Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

To ΑΝΤΙΝΕWS φωνάζει ΜΑΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΤΣΑΒΙΣΜΟΟΟΟΟ-Που είναι ο Θεός... της Ελλάδας; ΟΕΟ;



















 



 







Οι καθημερινές επιβεβαιώσεις ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ φέρνει αργά αλλά σταθερά τον «τσαβισμό» στην ελληνική κοινωνία είναι πλέον ολοφάνερες. Σε όλες τις δραστηριότητες, ό,τι κι αν κάνει αποδεικνύει ότι θέλει να ολοκληρώσει το έγκλημά της μετατρέποντας την Ελλάδα από ευρωπαϊκή, δυτική χώρα σε μπανανία, σε Κολομβία του Νότου ή σε Βενεζουέλα της Ευρώπης. Αυταρχικές πρακτικές, στοχοποίηση εχθρών, εκβιασμός και απειλές δημοσιογράφων και μέσων, παρεμπόδιση των ερευνών ή ακόμη και ωμή παρέμβαση της δικαιοσύνης και μάλιστα με χρησιμοποίηση συνταξιούχων δικαστικών για το προκλητικό αυτό έργο.
Την ίδια στιγμή, επικοινωνιακού τύπου παιχνίδια, μόνη τους έγνοια η εικόνα τους, μόνος τους στόχος η παραπλάνηση, η λάσπη στον ανεμιστήρα, ο Γκεμπελισμός.
Ποτέ δεν περιμέναμε ότι θα υπάρχουν χειρότερα αλλά κάθε μέρα η κατάσταση γίνεται και πιο δραματική. Η υπόθεση της διαγραφής δημοσιογράφων από την Συριζαίϊκη ή τουλάχιστον «αριστερή» ΕΣΗΕΑ αποδεικνύει τη μεθόδευση στο χώρο του τύπου.
Οι ομολογίες του Παπαγγελόπουλου για παρεμβάσεις στην εισαγγελέα Τσατάνη και η καθ' όλα προκλητική στάση της «διορισμένης» προέδρου του Αρείου Πάγου, δείχνουν τι συμβαίνει στη Δικαιοσύνη και τι παιχνίδια στήνουν για τις... δύσκολες ημέρες.
Η άρνηση της κυβέρνησης να αποδεχθεί την έρευνα για τις υποκλοπές με γελοίες δικαιολογίες, αποδεικνύουν την ενοχή της. Οι «κοριοί» που μας παρακολουθούν όλους δείχνουν ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ζήλεψε την Ανατολική Ευρώπη και τους «ωτακουστές» της Στάζι.
Σε ό,τι αφορά την οικονομία είναι φανερό ότι δημιουργείται μια κατάσταση όπου οι δημόσιοι υπάλληλοι, απόλυτα προστατευμένοι από το σύστημα ΣΥΡΙΖΑ θα αποτελέσουν την εμπροσθοφυλακή στην ταξική σύγκρουση που έρχεται. Διότι όταν οι ιδιωτικοί υπάλληλοι και οι συνταξιούχοι κληθούν να πληρώσουν τη νέα φοροκαταιγίδα, όταν το δημόσιο μένει στο απυρόβλητο, τότε δεν μπορεί, θα υπάρξει μεγάλη εξέγερση. Και ο κομματικός στρατός θα πρέπει να είναι έτοιμος.
Όπως και στη Βενεζουέλα του Τσάβες, μια φτωχοποιημένη κοινωνία θα διοικείται από μια κομματική νομενκλατούρα, από τους συμβούλους και τα αριστερά καρακόλια και τα παπαγαλάκια της Αριστεράς.
Όσο για την κοινωνία; Απολιτικοποιημένη, σχολεία – πάρκινγκ, χωρίς αναφορές σε εθνικά θέματα, με τη θρησκεία στη γωνία και με τους νεωτεριστές ιστορικούς να ξαναγράφουν την ιστορία του τόπου.
Όμως η Ελλάδα θα έχει μια ακόμη ιδιαιτερότητα. Το Προσφυγικό θα κάνει ακόμη πιο δύσκολη και δραματική της κατάσταση στη χώρα. Οι «αλληλέγγυοι» που προέρχονται από την Αριστερά της αφασίας και του μπάφου, πηγαίνουν με ντουντούκες και συμβουλεύουν τους πρόσφυγες να μη φύγουν από την Ελλάδα, να μείνουν στον Πειραιά και την Ειδομένη. Θα τους βρουν σπίτια και δουλειές με αμοιβές όπως οι Έλληνες, τους υπόσχονται ενώ τι να κάνουν κι αυτοί; Εξεγείρονται, κάνουν πορείες και επιχειρούν να στρατοπεδεύσουν έξω από τη Βουλή. Θέμα χρόνου είναι να χυθεί αίμα, με ή χωρίς επέμβαση της Αστυνομίας.
Μια χώρα πλήρως φτωχοποιημένη θα πρέπει να αντιμετωπίσει χιλιάδες πρόσφυγες σε ένα κράτος που το μόνο που παράγει είναι... δημόσιους υπαλλήλους.
Αυτή είναι η εικόνα της πατρίδας μας τα επόμενα χρόνια. Αυτό είναι το μέλλον των παιδιών μας, όσο απαισιόδοξους κι αν μας πείτε. Πολύ φοβούμαστε ότι έρχονται πολύ χειρότερα αν δεν αναστραφεί το κλίμα. Αν ο... θεός της Ελλάδας αποφασίσει ξανά να μας σώσει από αυτό το άθλιο καθεστώς που στήνει μεθοδικά ο ΣΥΡΙΖΑ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου