Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

Σε «οργασμό εξουσιομανίας» ο Κυριάκος










Δεν περνάει ημέρα που να μην προδίδεται η «δίψα» της ηγετικής ομάδας της ΝΔ να επανέλθει στην εξουσία, ειδικότερα το τελευταίο διάστημα, κατά το οποίο – κατά «μυστηριώδη» σύμπτωση – λαμβάνει χώρα ο διαγωνισμός αδειοδότησης των τηλεοπτικών καναλιών και κυρίως η προσπάθεια επανεκκίνησης της δικαστικής διερεύνησης της πολύκροτης υπόθεσης Siemens.
Ένα ακόμη παράδειγμα που φανερώνει τον «οργασμό εξουσιομανίας» που έχει κατακυριεύσει τη ΝΔ, αποτελεί ένα σημερινό «τιτίβισμα» του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, με το οποίο αποκαλεί τον πρωθυπουργό… απερχόμενο*!
«Ο απερχόμενος Πρωθυπουργός δεν μπορεί να παίζει παιχνίδια με τους θεσμούς», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο πρόεδρος της ΝΔ.

 *Απερχόμενος:  Αυτός που φεύγει, αυτός που πρόκειται να εγκαταλείψει σε λίγο χρονικό διάστημα μια θέση ή ένα αξίωμα.
Γνωρίζει κάτι που δεν γνωρίζει ο ελληνικός λαός, ο κ. Μητσοτάκης;
Αλλά και ο γραμματέας της «γαλάζιας» Πολιτικής Επιτροπής, Λευτέρης Αυγενάκης έδωσε πριν λίγες ημέρες ένα ανάλογο στίγμα της γραμμής που ακολουθά η ΝΔ, αναφέροντας πως για το κόμμα της Συγγρού βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο και πως ο ελληνικός λαός θα κληθεί σύντομα στις κάλπες.
Φαίνεται πως η διερεύνηση «σκοτεινών» υποθέσεων, δημιουργεί αναστάτωση στους «γαλάζιους». Υπενθυμίζεται επίσης, πως πέρα από τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, αλλά και τις εξελίξεις στη δικαστική διερεύνηση για την υπόθεση Siemens, προ ολίγων ημερών σχηματίστηκαν πάνω από 1.000 δικογραφίες που αφορούν φορολογούμενους της λίστας ΜπόργιανςΠρόκειται για τη λίστα η οποία δεν έγινε δεκτή από την κυβέρνηση Σαμαρά…
Τα συμπεράσματα δικά σας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου