Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

Ο Χιώτης πουλάει τρέλα
















 





 








Απάντηση Χιώτη


Λυπάμαι πολύ που ένα έγκριτο site σαν το δικό σας, καταφεύγει σε τόσα πολλά εμπαθή σχόλια για το πρόσωπό μου, υιοθετώντας μάλιστα αβασάνιστα κάθε ανοησία που έχει γραφτεί στο διαδίκτυο για μένα τους τελευταίους μήνες.

Είστε τόσο πικρόχολοι, που βασίσατε όλο το ρεπορτάζ σας σε «copy paste», την ίδια στιγμή που κατηγορείτε για μένα για copy paste.


Συνοψίζοντας λοιπόν την απάντησή μου θέλω να υπογραμμίσω τα ακόλουθα:

1. Λέγομαι Βασίλης Χιώτης. 
Γράφω τα πάντα με το επώνυμό μου και ασχολούμαι μόνο όσους έχουν επίσης το θάρρος να γράψουν με το επώνυμό τους και όχι ως τυφλοπόντικες της δημοσιογραφίας.

2. Δεν έχω ζητήσει συγνώμη από τον υπουργό Εργασίας.
 Μου έχει καταθέσει αγωγή για τα περίφημα εργολαβικά με αμοιβή 12% η οποία έχει προσδιοριστεί για τις 8 Δεκεμβρίου.Αποτελεί απορίας άξιο πως ένα site που ασχολείται με τα media, αντί να υπερασπιστεί δημοσιογράφους, υπερασπίζεται υπουργούς που σύρουν δημοσιογράφους στα δικαστήρια για αυταπόδεικτα γεγονότα.

3.Για το περίφημο δάνειο Τσίπρα, θα σας συνιστούσα λίγο υπομονή. 
Επειδή όμως προς το παρόν δεν μπορώ να πω κάτι άλλο, ζήτησα πράγματι δημοσίως συγνώμη, επειδή δεν μπορώ να αποδείξω με ντοκουμέντα αυτό που υποστήριξα.

4. Για την περίφημη διάψευση της κυβέρνησης περί του διαβήματος των Κινέζων – επειδή αντιλαμβάνομαι οτι μιλάτε με το Μαξίμου- ρωτήστε τους ποιος τους τηλεφώνησε στι 12.55 το βράδυ της Τετάρτης. 
Θα εκπλαγείτε…

5. Ελπίζω να ανταποκριθείτε στο στοιχειώδες καθήκον σας να δημοσιεύσετε την απάντησή μου στο έγκριτο site σας κι ας συνεχίζει να κρύβεται ο συντάκτης του κειμένου που με αφορούσε..

Φιλικά
Βασίλης Χιώτης

Πουλάει τρέλα ο Βασίλης Χιώτης;


Απάντηση του Enimerosi24
Δεν είχαμε σκοπό να μπούμε σε αντιπαράθεση με τον Βασίλη Χιώτη, αφού στο κείμενο που αναρτήσαμε αναφέραμε ότι χρησιμοποιούμε ως παράδειγμα το όνομα του δημοσιογράφου για να στηλιτεύσουμε ένα συγκεκριμένο είδος δημοσιογραφίας. 
Η απάντησή του όμως, είναι πολύ ενδιαφέρουσα και επιβεβαιώνει όσα γράψαμε.

Εξηγούμαστε:

1) Ο Βασίλης Χιώτης ισχυρίζεται ότι δεν ζήτησε ποτέ συγγνώμη από τον Γιώργο Κατρούγκαλο. Παραθέτουμε λοιπόν την ανακοίνωση του Βήματος για το επίμαχο ρεπορτάζ που έγραψε η εφημερίδα του τότε: 
«Η εκδίκαση της αγωγής του υπουργού Εργασίας Γ. Κατρούγκαλου κατά της εφημερίδας μας, που είχε οριστεί την περασμένη Πέμπτη, αναβλήθηκε έπειτα από αίτημά μας με σκοπό να αποκαταστήσουμε την αλήθεια σε σχέση με ανακρίβειες και αναλήθειες που είχαν περιληφθεί στο επίδικο ρεπορτάζ μας της 22/3/2015».

Αν αυτό δεν είναι… συγγνώμη και μάλιστα με τον πιο επίσημο τρόπο τότε τι είναι; 
Τι μας λέει ο κ. Χιώτης;
 Ότι η εφημερίδα που εργαζόταν και στην οποία έγραψε το ρεπορτάζ υποστηρίζει ότι το ρεπορτάζ αυτό ήταν «μούφα», αλλά εκείνος επιμένει ότι δεν τρέχει τίποτα;
Αν το ρεπορτάζ ήταν αναληθές και ανακριβές όπως αναφέρει η εφημερίδα τι ακριβώς υπερασπίζεται ο κ. Χιώτης; Ότι δεν βγήκε ο ίδιος προσωπικά να ζητήσει συγγνώμη αλλά το έκανε η εφημερίδα, οπότε ο ίδιος είναι ΟΚ; 

Αν πάλι επιμένει στο ρεπορτάζ του, γιατί το επόμενο – όχι λεπτό, αλλά δευτερόλεπτο που δημοσιεύτηκε η ανακοίνωση δεν παραιτήθηκε καταγγέλλοντας τη στάση του ΔΟΛ που τον κρεμάει στα μανταλάκια άδικα; Πλάκα μας κάνει; 
Λέει δημόσια η εφημερίδα του ότι ο ίδιος έχει υπογράψει «μούφα» ρεπορτάζ και εκείνος συνεχίζει να κάνει τον διευθυντή σαν να μην τρέχει τίποτα;

Η στάση αυτή αποδεικνύει σε σημαντικό βαθμό και όσα αναφέρουμε στο κομμάτι που τον ενόχλησε.

2) Στο θέμα με το ρεπορτάζ για το σπίτι που διαμένει ο πρωθυπουργός… 
Ο Βασίλης Χιώτης ομολογεί στην απάντηση του ότι δεν είχε στοιχεία που να αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς του! Και ολόκληρος διευθυντής ραδιοφώνου στον πιο ιστορικό δημοσιογραφικό οργανισμό της χώρας σπεύδει να βγάλει στον «αέρα» ρεπορτάζ και μάλιστα για τον πρωθυπουργό της χώρας έχοντας απλά στα χέρια του κάποιες φήμες ή κάτι που του είπαν αλλά δεν μπορεί να το στοιχειοθετήσει και αναγκάζεται στη συνέχεια να ζητήσει δημόσια συγγνώμη; Και επιμένει ότι καλώς έπραξε;

Ε αυτό ακριβώς λέμε στο κομμάτι μας κ. Χιώτη. Αυτές τις πρακτικές φωτίζουμε. 
Τι δεν καταλαβαίνετε; 
Αν κάποιος έβγαινε στον «αέρα» και έλεγε ας πούμε ότι ο Βασίλης Χιώτης έχει αποκτήσει βίλα στη Μύκονο που την πλήρωσε ο τάδε επιχειρηματίας και μετά έβγαινε και έλεγε «ΟΚ παιδιά δεν είχα κάποια στοιχεία στα χέρια μου. Κάποιος κάτι μου είπε και το είπα κι εγώ, Sorry» ο κ. Χιώτης θα έλεγε ΟΚ αυτά συμβαίνουν ή θα τον ξέσκιζε;

3) Στο τελευταίο θέμα με το διάβημα. 
Και πάλι ο Βασίλης Χιώτης ομολογεί ότι διάβημα δεν υπήρξε και ότι ο ίδιος δεν έχει πάλι κάποιο σχετικό ντοκουμέντο στα χέρια του και αλλάζει τροπάρι και λέει τώρα ότι έγινε κάποιο τηλεφώνημα στο Μαξίμου, προφανώς εννοεί από την κινεζική κυβέρνηση. ΟΚ. 

Και γιατί δεν έγραψε αυτό; 
Ότι δηλαδή υπήρξε τηλεφωνική ενόχληση της κινεζικής κυβέρνησης στο Μαξίμου να τελειώνουμε αλλά έγραψε για διάβημα που είναι κάτι συγκεκριμένο και εύκολα μπορεί να αποδειχτεί ή να διαψευστεί; 
Με απλά λόγια και πάλι ο Βασίλης Χιώτης υπογράφει ξανά ρεπορτάζ επικαλούμενος κάτι που κάποιος του σφύριξε χωρίς να το έχει δέσει και τώρα που τον βγάζουν στη σέντρα πάλι διαμαρτύρεται.
Ευχαριστούμε για την απάντηση σας κ. Χιώτη απλά επιβεβαιώσατε μέχρι κεραίας το κομμάτι μας!

ΥΓ  Στην αρμόδια ΔΟΥ, αλλά και στο ΓΕΜΗ μπορεί κανείς να αναζητήσει όλα τα στοιχεία για το Enimerosi24.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου