Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

Η «μιζέρια» του Άδωνι Γεωργιάδη















Ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν χάνει ευκαιρία να κάνει σαφές το ακραία συντηρητικό και φιλελεύθερο προφίλ της Ν.Δ. Με τις δηλώσεις του για το «αληθινό» πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, «της μιζέριας» που «δείχνουν ο Πολάκης, η Αναγνωστοπούλου και ο Φίλης», κατάφερε και πάλι να θυμίσει σε όλους το δόγμα της ασφάλειας και της τάξης που αποτελεί και τον ακρογωνιαίο λίθο της Δεξιάς.
Χαϊδεύοντας τα αυτιά της ΕΛ.ΑΣ. και μερίδας δικαστικών, ονειρεύεται την απόλυτη επιβολή της «ασφάλειας και τάξης» στους δρόμους, στα πανεπιστήμια και στα σχολεία.
 Μια ασφάλεια και μια τάξη που δεν αγγίζει φυσικά όσους βυσσοδομούσαν εις βάρος του δημόσιου χρήματος και όσους καταλήστευαν τον πλούτο της χώρας μέσα στην απόλυτη αταξία.
Ο ακροδεξιός Άδωνις των καναλιών,
ο υπουργός της συρρίκνωσης των δημόσιων νοσοκομείων,
ο αγαπημένος υφυπουργός των αφορολόγητων εφοπλιστών,
ο «κυνηγός» μεταναστών και οροθετικών,
ο «τελάλης» της διαφυγής καταθέσεων υπό τον φόβο του αντιευρωπαϊκού ΣΥΡΙΖΑ σπεύδει ξανά να ξεπεράσει τον σημερινό αρχηγό του και τον πολύ εκδηλωτικό κ. Κουμουτσάκο σε πρόκληση αισθήματος φόβου και ανασφάλειας μεταξύ των πολιτών.

 Κι όλα αυτά για να υπερασπιστεί απλά τα ιδιωτικά σχολεία της αυθαιρεσίας και τα δανειοδοτημένα και χρεοκοπημένα κανάλια.

Μια «υπεράσπιση» που δεν αφορά φυσικά εκείνους που ανασφαλείς και συχνά απλήρωτοι εργάζονται σε όλα τα παραπάνω ευαγή ιδρύματα,
αλλά μόνο τα συμφέροντα των ιδιοκτητών τους.

 Η μόνη ασφαλής πρόβλεψη είναι ότι, όπως και με τις συζητήσεις που προκάλεσε η Ν.Δ. στη Βουλή για την ασφάλεια και τη δικαιοσύνη, έτσι και στη νέα συζήτηση για την παιδεία -και ειδικά την ιδιωτική- θα έχει ο κάθε πολίτης την ευκαιρία να θυμηθεί τι ακριβώς πρεσβεύει και το σημερινό κόμμα του Άδ. Γεωργιάδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου