαζί με τους μουσουλμάνους φίλους της, εις το πυρ το εξώτερον!
 Πώς κατάντησε έτσι η πατρίδα μας! 
Να μας εκπροσωπούν διεθνώς διεφθαρμένοι υπερασπιστές κατώτερων όντων και να μην υπάρχει κανένας να τους αποκλείσει, αν όχι να τους στείλει στη Μακρόνησο! Αναπολώ τις εποχές που εκτελούσαμε πανελληνιονίκες και βαλκανιονίκες με τρίκυκλα και τώρα τους ανεχόμαστε να φωτογραφίζονται με υπανθρώπους.
Εμείς περιμένουμε να αγωνιστεί η κοπελάρα μας, η Άρια! Περιμένουμε να κερδίσει εκείνη το χρυσό μετάλλιο, η γνήσια Ελληνίδα, για να πανηγυρίσουμε! Περιμένουμε να αφιερώσει το μετάλλιο στους ηρωικούς μαχαιροβγάλτες μας, οι οποίοι ακούραστα καθαρίζουν την Ελλάδα μας από τους σκυλάραπες και τους υποστηρικτές τους! 
Περιμένουμε την αθλήτριά μας να πάρει το αίμα μας πίσω, να εκδικηθεί για τον άδικο αποκλεισμό της τότε που οι απάτριδες, οι αθέοι την έστειλαν πίσω στην Ελλάδα χωρίς ν’ αγωνιστεί, επειδή περιέπαιξε τους Αφρικανούς υπανθρώπους! Μακάρι να μπορούσε βγαίνοντας στον στίβο να χαιρετήσει με τον χαιρετισμό μας, να ζητοκραυγάσει για τον Φύρερ μας! Μακάρι να μπορούσε να ανοίξει την πόρτα μας για να μπει μέσα ο αρχηγός εδώ και τώρα!
Όσους πάλι όλα τα παραπάνω τους φαίνονται υπερβολικά ας μη θυμώσουν με εμάς! Τέτοιο ρατσιστικό δηλητήριο ξερνούν αυτοί που ο λαός επέλεξε να τον εκπροσωπούν στη Βουλή και μάλιστα με μεγάλο ποσοστό! Τέτοιους φασίστες επέλεξαν οι αυτοαποκαλούμενοι αριστεροί ως συνεταίρους στις πλατείες, τότε που κραύγαζαν «έξω τα κόμματα, έξω τα χρώματα»! 
Τέτοιους φονιάδες ρατσιστές επέλεξε το πολιτικό σύστημα να ισχυροποιήσει όταν έσερνε τον Ελληνικό λαό στις εκλογές του Ιούνη του 2012, για να κάνει αυτά που θα μπορούσε να είχε κάνει και με τα αποτελέσματα των εκλογών του Μάη του 2012! Τι άλλαξε στις εκλογές του Ιούνη του 2012;! Δύο δυνάμεις ισχυροποιήθηκαν! 
Οι τσαρλατάνοι της αυτοαποκαλούμενης αριστεράς και οι φασίστες! Και οι δύο ισχυροποιήθηκαν σε βάρος των ταξικών δυνάμεων και οι δύο ισχυροποιήθηκαν σε βάρος του Ελληνικού λαού! Όποιος δεν το έχει πάρει χαμπάρι ακόμα ας κάνει τον λογαριασμό!
Ένα μεγάλο φιλί στην Κορακάκη, που είχε το θάρρος να κρατήσει στην αγκαλιά της την σπορά του Ανθρώπου και να φωτογραφηθεί με της γης τους κολασμένους!

1 σχόλιο:

  1. Ελα όμως που δεν ψηφίζουν στην βουλή μαζί με τους ναζί ομού και σε αγαστή σύμπνοια τα ΠΑΡΩΝ και τα ΟΧΙ οι ''τσαρλατάνοι της αριστεράς'',αλλά οι καπιταλιστές του κώματος των off-shore που αυτοπροσδιορίζονται επαναστάτες και προστάτες των λαικών στρωμάτων τρομάρα τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή