Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

Porsche Cayenne, το αγαπημένο αυτοκίνητο του Ελληνάρα φιδέμπορα












 



Elikas Helix

 Porsche Cayenne, το αγαπημένο αυτοκίνητο του Ελληνάρα φιδέμπορα με κομματικές διασυνδέσεις. Δεν παίρνει φωτιά στα καλά καθούμενα αυτό το πράγμα, παρά μόνο αν κάποιος άλλος Ελληνάρας φιδέμπορας με κομματικές διασυνδέσεις έχει πληρώσει επαγγελματίες δολοφόνους για να το παγιδεύσουν.
Οι υποψήφιοι εντολείς του φονικού αρκετοί, με πρώτο και καλύτερο τον Βαγγέλη Μαρινάκη, που όποιος βγάζει στη φόρα (ή απειλεί να βγάλει στη φόρα) στοιχεία για το καταραμένο του πρεζοκάραβο Noor 1 πεθαίνει κάτω από ελάχιστα πειστικές για σύμπτωση συνθήκες. 
Ο Μαυρίκος ήταν ένας απ' αυτούς, και πέρσι τέτοια εποχή γάβγιζε σε λάθος σκύλο.
Μπορεί βέβαια να τον έφαγε ο Κούλης, ή όποιος άλλος είναι υπεύθυνος για την προστασία της ΝΔ από διαρροές σκανδάλων που θα την απομακρύνουν ακόμα περισσότερο από την προοπτική κατάκτησης της εξουσίας. 
Μηχανισμός υπάρχει, άκρες με υπόκοσμο παίζουν μπόλικες, ιδιώτες χορηγοί για το project επίσης. Κι από σκάνδαλα και μίζες για συγκάλυψη άλλο τίποτα...
Ή μπορεί να τον έφαγε και κάποιος άλλος από τους πολλούς που εκβίαζε ή συναλλασσόταν κάτω από το τραπέζι ο Μαυρίκος. 
Δεν ξέρω, δεν έχω στοιχεία, δεν ξέρω κάποιον που να έχει, οπότε μη μπείτε στον κόπο να με ψάξετε και να με σκοτώσετε κι εμένα σας παρακαλώ. Είναι αντιπαραγωγικό, και δεν έχει και κανένα νόημα από τη στιγμή που σχεδόν όλοι οι Έλληνες ήδη ξέρουν ότι είσαστε μαφιόζοι.
Το μόνο που με νοιάζει σε όλη αυτή την ιστορία είναι ότι παραπέμπει σε Κολομβιανούς βαρώνους ναρκωτικών και Αφρικάνους δικτάτορες, και σε καμία περίπτωση δεν θυμίζει το πλαστό ιδανικό της πολιτισμένης και δημοκρατικής Ευρώπης με την εύρωστη κι αυτορρυθμιζόμενη ελεύθερη αγορά. 
Κι αυτό θα έπρεπε πραγματικά να βάλει σε σκέψεις ανθρώπους που πιστεύουν ότι ο μόνος τρόπος για να γλιτώσουμε από τα αριστερά μνημόνια και να δούμε αληθινή ανάπτυξη είναι να επιστρέψουμε στην παλιά καλή εποχή της διαπλοκής με τους κρατικοδίαιτους μεγαλοεπιχειρηματίες, τα κομματικά και δημοσιογραφικά τσιράκια τους, τους ναζί μπράβους τους και τους πονηρούς εκβιαστές που παθαίνουν "ατυχήματα" βγαλμένα από ταινία με γκάνγκστερ.
Άλλωστε, αυτή η εποχή δεν έχει περάσει ακόμα, και πιθανότατα να μην περάσει ποτέ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου